Domenicali sa snaží udržať Verstappena v F1: Hovoril som s ním… | Magazín F1 - F1online.sk

Josíku nezasírej tu diskuzi, já vím, že si se zase rozložil po tom co tě (strašně překvapivě) zradil STBák, kterej tu posílá všem úplně všechno o těch druhých (chápu, na tohle je to moc složitý, tak speciálně pro tebe - tobě posílá něco o mně a mně zase posílá věci o tobě). Prostě STBácká krysa

3 lajkov

To myslíš toho, čo mi poslal tvoje meno, adresu, sociálne siete, fotky a tie tvoje dve veľdiela z vysokej školy pre deti, ktoré na strednej potrebovali asistenta? Či iného ŠTBáka myslíš?

Už sa v týchto tvojich výmysloch strácam, že koho ako voláš cikáne.

1 lajk

Jos dostal pekný šachmat

2 lajkov

Toto je ciste klamstvo.

Monopost Ferrari po vsetkych strankach vyhovuje predpisom, co potvrdila Fia. Tvoje klamstva na tom nic nezmenia.

Si nielen klamar, ale aj pokrytec, ked sa odvazis citovat Bibliu, tvrdit, ze sa nema klamat, lebo je to hriech a ty tu neustale klames o Ferrari. A potom napises, ze si v zivote nikdy neklamal. Tak teraz ta karma dobehla a ked tak dobre poznas Bibliu, velmi dobre vies, co by si tu teraz mal urobit.

2 lajkov

@Jos_Is_Back se vzdycky privari, dostane kotel a zmizne jak para nad hrncem, nic noveho klasicky scenar. Pak se jeste priplazi i kdyz uz ma polamane hnaty a snazi se znovu zkamaradit jako poslusna subinka, aby mohl zase priste dostat nalozeno, tak furt dokola.

2 lajkov

Ne, to je jen zamindrákovanej ■■■■■■ co se neumí s tím srovnat, že je životní nula :man_shrugging:

1 lajk

Všechno jsem doložil. Odkázal jsem na pravidla, články, odstavce.
Nevím, co ještě chcete.

Stačí si to přiznat, ale to vám ego nedovolí, tak tu budete psát, že lžu.

praveze si nedolozil nic. Povedal si, ze power unit tech reg su v clanku 4. to je vsetko co si tu “dolozil”

3 lajkov

Paklize kdyz te nekdo slusne pozada, aby si ubral na vulgarnosti a agresivite , offline po chatu, a ty to beres jako fnukani a jeste se tim chlubis tady na foru tak to neco ukazuje o tobe a tvem charakteru jako takovem.

Co se tyka me vysky a pravopisu. Tipl bych, ze jsem ze skoly vice nez tobe je let a tim, ze 80% meho casu mluvim anglicky vzala moje diakritika a cestina za sve.. co se da delat.

8 lajky

Když mě žádáš, abych na tebe byl hodný, tak bych očekával, že do mě nepojedeš bomby s nějakým pokrytectvím a rány z AD21 atd. Nevyprokoval jsi to náhodou teď ty?
Ale vyřešíme to tak, že si tě dám do bloku a bude to dobrý. Ok? :slight_smile:
Tak čau.

1 lajk

Neplet si pojmy s dojmy. Ja te neprosil, aby si na me byl hodny! Ja te zadal, zdali ve svych prispevcich nemuzes ubrat na vulgarite a agresivite. To, ze to beres jako jedno a to same je vse vysvetlujici..

Ze zrovna ty pises neco o tom kdo zacal je uz usmevne….

Nemam nic proti internetovemu trolovani, popichovani atd.. neni potreba ve vsem a vzdy souhlasit. Co by bylo ale zahodno je pouzivat pritom mluvu bez vulgarnosti, vyhrazek atd..
Trosku moralni dospelosti by obcas nevadilo.

Je ti jasne, ze chatujes s pseudonymi jinych lidi, ze?

6 lajky

to není agresivita z tvé strany?

Lhát se nemá, řekl @PUFF, a všichni politici se rozesmáli, až z toho popadali z gauče. To je můj volič, pochlubil se Fyjala. Toho vola ti musím přebrat, řekl Babiš, hned volám nejlepšímu frajerovi přes marketing. Ale no tak, hoši, vložil se do toho Pietro Pavlo, já ho pošlu bojovat na Ukrajinu a doufám, že ty řeči, že nezasypávám příkopy mezi vládou a opozicí, už konečně skončí, páč chci být znovu prezident.

A tady to máš, vole, řekl Babiš Fyjalovi, ty jsi mu pomohl na Hrad a on nám teď oddělá nejlepšího voliče a ještě slízne smetanu, že nelže.

1 lajk

Musím se @PUFF zastat, protože ten na zdejším fóru patří k nejslušnějším i nejtolerantnějším diskutérům.

Lhát se nemá, Ferdo.

4 lajkov

Na téhle škole se naopak trestat musí, jak by řekl Hnízdo.
Někdy by se hodilo se občas podívat do zrcadla.

Ano, Puff tuhle školu potřebuje jako sůl.

1 lajk

Warakare Warakare, do roka a do dne, do roka a do dne…

Vzpamatuj se a prestan tady napadat lidi.

Hrozné, jak tu napadá lidi a ještě ze sebe dělá oběť

1 lajk

No, ja uz k nemu nemam slov, jeste je drzy…

Jakoby dostal behem Prague Pride pochodu od nekoho kopacky… ale to by tady nemel tahat…

…asi od @stev