Což je smutný, že Leclerc co je v týmu 7 let si nedokáže ohlídat svoje smetiště
Ono po sprintu kdy Ham vyhrál asi Leclerc pochopil že když věci půjdou podle Hama, tak mu tam kvítí nepokvete. Na a Ham zase tuší že když se půjde podle Leclerca tak bude ten slabší. Stejné styly avizované před začátkem sezony jsou asi ta tam
Palec hore Leclerc, nedaj sa.
A o Vasseurovi som mal inú mienku. Orientovať sa viac na Hamiltona, ktorý posledné 3 roky jazdí biedu až na pár svetlých výnimiek, to je teda nápad.
Navyše nebol som jediný, kto pred sezónou hovoril, že majú úplne opačné štýly. Leclerc preferuje pretáčavé auto a Hamilton nedotáčavé.
Ešte k tomu je známe, že Hamilton nie je nejaká extra trieda v nastavovaní auta.
Rozkol nastal vnútri každého tímu, kde mal Lewis konkurencie schopného kolegu. Alonso, Button, Rosberg a aj s Russellom tam boli náznaky, ale tam to Wolff zvládol. Rozkol nebol akurát s dvojkami Kovalainenom a Bottasom.
Dodnes nechápu proč si nenechali Sainze, měli jednu z nejlepších dvojic, Sainz byl velmi slušná týmová dvojka, a uměl to s technikou. Místo toho ještě navíc před změnou pravidel přivedli “hvězdu” která je za zenitem, v technice se nevyzná, odmítá testovat a myslí si že bude týmová jednička
Jenze fanousci ferrari jim na nejakej marketing serou. Tohle Vasseur posral a bude jedine dobre, pokud ho vyhodi.
Je celkem vtipné, jak se kdekdo naváží do Colapinta, že ho týmy chtějí jen kvůli marketingu, ale buďme upřímní - u Lewise je to úplně stejné, jen ještě o řád umocněné. Celý vstup do Ferrari je primárně brutální marketing, budování příběhu, atd. A ano - jeho titul ve Ferrari by byl obrovský příběh generující obrovské peníze a třeba i růst akcií. Jenže je to klasický příklad “all-in”, kdy výhra je obrovská, ale pokud se něco pokazí, tak to může být i veliký “provar”…
tak tie bajky o harmonii a velmi podobnom jazdeckom style su asi fuc.
Elkann tlačil na nabratie Hama a ako hovorím Ollie čaká. Aby sa nestalo že budúci rok Leclerc - Olllie alebo Ollie - Ham a Leclerc - Antonelli vo Merku ako chce @PUFF
Je ťažké sledovať súčasnú situáciu… Po prestupe Lewisa k Ferrari som bol dosť rozpoltený. Na jednej strane som sa tešil z bomba prestupu jedného z najlepších jazdcov do Ferrari, na druhej strane, asi sme všetci tak trochu tušili že to nemusí fungovať. Navyše tak ako tu už niekto spomínal… ak funguje všetko tip top, tak je Lewis nedostižný… ak nie, tak jeho výkon dosť klesá. Na rozdiel od neho Sainz sa s tým nejako vedel popasovať a Ferrari bolo v progrese. Snáď sa to ešte zvráti… ale je pre mňa zarážajúce, že si niekoľko rokov vychovávajú Leclerca, ktorý je mega rýchly a určite aj dozrel na to, aby mohol bojovať o titul a potom privedú Lewisa a všetci z neho padajú na zadok. To je snáď ešte horšia situácia ako s papaya rules…
dufam ze ho leclerc znici a nenecha si udavat napr smer vyvoja, ktory vyhovuje len hamiltonovi
AŽ len už čakáme koľkú sezónu?
@Situs ale on je ten slabší ako Leclerc. Šprint to prekrýva, ale inak je to evidentné.
Fackovací panák prečo ?
Ollie odjazdil koľko 5 VC? Z toho 4 vynikajúco a vo Ferrari bol defacto tam kde Charles.
Veľmi silné vyjadrenie.
Určite z tejto 2 skončí Leclerc
Ollie pôjde do Ferrari až keď skončí LH. Úprimne toľko peňazí, čo za neho dali…vyžmýkajú ho aspoň marketingovo.
Inak už sú tu reči o slabšom aute a podobná klasika LH.
Bohužiaľ sa dostáva tam kde je Alonso. Do tieňa toho čo kedysi bol. Ešte tam nie je, ale už je na ceste. A mal by to pre vlastnú legacy pochopiť čo najskôr.
Zadarmo majsterkou syreček nedokáže nastaviť ani vodováhu neviem čo sa zrazu Ferrari na syrečeka spolieha,vždy to bolo o aute a nie o pánkovi
Predcasne zavery, udajne mal lewis problem s podlahou, v bahraine bude mat novu tak sa nebude mat na co vyhovarat a uvidime uz jeho realne tempo, odjazdil tam cele testy s tymto autom, cize uz ziadne vyhovorky na nejaku krivku ucenia, je to 7 nasobny majster sveta cize viac ako 4-5 zavodov by mu nemalo trvat aklimatizovat sa… uvidime ako na tom realne je v bahrajne
Super. A co dokázal Leclerc za 7 let, co tam je? Těch pár vítězství?
Alonso měl svou pětiletku a minimálně 2x nevyhráli kvůli samotnému Ferrari, ne kvůli Alovi. Vettel si odbyl pětiletku a 2x bojoval o titul, přičemž jednou to pokazil sám. Leclerc…
A stále kydáš na Hamiltona Ťa musí veľmi ■■■■ že Toto chce miesto Russela Verstappena
Sedem rokov bez titulu, Ferrari asi dosla trpezlivost.
Vynikajuco jazdi aj Alex Albon vo Williamse, napriek tomu som si celkom isty, ze hociktora zo sucasnych jednotiek v top timoch by s nim pozametala.
Ono je to nakonec jedno, kdo ho tam chtel, ale ze je vubec napadlo brat jeho nazor v potaz, kdyz maji druhyho nejlepsiho pilota, to nepochopim. Snad se Leclerc pochlapi jako kdysi Schumi. Uz je na case.