Dvojnásobný víťaz Le Mans Gijs van Lennep: Russell je v zákulisí najväčší gauner | Magazín F1 - F1online.sk

Mohamed bin Sulajem spravil z vulgarizmov vo Formule 1 jednu z top tém. Podľa dvojnásobného víťaza 24-hodinovky Le Mans Gijsa van Lennepa sa však v padoku objavuje ešte niečo iné, čo by si zaslúžilo možno aj väčšiu pozornosť; je ňou pretvárka Georgea Russella.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186919/dvojnasobny-vitaz-le-mans-gijs-van-lennep-russell-je-v-zakulisi-najvacsi-gauner

Holanďan podrží Holanďana, to nie je o nič šokujúcejšie ako pretvárka od Džordža.

Pockaj minule tu bola debata o anglicanoch …
Kazdzopadne zaujimave slova o Russellovi ktore si budem pamatat.
Na druhej strane je zretelna ignoracia Wolfa, ktory dokola rozpraval o Hamiltonovi, Lewis tamto, Lewis hento a George akoby neexistoval.
Nechal ho 3 roky trcat vo Williamse s tym, ze nech sa chlapec uci v slabsom teame a po nadobudnuti skusenosti ho bere do Mercedesu.
Preco to iste neplati pri Antonellim ?

5 Likes

Ech, tak Russell urcite nevyhrozuje ostatnim ze je posle do svodidel jak pilot vozu c.1, fandime :crossed_fingers:

4 Likes

Řekl bych, že narážky na to, že Russell je typ hodně hrající zákulisní hry začaly vyskakovat i od britských novinářů hned jeho první sezónu v Mercedesu, kdy na pozici proti Hamiltonovi pracoval velice. Loňský incident s Maxem to jen hodně zvýraznil, ale ani náhodou to nebylo poprvé, kdy se o GR v tomto duchu psalo…

Jinak tohle mimochodem může být další velká pikantnost ročníku 2025 - všichni tři britští jezdci před sebou mají vyhlídku na hodně tvrdý souboj s týmovým kolegou. Vlastně ne tři, ale čtyři, i Bearman s Oconem může být zajímavý, ale Oliver je jediný, kdo je v pozici někoho, kdo může spíš jen překvapit. Tři zkušenější Britové to ale budou mít těžší a pod největším tlakem je podle mne právě George, u něj by porážka s nováčkem byla obrovský malér. Lando a Lewis jsou přeci jen v situaci, kdy o kvalitách jejich kolegů není pochybnost a pokud neskončí nějakým vyloženým debaklem, tak by případný neúspěch nemusel být tak tragický.

Fakt se hodně těším, rok 2025 asi bude zajímavý i sám o sobě, ale je tam navíc spousta těchto samostatných příběhů, které tomu mohou dodat další šťávu :slight_smile:

5 Likes

Budem reagovať len na Kimiho, lebo ohľadom tých reči ako ho Toto ignoruje som sa vyjadrila mnoho krát a nemám na to viac energiu.

Teda Kimi= jednoducho preto, že je iná situácia

Mercedes potrebuje pilota a nebojuje o titul…vtedy mal Bottasa a bojoval o titul. Neprirabal konkurenciu LH lebo 8 titulov a kecy.

V Tom prípade sú roky vo Williamse zabitý čas, kde síce naberie skúsenosti ale jazdenie o body a na čele je iné a videli sme aj na GR že zase potreboval iný typ skúsenosti.
( Za mňa boli aj u Georga)
Okrem toho Bearman sadol a šiel prečo by nie Antonelli ? Podľa mňa solídne výkony odvedie hneď ak ho budú podporovať a viesť správne.

Končia pravidlá, je to posledný rok, nie si na čele a máš talent ako Kimi, podľ mňa by bolo zbytočne poslať ho do Williamsu.

Ten chlapec je ozaj rýchly a myslí mu to. Okresať bude potrebovať, ale Mercedes je v situácii, keď si to môže dovoliť.

