Dve tímové dvojky? Cadillac verí, že Bottas s Pérezom sú súčasťou “víťaznej kombinácie” | Magazín F1 - F1online.sk

Skrátený zoznam jazdcov, o ktorých Cadillac aspoň teoreticky uvažoval, bol v skutočnosti poriadne dlhý. Z pätnástich mien si napokon vybral dvoch azda najstarších pilotov, akých mal k dispozícii, navyše osvedčené tímové dvojky z ich predchádzajúcich pôsobísk. Je to správny prístup? Vedenie stajne verí, že poskladalo víťaznú kombináciu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211274/dve-timove-dvojky-cadillac-veri-ze-bottas-s-perezom-su-sucastou-vitaznej-kombinacie

Čas ukáže.
Snáď to nebude pre Peréza ešte smutnejší príbeh, ako v Redbulle.
To by jeho tatko už nedal.

Pat a Mat sa vracajú ale na posledné miesta sú najlepší

1 Like

Som veľmi zvedavý, že ktorá z týchto legendárnych “dvojok” bude lepšia. Lebo myslím, že interný súboj bude zaujímavejší ako ich celkové poradie.

Jednoletou smlouvu Bottas nesnasi, bude kulhat, zase je vetsi klaun nez Perez :checkered_flag:

Raz, pred nejakymi asi 10 rokmi som videl taky film, nejak Valhala alebo tak sa nejak volal. Cely cas sa tam nic nedialo, len nejaky chlap niekde chodil a obcas ani to, nahnevany som bol, ze som zbytocne premrhal cas na takyto nudny film. Teraz, po precitani tychto sprav, keby som mal ma vyber, radsej by som si vybral ten film ako kombinaciu Bottas/Perez. Tato kombinacia je najnudnejsia vec na svete, prvoplanove, zbabele a F1 to nic neprinesie. Skoda.

2 Likes

Koho bys tam dal :writing_hand:

radsej by som tam nesiel ako mat tychto dvoch

Jo, ale koho bys do aut posadil :shushing_face:

Nič lepšie ako toto duo sa neponúka. Najlepší možný výber pre Cadillac, ktorý len ide stavať tím.

1 Like

kludne namiesto jedneho z nich mohol byt napr Čou, nebol by horsi, podla mna, ako napr Bottas… alebo Pourchaire? Co je s nim vlastne? :smiley: nic uz? Proste isto by som dal nejaku kombinaciu mladosti + skusenosti no

Pro novy tym neni novacek zadny prinos, zakladni chyba. Cadillac neni pracka na penize.

z tohto pohladu, ak im je jedno ake budu vysledky a ze budu iba nudne kruzit vzadu tak ano, nejake know how by im tito dvaja isto mali poskytnut z predchadzajucich kuchyn. Aj tak by som vsak dal kombinaciu starsieho a mladsieho ale ja len mudrujem z gauca s pivom v ruke :slight_smile:

Oki, a pre divakov (okrem Mexika, mozno) nie je ziadny prinos tato kombinacia :slight_smile: a ja som divak, nie zamestnanec Cadillacu

Je to pro CAD luxusni dvojka.

Nemohli si přát lepšího a zkušenějšího jezdce než je Valtteri.
V mém týmu by byl na 100%.

ano, minimalne z hladiska platovych podmienok urcite :slight_smile:

Me vice zajima delka kontraktu, jednolete mi prijdou malo, trilete moc, muj tip je ze dostali dvoulete.

Pro takový tým dobrá sestava.

1 Like

Vitazna kombinacia :+1: :wink: :joy:
Pobavilo