Dvojnásobný víťaz Le Mans Gijs van Lennep: Russell je v zákulisí najväčší gauner | Magazín F1 - F1online.sk

Vyjadrenie, že Max kričal nadavky po komisároch je asi rovnako validné, jak vyjadrenie Croftyho, že Max nekričal nadavky.

S tým rozdielom, že Crofty nemá žiadny dôvod robiť dobré meno Maxovi, na rozdiel od tvojho miláčika ktorý má záujem robiť PR kecy.

4 Likes

Tak hadam ti je jasne Crofty ma info z prvej ruky. Crofty nie je ziadny zastanca Verstappena, a ked uz povie nieco on na jeho obranu, tak nieco pravdy na tom bude. A mozes sa aj hodit o zem. To je ta pravda, ktoru ludia casto nechcu pocut, co spomina Norris.

Russella si nezastal doslova nikto a ani Mercedes v tom, ze Verstappen tam nadaval, takze tu je Džordžík len mala klamarska krysa, ktora chcela byt pred verejnostou za toho dobreho a z Maxa spravit agresora. Nevyslo. A odvtedy je Russell urazeny. To co predviedol na tej koncorocnej vecery pilotov je len dokaz toho, ze chlapcovi Verstappen vliezol do hlavy a ma z neho mindrak.

Mozne to je, no ta nervozita z teba srsi na kazdu stranu. Kde si bola v case, ked Wolff basnil o Verstappenovi a ani nevedel, ze Russell za jeho tim jazdi? :slight_smile:

Neprepocul, ale to bola len taka formalitka, lebo on je s Russellom kamarat, tak nesuhlasi s tym, ze je falosny, to bolo cele. Ale o tom incidente to rozvinul poriadne, ze bol vymysleny:

Lebo Džordžo je očividne len výplň,vlk viac okato nemôže dávať na javo, že Kimi je jeho nový miláčik

Proste Džordžo je falosny podrazák, je taká povaha,niekomu to imponuje a niekomu nie.
Ale áno Džordžo je z britských jazdcov pod najväčším tlakom. Nech je kimi akokoľvek rýchly, talentovaný, ak s ním Džordžo prehrá tak definitívne bude jazdec, ktorý je kvalitný,ale na jednotku a majstra to nie je. Džordžo by sa preto mal viac sústrediť na seba a svoj výkon ako na dáke krepé hádky s Maxom

1 Like

Russell letos Verstappena deklasuje, bude potreba hodne dance fans, vice nez na predstaveni, fandime :crossed_fingers:

Takze keď Hamilton porazil ako nováčik Alonsa :rofl:?

A aký dôvod by mal Toto nemať rád Kimiho?

Je s tímom dlho veľmi dlho, a je veľmi talentovaný.

To že o ňom viac hovorí a mediálne oveľa viac upokojuje vášne okolo neho je v čom čudné ?

Alonso mal uz v tom case nastastie dva tituly za chrbtom a aj napriek prehre s Hamiltonom mu ten treti usiel o jeden bod.

3 Likes

Aj tak zaujímavý argument

Lebo ten nováčik proste môže byť výnimočný ako bol Lewis

A presne preto s ním MS Alonso prehral. Veď vlastne to potvrdilo že nováčik môže poraziť aj MS teda pilota ktorý má tento potenciál nie?

Podla mojho nazoru je Antonelli zatial vynimocny viac vo Wolffovych reciach nez na trati.

Nejak tazko hladam vynimocnost v niekom, kto v F2 skonci siesty.

2 Likes

Podľa môjho nie …sledujem ho odkedy do Mercedesu prišiel a tie jeho výsledky su výnimočné, takisto v F2 ukázal veľa pekných jázd napriek autu…

Kolega skončil 15 a v F1 išiel výborne takisto pilot F1 od 2025.

Takže? Asi nesleduješ juniorské série, ale Antonelli bol výrazne lepší ako Bearman a skôr by som za tým hľadala Premu ako Antonelliho, že skončil kde skončil. Antonelli bol podľa mňa lepší ako väčšina pred nim, ale Prema reálne mala veľké problémy pochopiť to tento rok a byť na čele a v F2 to má obrovský vplyv. Ale ak mala Prema dobrý deň tak Antonelli doručil.

Na začiatku ešte bolo vidno, že si nebol istý, ale následne už šiel veľmi dobre.

Ozaj má tú metronomic pace, má rýchlosť a určite aj oko na predbiehanie pár pekných predviedol a jeho výkon v Maďarsku bol skvelý

Navyše jeden víkend vynechal, mal tam technické tresty aj poruchy.

Ale tak zrovna od teba som nič iné nečakala.