Ak by Russell išiel do F1 v čase keď bol hore skúsený pilot a nebojovalo sa o titul tiež by podľa mňa 3 roky vo Williamse nebol.

Podľa mňa nemajú tým nikto čo stratiť, ak Toto bude mať sľubovanú trpezlivosť aj keď občas niečo nedopadne. Tak diamanty je lepšie brúsiť pod tlakom, môj názor v tomto.
Respektíve podľa mňa mnohí na to nemajú, ale Kimi áno aby tento skok prežil úplne v pohode a postupne sa stal stabilnou a spoľahlivou alternatívou za Hamiltona okrem svojej prirodzenej rýchlosti a talentu.

A mňa by neprekvapilo ani ak by sadol a išiel ako šéf …
.
Je v ňom niečo viac za mňa a hovorím to od jeho 14 rokov. Mercedes podľa mňa vie prečo.

A Kimimu hra do karát aj situácia na rozdiel od Georga v 2018. To je základný rozdiel prečo jeden do Williamsu išiel a druhý nie. Okrem toho Williams sa výrazne osamostatňuje.

To ze je Russell zakerna falosna pretvarka uz vidi snad kazdy. :slight_smile:

Radsej 20 Maxov alebo 20 Oconov ako 20 takychto falosnych pokrytcov, ktori sa usmievaju, klamu a hraju neviniatko do kamery a po vypnuti kamier su zakerni klamari.

2 Likes

Bolo by divne keby VER kamos a krajan hovori nieco ide. Mne sa taketo keci nepacia a nepatria do sportu.

Je to gangster a tvrdas. Lad si dava priamo na kozu.

1 Like

Sa osobne poznáte ? Pozdrav ho odo mňa

:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Ja viem ze vitazny team sa nemeni, preto Valteri ostaval.
Na druhej strane - ak bude mat Mercedes tento rok najrychlejsie auto ?
A titul neziskaju prave preto, lebo Kimi nebude silná dvojka ?
O tomto som pisal a dnes nevies, ci je situacia ina.
Ak necha Wolf Kimiho rovno v Mercedese bez učenia vo Williamse znamena asi jedno.
Ze neveri, ze budu mat najrychlejsie auto.

K tomuto vyjadreniu

Russell je génius čo za 1.5 minútu dokázal vymyslieť aj zrealizovať konšpirácie :rofl::rofl::rofl:

A za ■■■■■■ ta hlavou do múra sa aké karty budú udeľovať ?

Fialové na modré hviezdičky?

Tieto ■■■■■■■■ už ozaj

To si ja nemyslím, keď ho bral nemohol tušiť aké bude auto…

Možno len verí, že Kimino je ozaj výnimočný…a nedivolia by som sa ak áno…

Ten chlapec má rýchlosť a podľa mňa aj obrovský cit pre jazdenie, zvyšok sa dá naučiť raz dva.

A ak by mali auto na titul podľa mňa je to o Russellovi nie o Kimim.

A úprimne ja nečakám že možno bude hneď bojovať o wins, ale ani to že sa tam bude len tak ponevierať okolo.

Príliš ho podceňuješ.

Ešte raz pozri čo predviedol Olie vo Ferrari za 2 dni pripravy. A Kimi ho pohodlné porazil v F2.

RB vyhral aj s Perezom

A úprimne Andrea horší nebude od prvého dna…tomu úprimne verím.
Mercedes vie že mu musia pomôcť a budú sa mu venovať veľmi poctivo.

Každopádne toto je otázka dlhodobého plánovania a budúcnosti.

Ak sa AKA chytí a ukáže tak ako sa čaká, môže to byť reálne ďalší Max ( len menej na hlavu).

A ty sa s nim osobne poznas?

Russell je skratka podrazak a naplno to ukazal pri incidentne s Verstappenom. Pred kamerou “o nic nejde” a za zavretymi dverami histericky ako ho Verstappen takmer zabil, pricom Verstappen v tom bol nevinne a zastali si ho aj piloti.

