No tak o čem píšeš? Píšu o konceptu monopostu, těch bylo vícero ve zmíněných sezónách
A kolko z nich fungovalo okrem Mercedesu? Do konceptu treba ratat aj motor v tej dobe. Dnes uz su motory pomerne vyrovnane.
Celá éra Mercedesu ale už byla poznamenaná podobnými nesmysly, v té době hlavně žetony. Věřím, že jinak by taky tak dlouho netrvala, a teď jsme si nepomohli - jenom se prohloubila bezradnost týmů a deprese diváků, jako jsem já .
No, tak v éře Mercedesu dokázal i konkurenční tým vyhrát víc, než jeden závod
Tak to se těžko dozvíme. Moc si ale neumím představit, že by to bylo horší. Možná jednu sezónu, ale pak by se větší týmy s jejich možnostmi měly dotáhnout.
Tak možná pomůže ohlednout se zpět do 2000’s, kde bylo neomezené testování a kolik let z toho byla dominance a kol let z toho byly víc, jak dva týmy ve předu
Tak vtedy isla FIA ruku v ruke s Mercedesom zetonmi, pneumatikami a podobnymi vymyslami.
Komu vlastne fandis, ze tak trpis?
Preto, ze to Mercedes vacsinou posr4l viac ako 1x za rok. Bud sa zrazili piloti navzajom alebo kazdy kolidoval samostatne alebo stiahli motory viac ako chceli. Stale vsak RB co sa tyka dominancie monopostu ako takeho nie je na urovni Mercedesu z jeho ery.
No pokud se podívám na statistiku za posledních 10 let, tak o titul bojovali dva týmy do konce šampionátu doslova jeden krát. Nejsem velkej historik ale podle mě to nebylo nikdy horší
Nebylo to nikdy horší, než teď? Tak díky za potvrzení
Diskuze s tebou je fakt těžká
Tak dáváš příklad jednou za 10 let, ale realisticky Ferrari mělo na tituly 2017 i 18, proč to do toho nepočítáš?
Protože to pak vždycky v druhé půli sezony tak nebylo ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu.
No, jenže na tom sakra záleží, proč se to tak stalo
Hlavně mělo na tituly 10-14, ale ten břídil jim to vždycky prohrál a vzpamatovávají se z toho doteď.
Momentálně si vybírám, tak váhám . Ale mně nevadí takřka žádný tým, vadí mi umělé zabetonování stavu, ať jde o techniku, nebo třeba o počet týmů. Mně se líbil závěr r. 2021 (kromě úplného závěru ), když do toho oba týmy praly všechno, co šlo. Mmch, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby Mercedes tehdy rozpočtový strop porušil taky, jenom to zaúčtoval líp, a vůbec by mi to nevadilo, zrovna tak, jako mi to nevadí u RB. Pro mě byly úžasné roky se skoro neomezenými nápady - šestikolový Tyrrell, Brabham s ventilátorem (i když ten byl zakázaný, škoda…), to jen tak namátkou. Jasně,že tyhle časy se nevrátí, ale to, co je, je pro mě druhý extrém a štve mě to. Tož asi tak .
Koľko máš rokov, že pamätáš P 34-ku?
Tak isto ako v 2017 a 2018 malo Ferrari na titul aj v 2022, proc to do toho nepocitas Honzo?
To se ptáš veřejně dámy ? Řeknu to takhle, můj první idol byl Niki a upozornil mě na celou F1 svojí havárií… Ale byla jsem ještě na ZŠ, to jo .
Diskutovat s Honzou je stejné jako hrát šachy s holubem. Rozháže figurky, posere šachovnici a pak prohlásí, že vyhrál.
@Lole to nemohol napisat lepsie a Honzo to len dnes uz 2-3x potvrdil.