Domenicali sa snaží udržať Verstappena v F1: Hovoril som s ním… | Magazín F1 - F1online.sk

Hrozba odchodu Maxa Verstappena z Formuly 1 sa v tejto chvíli zdá byť zažehnaná. Po vlne veľkej nespokojnosti v úvode sezóny holandský pretekár trochu zmenil rétoriku. Vyviedol pritom z omylu mnohých svojich kritikov, ktorí tvrdili, že by sa nesťažoval, keby mal najrýchlejšie auto. To však stále nemá a napriek tomu výrazne obmedzil kritiku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241869/domenicali-sa-snazi-udrzat-verstappena-v-f1-hovoril-som-s-nim

Zrovna pri Maxovi by som nepredpokladal, ze skonci to je len jeho sucast hry. On co pomaly radsej travi cas na simracingu ako s rodinou, to teda sa nemusime bat ze by zabalil karieru v F1 :grinning_face:

S motoršportom by neskončil určite, ale že by F1 vymenil za inú sériu, to by ma až tak neprekvapilo, keby je F1 nasledujúcich 5 rokov rovnaká sra-čka ako v súčasnosti. Dlhodobo hovorí, že ho lákajú aj iné série a že v F1 nebude do 40ky a ani rekordy ho až tak nezaujímajú. Prvým titulom si cieľ splnil a má vybavené.

Ale tiež sa skôr prikláňam k názoru, že ostane minimálne do novej zmeny pravidiel, ktorá by mala byť konečne návratom k rozumu.

2 lajkov

Nemá cenu ho přemlouvat.
Řekl, že pokud od 2027 nebude minimálně 60/40, tak končí. No nebude, takže očekávám konec. Nebo nám zase lhal?

to ja si myslim, ze by neskoncil zrejme ani tak, F1 (aj ked tie motory su tragedia) je predsa len F1 a nikde nezazije to co tu. Kazdopadne bezohladu na Verstappena, ta zmena urcite pride

Áno, lhal…

A čo s tým spravíš :face_blowing_a_kiss:

2 lajkov

Nic, ale lhát se nemá. Je to hřích.
"Nelhal jsi lidem, ale Bohu.“ kapitola 5, verš 4.

Boze Emil to je tak trapny pilot, to tady jeste nebylo, shazuje cely sampionat, nedivil bych se kdyby se objevil na prazskem pochodu, predpokladam ze Ustricaci meli ucast povinnou! I se smradlavym ratlikem @stev

rainbow

No dobre, ale čo s tým jeho hriechom spravíš?

Odpoviem: nič :smiling_face_with_sunglasses: :face_savoring_food:

1 lajk

Odkdy mate ve skolnim radu verse?

3 lajkov

@PUFF je ostrileny kozak, o svem mladsim veku jen blafuje a proc ne

older_person

Pozeram ze uderka sa pomaličky schadza este ze maju Maxa :rofl:

2 lajkov

tak preco tu stale klames? ferrari, aduo…
dokonca ani ten Verstappen to presne takto nepovedal. takze aj tam klames.

10 lajky

Proč lžeš, že lžu? Nikdy v životě jsem nelhal. Nejsem Triper.

Ferrari ovlivňuje 7hp, 7hp je přes 1%. Ovlivňuje to výsledek Aduo? Ano. Třeba místo 3,2% mají 4,2%. To je ve výsledku obrovský rozdíl.

Verstappen řekl, že 60/40 je naprosté minimum, aby pokračoval.
Bude od 2027 60/40? Ne.

:joy:

Gratulujem, teraz ta karma dobehla.

4 lajkov

v prvom pripade klames ze to je podvod, v druhom pripade klames, pretoze to neformuloval ako ultimatum.

4 lajkov

Pokud ovlivňuješ výsledky měření, tak co jiného to je než podvod?

Ano, přesně to tak řekl.

Jaká karma? Není spíš karma to, že Ferrari s podvodama stále není schopné vítězit?

neviem v com je to konkretne podvod? Kazdy vyrobca si moze naladit motor na vykon ako uzna za vhodne. Umelo to dusit na vyfuku koli ADUO nedava absolutne ziaden zmysel. A aj keby to bol ich zamer - proti pravidlam to nie je. takze bud klames, alebo to nechapes.

5 lajky