Drive to Survive odhalí aj Wolffov sľub Hamiltonovi, že Verstappena neprivedie do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Nová séria Drive to Survive je na svete. Rovnako ako po minulé roky, aj tentoraz v desiatich dieloch mapuje uplynulý ročník Formuly 1 a odhalí množstvo rozhovorov zo zákulisia. V jednom z nich sa dozvieme aj o tom, ako Toto Wolff sľúbil Lewisovi Hamiltonovi, že Maxa Verstappena neprivedie do Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189067/drive-to-survive-odhali-aj-wolffov-slub-hamiltonovi-ze-verstappena-neprivedie-do-mercedesu

Divadlo to je celé. Vlk bol podľa mňa rozhodnutý zobrať malého kimiho. Svoj plán by zmenil len vtedy ak by mu Maxo kývol na vyjednávanie a prijal ponuku. DtS je zo sezóny na sezónu viac dramatický seriál

1 Like

:rofl: :rofl: však tu místní experti tvrdí jak se Sir nebrání nikomu po svém boku, a ejhle Wolf nám ukázal pravdu, že se vlastně bál mladého nizozemce. Ostatně stejně jako několik let blokoval příchod Rusella do Merglu. Pan bojovník

3 Likes
1 Like

A co to jako dokazuje? Tehdy byl RB dominantní a Sir neměl přestupem co ztratit. Zajímavý že se nesnažil dostat Maxe k sobě do Merglu v dobách dominance

ak je to pravda tak to dokazuje to, ze nemal problem ist k Verstappenovi. Ale to si hadam pochopil…

vraj nemal co stratit? tu si pisal nieco ine

a, ze sa nesnazil dostat Verstappena do MB v dobach dominancie? a co to akoze dokazuje?
spytam sa rovnaku hlupost…preco sa Ver nesnazil dostat Ham do RB v dobe dominancie?

2 Likes

Reálně by neměl co ztratit, když ho zajezdí Max tak to není takový fiasko jako když ho zajezdí Rusell (což se stalo).
preco sa Ver nesnazil dostat Ham do RB v dobe dominancie? jednoduše každý chce slabého kolegu, jen rozdíl je v tom že Max to přiznává, ne jak Sir který má neustále PR kecy ale skutečnost že roky blokoval Rusella ukazuje něco jiného

1 Like

Som na 5 diely a toto je väčší bullshit ako zvyčajne.

Akože každy rok väčšia blbosť.

Myslím že tento rok mi 5 epizód stačilo a to už teraz som ich len preklikala.

Toto už nemá nič s realitou

A tie dramatické komentáre Buxtona čo nemôže ani vážne myslieť to už je celkom bizar

Epizóda o Mercedese bola určená na pobavenie? Nech rovno napíšu scenár načo sa vôbec umývajú chodiť na tie VC ?

A prehlasia to za fikciu.

Veď áno. Hamilton sa snažil dostať do RedBullu za Maxom. Teraz je vo Ferrari pri Leclercovi. Ale inak to je PR pokrytec, ktorý chce slabé kolegy. A Max je borec, pretože sa netají, že chce slabých kolegov.

Mal by si už prestať, veď to je trápne a choré. Ani na silu to nie je vtipné.

9 Likes

Vsak hamilton z mercedesu zdrha, protoze ho Russell drtil. Z ferrari taky rychle utece, neboj.

2 Likes

Ale kde veď podľa DTS

Je Russell jediný pilot v galaxii čo robí chyby a neschopný kretén

A Kimi to nemôže dat lebo ma 18 rokov…lebo vek asi je patent na rozum.

Norris je vlastne chudatko ma to v Tom aute ťažké najlepším na gride a v najlepších podmienkach celú juniorskú karieru. Ocon čo predal dom vie prd čo je to tlak oproti nemu … Mali by sme sa mu zložiť na psychiatra

A Max je jediný čo má patent na to dostať dobre auto

Si vyzualizujem v 92 ako by niekto vyhadzoval Mansla, skôr ako mu dal dobre auto, lebo Senna chce do Williamsu :woman_facepalming:t3:

1 Like

:+1: Jo no, když si člověk porovná soupeře (kolegy) Hama a Verstappena tak nemá smysl asi nic dodávat…

4 Likes

Ja jsem to nevidel a ani neplanuju. Uz od prvni ■■■■■ vim, ze to stoji za hono. PS: Slovo serie je tu cenzurovany? :smiley:

Ja som tomu dala šancu v zrýchlenom režime

A už v prvom diely som to začínala lutovat.

Sama sa divím že som dala 5

Minulý rok som skončila na 3

Ale ešte so počkám na hyjenizmus natáčať niekoho v upale pred kolabsom v singapure

Lebo aj to tam údajene je

Tak to jsou pekny sv/ne.

:rofl: :rofl: ty mě bavíš, Sir odešel z Merglu protože ví že titul už by proti Rusellovi nezískal. Jojo myslíš že Sir chtěl za kolegu Leclerca? Opravdu si tak naivní? Kdyby bylo na Sirovi tak by jezdil celou kariéru z Bottaskou, jen to nikdy nepřizná.

Reálne jediná ako tak dobrá epizóda, čo sa mi páčila je tá čo natáčajú piloti na mobil.

To bolo aspoň vtipné

smutne, ze ako jeho hater nepoznas skutocne dovody jeho odchodu. Tie by sa ti mozno este viac pacili :smiley:

2 Likes

Takže si to zhrňme, Hamilton už jazdil s menami ako Alonso, Button, Russell a teraz najnovšie s Leclercom, ale stále sa nájdu ľudia, čo si myslia, že sa bojí tímových kolegov? To je asi taká logika, ako tvrdiť, že žralok sa bojí vody … a keď už sme pri tých faktoch, sám Christian Horner priznal, že Hamilton sa zaujímal o sedačku vedľa Verstappena v Red Bulle, takze kde je ten strach? Skôr to vyzerá, že Max má problém s tímovými kolegami, keďže vedľa seba neznesie ani jazdca Sainzovho kalibru … a aby toho nebolo málo, údajne sa Verstapenovci postarali o to, aby sa Sainz do ich “RB rodiny” nevrátil … asi aby náhodou nebolo v boxoch príliš horúco :joy:

5 Likes

Vynechal jsi Rosberga.

6 Likes