Domenicali sa snaží udržať Verstappena v F1: Hovoril som s ním… | Magazín F1 - F1online.sk

nejenom měření, celé Ferrari přece :open_mouth:

:joy:

5 lajky

Puff si rad hraje s fakty, bud je nekdy cele prekrouti ci vynecha to ci tamto. Zamerne, protoze polopravda vzdy sedi vice jeho narativu. Stejne tak i to co Ver rekl a co tim myslel. Ver opravdu vyhrozoval na zacatku roku, ze jestli neprijde zmena tak nejspis nebude pokracovat. Nicmene FIA mu a jinym naslouchala a dohodli se spolecne na dane zmene 60:40 , ktera je PROVEDITELNA i v realu a to dvoukrokove S “ finale “ v 2028. Proto Max ocenil snahu a rekl, ze to je presne ten krok ktery F1 potrebuje a pro nej impuls ktery rozhodl, ze v F1 zustane. To by , ale nebylo tak “ skandalni” a tak to Puff jednoduse vynechal :wink:

Edit: a ted si predstav, ze by Max vazne skoncil kvuli tomu, ze zmena 60:40 neprijde hned 27. To by se na nej presne taci jako Puff pustili co to je za pokrytce , ze breci jak miluje F1 a zavodeni a pak skonci kvuli nerealnym pozadavkum, protoze prece kazdy vi, ze dany prechod neni financne a technologicky mozny za tak kratkou dobu. Ze mel pockat a pomahat s danou zmenou.
At zustane ci odjede jeho hejters si vzdy nejaky ten duvod na “ lasku” k nemu najdou​:smiling_face_with_sunglasses:

5 lajky

Domenicali ma zadani udelat vsechno proto aby Lewis neziskal osmy titul, to je vse.

Tak nebo tak, Red Bull by si musel zaplatit dalsi obdobi FIA care +. To uz by to ale bylo moc okate a nekonecna nuda. Ted mame pred sebou nekolikalete obdobi kdy moznost uplatku neni dostupna, nechaji tymy porvat se o titul regulernim zpusobem.

Po AD21 mu nacisto preplo ved uz tu 5r vyplakava :rofl:

3 lajkov

Aduo se rozděluje na základě měření výkonu spalovacího motoru, který se měří i v závodech.

Pokud Ferrari díky FTM stahuje 7hp, tak úmyslně obelhává měření.

Čili měření by potom mělo být neplatné.

Dostaneš 2+2 kvůli tomu, že si úmyslně stahuješ výkon?

Puffe, po někom kdo nesleduje letos závody, ale furt je komentuje nemůžeš chtít nějaké logické uvažování

2 lajkov

Ale chytry je jak komousske radio.

A nejvíc tu na mě machruje Warakar, který mi před měsícem brečel do zpráv ať jsem na něho slušný. :grin:

Pokrytec non plus ultra káže o pokrytectví.

3 lajkov

To sú praktiky, ktoré tu zaviedol cikán Honzík.

Po debakli vždy plakal ježkovi do DMs a párkrát aj samotnému Josovi. :joy:

1 lajk

Zase lžeš? Jsem ti žádnou zprávu tady neposílal a jestli myslíš ježka, jak se mi chodil omluvit, že se nechal zbytečně strhnout tvojí debilitou, tak to jedině no :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Pošli screen nebo nevěřím.

1 lajk

Prvé klamstvo.

Druhé klamstvo.

@Hedgehog mám tvoje požehnanie na zverejnenie pár screenshotov ako ti hlodavec nariekal v správach o mne a ako si ho odbil alebo to budem musieť nechať v rovine, že my dvaja o tom vieme a ostatní tomu buď veria alebo nie? :smiley: (myslím, že väčšina tomu uverí aj tak, ale tie screenshoty by boli hrot)

2 lajkov

Já to klidně pošlu, ale to pak zase budou házet o ze, že tu zvěřejňuju zprávy :man_shrugging:

1 lajk

Všetci vieme, že nič sem nepošleš.

:clown_face:

1 lajk

Však dolož to, jak jsem ti tu něco posílal, jinak jsi ulhanec (což víme, že jsi)

1 lajk

Pošli. Zveřejním to já.

1 lajk

ale ved kazdy motorar si moze nastavit vykon ako chce a ako potrebuje. navyse ako vravis, FIA meria vykon ICE, takze ak si Ferrari motor mechanicky priskrti na vyfuku tak FIA kludne moze namerat vyssi vykon na Haase, alebo Cadillacu. Beriem to tak, ze vyuzili nejaku sedu zonu a namontovali tam aeroprvok. Mat to tam koli Aduo nedava absolutne ziaden zmysel. BTW kazdy vyrobca si moze priskrtit motor koli audo aj na 80kw. Na tom nie je nic proti pravidlam.

1 lajk

loooool josíku, ježek na tebe posílá kompro jak na běžícím pásu a pak o tobě tohle píše, tak co čekáš?

4 lajkov

Úmyslné škrcení motoru při Aduo je proti pravidlům.

1 lajk