tak si rad, ze ho nezamestnal Mercedes.
pohoda, to se jen helmutko sám usvědčil z cheatování.
To jsem. To bych pak neměl radost z výher.
Já mám rád, když vyhraješ čestně. To je krásný pocit.
To se divím, že ho to nebaví, když jezdí 700… 
A tohle si vzal kde? Ty hraješ pravidelně F1? Na základě recenzí i ta poslední 25tka je velmi velmi dobrá, takže jaký nehratelny nudny memory hug? To bys měl asi víc rozvést. To že ti tam přidají mody a máš více možností na kvalitě nic nemění přece.
nie. asi vas vela nebude ked to zrusili.
Tak tu nehodnoť něco o čem víš prdlajs. Realně nechapu lidi co hodnotí takovýmhle stylem něco, co nikdy nespustili. 
V burnoute to slo
Zas Helmutko hejtuje něco co neviděl nebo nehrál? Klasický moudrý kecy z hsopody/zpoza klávesnice🙄
Jo bohužel tohle je klasika, lidi píšou soudy nad něčím o čem neví ale vůbec nic. 
ale ja som to pustene mal, stravil som s tym dokopy asi 3 hodky. Chapem preco to nie je velmi uspesne.
LOL 3 hodiny. Takže ti to nešlo a řekl sis že je to blbost. 
Za 3h si zjistil, že top speed si nastavil na 700km/h?
Ještě, že Helmutko nehrál dark souls, to by vypl po 15 minutách s tím, že je to blbost😄
no vidis a teraz to cele zrusili koli mne…
Tak když si vytvoříš 50 účtů na streamu a dáváš všude stejný hodnocení…

To že se rozhodli nedat 26tku celkem chapu, nevím co by tam furt přidavali, mně to smysl dava to jen upravit na soupisku 26 a udělat kosmetické změny.
Tak 26 přijde obrovská změna a nebyli by schopní tohle zachytit ani nahodou, to budou dělat až v průběhu sezóny na základě toho co uvidíme na trati
No to bude ten největší důvod pochopitelně. Oni musí počkat na to co to vůbec přinese realně.