Jednemu preplo po AD21 druhemu zasa po AD10 to mas potom tazke ![]()
Prijde mi, ze tady to
vzdal a vzal si dovcu.
Tvuj styl diskuze je fascinujici: to je jako kdyby ses nejdrive sam strelil do vlastni nohy, pak v plnem sprintu vrazil hlavou do zdi a nasledne tu zed zazaloval za brutalni napadeni.
Ty si schopen nekomu skocit na zada a pak kricet, ze te unasi..![]()
Teraz som zmätený, skús napísať priamo nick, koho myslíš, lebo mi to príde tak, že píšeš o sebe v 3. osobe. ![]()
Nevím proč kopíruješ co jsem psal tobě několikrát ale ok, já se tě ptal skrze tvé příspěvky, to je tak těžké odpovědět?
On je ako klasický čínsky poistný podvodník, čo ti sám skočí na kapotu, hoci ty stojíš na mieste, lebo vidíš re-tarda vedľa cesty, a potom sa ti začne váľať pred autom a vykrikovať, že si ho zrazil.
Tvuj zajem o sexualni zivot ostatnich chlapu na foru uz zacina byt trochu podezrely. Mas doma na stene plakat Maxe bez tricka, ze na nej tak porad myslis? .Nemusis se bat, tady te nikdo odsuzovat nebude ![]()
Uzavřu to, ať to furt nenatahuješ. Ten co ti poslal falešný info na mě s dvěma odkazam,a na soc sítě je ten koho jsem tak popsal nbaposledy v reakci na tebe. práskač je ten, co mi chodil do zpráv psát, jak se omlouvá a pak začal útočit a pak se zase omlouval
Raz je v zadku hogara raz zasa puffika alebo ferdu tak sa necuduj ze ma doma take plagaty ![]()
Čo z toho bolo falošné?
No, tak to je snad povinne vybaveni doma na hajzliku u vas Ustricaku, jedine ze bych si na nem trenoval hod sekerou, ticho ne ![]()
Stále v téhle sebrance patří mezi Elitu.
Tak pojdme zapracovat na tom, aby to nebyla jen Elita ale vetsina![]()
.. posledni dobou se to nejak zvrtlo a je to skoda.
Elitou myslíš ten španělský seriál o nafrněné bohaté mládeži? ![]()
Poslední dobou?
Proc pises takove prispevky?
Vis co to odpovim, co by ti kazdy odpovedel
To, ze nekteri maji multi nick je jasne, ale kdo pouziva krom Jose multinick tak, aby bylo videt, ze to je ta sama osoba?
Nepamatuji si kdy tady naposledy pouzival jiny nick nez co ted je “ aktualni”.
Urcite nechces rict, ze si nekdo vytvoril nekolik uctu aby mohl “ lajknout” nejaky prispevek Rebecce co tady dva roky nebyla….
Kdyz budes chtit rozklikni tech 14 lajku a rekni kolik je to uzivatelu dle tebe.
Ve finale to je fuk, co jsem se snazil rict je, ze i ja jsem bral acc Puff jako to odmerene. Obcas rejpnul, ale byl v klidu. Posledni dobou se bohuzel nejak rozjel dost divokym stylem. A je to skoda.
Nejlepší řešení je na provokace nereagovat.
V poslední době by ten seznam byl hodně dlouhý.