Džordžo to neuniesol, a tak začal na Maxa kydať vymyslenú špinu zo zúfalstva ako všetkých šikanuje, no Verstappena si zastal aj Norris.

Ďalšie klamstvo od Džordža bolo, že Verstappen mal komisárom v miestnosti nadávať, čo vyvrátil človek, ktorý v tej miestnosti bol.

Úplný charakter. :+1:

1 Like

Áno a to máš odkiaľ ?

Daj sem teda to vyjadrenie !

Čakám

A ktorí piloti ? :rofl: Okrem Norrisa čo ti dvaja sú asi rovnako úprimní hej

A keď Natrel Norrisa ? To bolo OK

■■■■■ urobí preteky nato to isté :rofl::rofl::rofl:

A čaká že sa ho niekto zastane keď poruší pravidlá …

Ale Max je úprimný a kamarát hej :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Bože toto už je nonsens

A neviem čo si akože Russell vymyslel ! Že Max porušil delty ? Veď to je fakt a meria sa

Krásne že nikto nerieši že jazdí ako kretén a robí si čo chce ale že ho za to niekto udal :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Je to jednoduché, největší bojovník v historii F1 Sir Lui, se prostě bál Rusella tak neustále hájil slaboučkýho Bottasku jako svýho kolegu. A jak se ukázalo tak se Sir brál oprávněně

Crofty, ktorý zrovna nie je miláčik Verstappena sa vyjadril k tomu, že tam žiadne nadávanie nebolo.

4 Likes

Za prve, ten vykricnik si nechaj pre niekoho doma. Nejaka si nervozna pocuvaj. Co sa fakt bojis toho, ze od 26 bude George bez sedacky, ked ho Wolff nahradi Verstappenom? Ci co?

A za druhe, paci sa, na striebornom podnose:

Croft contradicts Russell:
“There was a claim by George Russell that Max was swearing in the steward’s room. Our indication is that there wasn’t any swearing going on in the stewards room from Max Verstappen. He needs a right to reply because it’s quite serious the comments that George was making.”

This is what Russell said:
According to Russell, Verstappen had a real tantrum during the meeting and even cursed and ranted at the stewards. “We went into the stewards, and for the first five minutes, I didn’t say a word because they were only talking to Max, and he was already angry and swearing at the stewards,” he claimed in a conversation with Viaplay.

Norris si zastal Maxa, ze len hovori pravdu, ktoru ludia casto nechcu pocut a Alonso si zasatal Maxa, ze ten trest bol vymysleny lebo George (Brit).

Akoze Norris nie je uprimny? Ved Norrisova “huba” casto predbehne rozum. A preto ho mam tiez rad, je autenticky a vtipny a nie je to PR robot George. Aj ked mal vyjadrenia o Maxovi po Rakusku, tak sice to bolo zbrkle a neskusene, ale aspon je to on a na nic sa nehra a nie je falosny.

Kto natrel Norrisa v com?

Russell si vymyslel, ze Verstappen nadaval komisarom. Hore to mas odcitovane aj so zdrojom. Delty tam porusilo viac pilotov, ktori si robili miesto v zavere Q, to len George sa rozbehol ako zmyslov zbaveny, chcel sa predbehnut a zahral divadielko ako sa skoro zabil.

Jasne, vsetci su proti Russellovi nahodou, on je jediny lietadlo.

1 Like

A Crofty bol v tej miestnosti ?

Ešte raz sa pýtam on tvrdí že ľudia ktorí tam boli !

Crofty nebol u komisarov takže klame kto ?

A nie nebojím ja si naopak myslím že ťa dvojica tu ostatné dlho a Max utrie v red bulle

A ak by porušili viaceri tak by sa trestalo lenže Max niekoho aj ohrozil

Ale Alonso si zastal aj Russella to už si prepocul ?