Ja dúfam, že im ten upgrade pomôže, najmä Leclercovi. Priviesť Hamiltona bol skvelý marketing, ale z hľadiska tímu čistý nezmysel.
Ešte pár VC, kde ho Leclerc zajazdí a som zvedavý na vyjadrenia a správanie Lewisa.
Ja dúfam, že im ten upgrade pomôže, najmä Leclercovi. Priviesť Hamiltona bol skvelý marketing, ale z hľadiska tímu čistý nezmysel.
Ešte pár VC, kde ho Leclerc zajazdí a som zvedavý na vyjadrenia a správanie Lewisa.
Jasné. Pre mňa sú na tento favoriti na titul jazdci Mclarenu a Verstappen. Ale znova o 6-8 VC môže byť všetko inak. To je krása F1.
Klid, klid.
15151
To si nemyslím, že by byl po Verstappenovi druhý nejlepší.
Jednak nelze tak jednoduše říct, zda vůbec a kdo je “nejlepší”, jednak jsou tam i další jezdci.
Podla mna by Verstappen v roku 2022 mohol brat titul.
A mozno aj nejake ine sezony.
Napríklad v roku 2017 by bral vo Ferrari titul hocijaký iný pilot. Tam mali oveľa silnejšie auto ako v 2022.
Len krátka poznámka - samozrejme chápem čo chcú viacerí povedať tým “ale bavíme sa len o nastaveniach, nie o vývoji”, lenže to je bohužiaľ krátkozraké.
Je to trochu ako “bavíme sa len o bozkávaní sa, nie o sexe”, jedno veľmi často nevyhnutne vedie k druhému, logicky.
A nie je momentálne horší pilot Ferrari ? Je
Tak ako je Sainz horší vo Williamse a Kimi v Mercedese.
To sú proste fakty
A kam ešte vopchame Verstappena ? Do každej debaty ?
Lenže Ollie je nováčik
A ty si tvrdil,že to urobí aj Lewis s Russellom
v tomto suhlasim ja si celkovo myslim ze medzi tymi top jazdcami su extremne male rozdiely co do rychlosti a je v podstate nemozne urcit nejake poradie, ale urcite leclerca povazujem medzi povedzme tymi top 5 jazdcami lebo jeho priame porovnanie ci uz s vettelom sainzom, alebo jeho vysledky v sauberi a v f2. jednoducho vzdy a vsade bol superrychly
Vseobecne suhlas, aktualne vsak diskusia k nastaveniam medzi Ferrari pilotmi je a musi byt prirodzene kratkozraka. Snad nebudu ignorovat poziadavky ich novoangazovaneho, najdrahsieho pilota a 7xMS.
A hlavne, tieto diskusie k nastaveniam, asi nesmeruju k vyvoju pre nove pravidla od 26.
Ale od 26 je to velmi presna pripomienka
Ako inak sa tematika Hamiltona zmenila na uspokojovanie si svojho ega uz tradicnych haterov LH ako boty, ford a kiks a pritom iba naleteli clickbaitu talianskeho platku.
Preto som povedal, že za mňa netvrdím, že to tak aj musí byť… aj keď o najlepšom pilotovi asi diskusia nie je… Tak ako bol svojho času Senna,Schumacher alebo Lewis najlepším na rošte… tak je to teraz Verstappen. Za ním je to určite nabité… u mňa je Leclerc druhý… aj keď na podobnej úrovni sú asi aj Lewis, George a možno sa k nim pridá aj Oscar onedlho… a až za nimi Lando… ale samozrejme je to subjektívny názor…
A co teprve Ferrari 2018
Tiez si myslim. Pridu tlacovky na dalsej VC, kde sa to niekto Charlesa opyta a zrazu zistime, ze to zas len media nafukli nejaku bublinku, aby bola senzacia…
Tie tvoje trápne “fakty”
Oči a čísla nepustia