Domenicali odmieta, že by v F1 vládla cenzúra. Fanúšikovia sú vraj spokojnejší než vlani | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2026 je pre Formulu 1 náročnejšia než predchádzajúce. Jeden „požiar“ zúri na Blízkom východe, kde Liberty Media hrozia deväťciferné finančné straty, druhý vo fanúšikovskom tábore. Stefano Domenicali stojí uprostred a ako správny šéf sa snaží ochrániť svoj produkt.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241693/domenicali-odmieta-ze-by-v-f1-vladla-cenzura-fanusikovia-su-vraj-spokojnejsi-nez-vlani

Fia necenzuruje. A kazdy kto tak tvrdi iba siri lzi ktore fia netoleruje, komenty maze a konto zablokuje.

1 lajk

Je znamy tim, ze nema rad Lewise.

Domenicali je lhář. Nedivím se, že ho z Ferrari vyhnali.

Prostě šašek :man_shrugging:

1 lajk

Ty nejsi spokojený? Tak jsi anomálie, určená k likvidaci :face_with_tongue:

Zatím s tím nejsem smířen.

1 lajk

No poklakavači moc spokojni nie su a pritom to Luimu celkom ide teda az na tie spadne zrkadla :+1:

Ja som spokojny.
V nedelu rano nie je jasne kto popoludni vyhra a takato F1 sa mi paci.
Roky ako 2023 nech idu do pr…

1 lajk

Další bafuňář.

Místo motosportu je to motoshow.

Ale konzumenti jsou spokojení.

1 lajk

Mercedes to trochu poladí a vyhrávat bude už jen Antonelli, mistr umění jezdit pomalu, aby to bylo rychlé.

ja som spokojnejši

1 lajk

A kde je potom chyba?

No ze Emil nestiha, neresil bych to.

suhlasim. kludne si zanadavajme na “tych hore” ako nam fanusikom nejakym sposobom robia zle, ani mne sa nepacia napr sprinty, ale ludia - realne mame bitku 4 timov o vyhru v prvom roku pravidiel. z topky nevyhral zatial len redbul, o ktory sa teda tradicne ku koncu sezony nebojim. ano, supercliping aj jojo race su divne, ale vyzera, ze sa to casom znormalnuje.

divnejsie boli polminutove rozostupy na cele, dominancie a nula subojov na cele niekolko pretekov po sebe.

takze za mna spokojnost, odviedli dobre kroky. nie vsetky, ale trend je brutal dobry.

1 lajk

To sa nedalo dočítať. Zaujímalo by ma čo si myslí naozaj, neverím, že niekto je schopný túto zmes blábolov brať vážne

2 lajkov

V konzumu a konzumentech.

Z F1 se stal ekvivalent stánku s trdelníky před Prašnou bránou v Praze.

Ty trdelníky se nedají žrát, a přitom jdou na dračku po celé Praze.

Ja si myslim, ze to bolo vzdy v tej pozicii. Proste putovna zabava. Diagnoza je ked v tom divaci a zucastneni zacnu vidiet nieco viac.