Tohle je vtipný názor, sice jezdil vedle dobrých jezdců, nicméně to určitě nebyla jeho volba a radši by jezdil vedle slabých(což mu nemám za zlé, tak to má každý) nicméně kolik vyhrál titulů když jezdil s těmahle jak píšeš? Ani 1, většinu titulů získal vedle šneka Bottase, pak jeden vedle šneka Kovaleinena, a jediný aspoň trošku soupeř mu byl Rosberg, nicméně ten taky nikdy nepatřil mezi hvězdy
A všetci ho porazili …
Žiaden MS to nevyhľadáva !
To je fakt a Lewis ozaj nie je výnimka. !
Do Ferrari nešiel z týchto slachetnych dovodou, ale preto že si myslí,ze budú mať lepšie auto.
Je to normálne že MS sa vyhýba konkurencii a diktuje si nosiča vody ( ak by to Nerobil Russell by tam bol dávno)
Tak sa netvarme, že Lewis je svätá výnimka !
Robil to Schumacher, Prost odišiel z Mcl aby sa zbavil Sennu,…je to normálne, robí to aj Max !
ale ved takto to je uplne u vsetkych tych jednotiek, na verejnosti sa tvaria, ze oni sa neboja nikoho a timu nezakazuju priviest do druheho auta silneho jazdca, ale v zakulisi robia vsetko preto aby tam nikto silny neprisiel a do druheho auta aby bol posadeny poslusny nosic vody
ze to este niekoho prekvapuje
Podle mě šel do Ferrari ze strachu že kdyby se uvolnil Max tak ho vezmou do Merglu místo něho. Což by byl logický krok, proč si nechávat starýho když může mít mlaďase, ostatně to stejný udělalo Ferrari Schumimu
Taky bych chtěl jít do Ferrari ze strachu. Ještě za ty prachy. Nejvíc bych se bál těch peněz
Pozri si to a povedz mi či nezašli priďaleko.
Podľa mňa áno
Podľa mňa už to bolo nevhodné
Samozřejmě, že to utíkání je čirý nesmysl. Jakože utečeš před Russellem k Leclercovi?
Jdeš do jiného prostředí, do jiné mentality. Úplně jiné motory a filosofie.
A utečeš k jednomu z největších talentů svojí generace. Dlouhodobě Hamovi nejdou moc kvaldy, a jdeš možná k nejlepšímu současnému jezdci na jedno kolo? Nah.
Na druhou stranu si myslím, že jsou v Mercedesu ve finále rádi, že Ham odešel sám.
Opravdu ho nechceš vyhazovat nebo ukončovat někoho jako je on, takže v pohodě.
Navíc by mohl třeba utéct Kimi. Hodně to sejmulo tlak. Ten tým je teď takový uvolněný.
Za mě je to po 40 docela i odvážný no.
Ale tak fanoušek Verstappena, pilota, který stále zůstává jezdcem jednoho týmu, se slabými kolegy a realně tlačený od Day One, to vidí jinak. To je opravdu vtipný.
Život je life.
Jinak koukáš na DtS? Viděl jsem první 2 díly asi na 10x.
Vždycky jsem po chvilce usnul.
Souhlas, myslím, že Toto Wolf to i někde zmínil, že je rád, že to rozhodnutí o odchodu Hamiltona z Mercedesu nemusel iniciovat Mercedes, protože časem by k tomu nevyhnutelně dojít muselo. Hamilton tím Wolfovi hodně ulehčil situaci a myslím, že Wolfovi spadnul kámen ze srdce.
Nekoukám, ze všech řad jsem viděl asi jeden díl celej. Možná dobré dozvědět se něco ze zákulisí, ale jinak mi to přišlo strašně nafouklé…lidem co na F1 koukají průběžně to musí připadat divné, imho.
Ziaden, opakujem, ZIADEN pilot
by dobrovolne nechcel za kolegu:
- MAXA VERSTAPPENA
- FERNANDA ALONSA…
preco? stacia sezony 2007, a maxove ako dovody?
Tito piloti, ak su v top time, nedovolia druhemu pilotovi, aby mal najmensiu sancu na titul. ANi len sancu.
Lewis to Rosbergovi dovolil. Preco pisem dovolil? Lebo keby mal mentalitu a uvazovanie ako Alonso alebo Max, tak Lewis ma dnes 8 titulov. Stiahnut tim na svoju stranu garaze, podmanit si tim, tito dvaja vedia. A ked sa to nepodari, tak Alonso spravi veci tak, ze titul nema ani jeden z nich.
Škoda, že to nedělají trochu ve vyšší kvalitě. Homolu moc nemusím, ale jinak to jsou moc fajn borci.
Měli by se prodat jak Eisele s Králem.
Mercedes měl největší degradaci z týmu co jeli závodní simulace. Ten stejnej problém, kdy se přehřívají zadní pneu. Si se chvastal, jak Allison to dá dohromady, ale je to stejnej problém už 4 rokem
Neměl Honziii, to si pleteš.
šlechtí tě, že jim věříš i přes to, že tohle nevyřešili
Jsem rád, že Kimiho bereš jako měřítko pro degradaci pneumatik.
Vážím si toho.
Uz sa necudujem tvojmu znechuteniu. Treti diel je totalny hnus voci Russellovi, len aby nasilu glorifikovali Hamiltona.
A Buxtonov komentar, ze aj tak by v Silverstone nevyhral keby nevypadol, lebo robil vela chyb (pricom spravil jednu, rovnako ako Hamilton, Norris aj Piastri), tak to je moc.
Mam pocit akoby to tocila Sky namiesto Netflixu.