Budem reagovať len na Kimiho, lebo ohľadom tých reči ako ho Toto ignoruje som sa vyjadrila mnoho krát a nemám na to viac energiu.
Teda Kimi= jednoducho preto, že je iná situácia
Mercedes potrebuje pilota a nebojuje o titul…vtedy mal Bottasa a bojoval o titul. Neprirabal konkurenciu LH lebo 8 titulov a kecy.
V Tom prípade sú roky vo Williamse zabitý čas, kde síce naberie skúsenosti ale jazdenie o body a na čele je iné a videli sme aj na GR že zase potreboval iný typ skúsenosti.
( Za mňa boli aj u Georga)
Okrem toho Bearman sadol a šiel prečo by nie Antonelli ? Podľa mňa solídne výkony odvedie hneď ak ho budú podporovať a viesť správne.
Končia pravidlá, je to posledný rok, nie si na čele a máš talent ako Kimi, podľ mňa by bolo zbytočne poslať ho do Williamsu.
Ten chlapec je ozaj rýchly a myslí mu to. Okresať bude potrebovať, ale Mercedes je v situácii, keď si to môže dovoliť.
Ak by Russell išiel do F1 v čase keď bol hore skúsený pilot a nebojovalo sa o titul tiež by podľa mňa 3 roky vo Williamse nebol.
Podľa mňa nemajú tým nikto čo stratiť, ak Toto bude mať sľubovanú trpezlivosť aj keď občas niečo nedopadne. Tak diamanty je lepšie brúsiť pod tlakom, môj názor v tomto.
Respektíve podľa mňa mnohí na to nemajú, ale Kimi áno aby tento skok prežil úplne v pohode a postupne sa stal stabilnou a spoľahlivou alternatívou za Hamiltona okrem svojej prirodzenej rýchlosti a talentu.
A mňa by neprekvapilo ani ak by sadol a išiel ako šéf …
.
Je v ňom niečo viac za mňa a hovorím to od jeho 14 rokov. Mercedes podľa mňa vie prečo.
A Kimimu hra do karát aj situácia na rozdiel od Georga v 2018. To je základný rozdiel prečo jeden do Williamsu išiel a druhý nie. Okrem toho Williams sa výrazne osamostatňuje.