Dosť, idem vlastnou cestou. Leclerc sa vraj odmieta riadiť Hamiltonom pri voľbe nastavenia | Magazín F1 - F1online.sk

Ja dúfam, že im ten upgrade pomôže, najmä Leclercovi. Priviesť Hamiltona bol skvelý marketing, ale z hľadiska tímu čistý nezmysel.

Ešte pár VC, kde ho Leclerc zajazdí a som zvedavý na vyjadrenia a správanie Lewisa.

Jasné. Pre mňa sú na tento favoriti na titul jazdci Mclarenu a Verstappen. Ale znova o 6-8 VC môže byť všetko inak. To je krása F1.

2 Likes

Klid, klid. :grinning:
15151

To si nemyslím, že by byl po Verstappenovi druhý nejlepší.
Jednak nelze tak jednoduše říct, zda vůbec a kdo je “nejlepší”, jednak jsou tam i další jezdci.

Podla mna by Verstappen v roku 2022 mohol brat titul.

A mozno aj nejake ine sezony.

Napríklad v roku 2017 by bral vo Ferrari titul hocijaký iný pilot. Tam mali oveľa silnejšie auto ako v 2022.

3 Likes

Len krátka poznámka - samozrejme chápem čo chcú viacerí povedať tým “ale bavíme sa len o nastaveniach, nie o vývoji”, lenže to je bohužiaľ krátkozraké.

Je to trochu ako “bavíme sa len o bozkávaní sa, nie o sexe”, jedno veľmi často nevyhnutne vedie k druhému, logicky. :slight_smile:

5 Likes

A nie je momentálne horší pilot Ferrari ? Je

Tak ako je Sainz horší vo Williamse a Kimi v Mercedese.

To sú proste fakty

A kam ešte vopchame Verstappena ? Do každej debaty ?

Lenže Ollie je nováčik

A ty si tvrdil,že to urobí aj Lewis s Russellom

v tomto suhlasim ja si celkovo myslim ze medzi tymi top jazdcami su extremne male rozdiely co do rychlosti a je v podstate nemozne urcit nejake poradie, ale urcite leclerca povazujem medzi povedzme tymi top 5 jazdcami lebo jeho priame porovnanie ci uz s vettelom sainzom, alebo jeho vysledky v sauberi a v f2. jednoducho vzdy a vsade bol superrychly

1 Like

Vseobecne suhlas, aktualne vsak diskusia k nastaveniam medzi Ferrari pilotmi je a musi byt prirodzene kratkozraka. Snad nebudu ignorovat poziadavky ich novoangazovaneho, najdrahsieho pilota a 7xMS.
A hlavne, tieto diskusie k nastaveniam, asi nesmeruju k vyvoju pre nove pravidla od 26.
Ale od 26 je to velmi presna pripomienka :slight_smile:

1 Like

Ako inak sa tematika Hamiltona zmenila na uspokojovanie si svojho ega uz tradicnych haterov LH ako boty, ford a kiks :grinning: a pritom iba naleteli clickbaitu talianskeho platku.

1 Like

Preto som povedal, že za mňa :slight_smile: netvrdím, že to tak aj musí byť… aj keď o najlepšom pilotovi asi diskusia nie je… Tak ako bol svojho času Senna,Schumacher alebo Lewis najlepším na rošte… tak je to teraz Verstappen. Za ním je to určite nabité… u mňa je Leclerc druhý… aj keď na podobnej úrovni sú asi aj Lewis, George a možno sa k nim pridá aj Oscar onedlho… a až za nimi Lando… ale samozrejme je to subjektívny názor…

1 Like

A co teprve Ferrari 2018 :thinking:

3 Likes

Tiez si myslim. Pridu tlacovky na dalsej VC, kde sa to niekto Charlesa opyta a zrazu zistime, ze to zas len media nafukli nejaku bublinku, aby bola senzacia…

3 Likes

Tie tvoje trápne “fakty” :rofl::rofl:

Oči a čísla nepustia