Vacsina sa vyjadrila, ze mal dostat ciernu vlajku. Je to ako v futbale potiahnutie za vlasy, alebo facka. Problem je, ze taketo nieco sa nestava casto (ja si nic take nepamatam, Vettelov tukanec je k tomu najblizsie, ale to nebolo pocas pretekovej rychlosti) a komisari nie su zvyknuti taketo veci riesit. Rozhodca vo futbale zvyknuty je. Tam je uz zadefinovany precedens a je to kratky proces.
Harasenie s bodmi po pretekoch povazujem za take vtlacanie pasty do tuby. Ked uz tak mal dostat styri 
Russellove slova o tom, ako nasadzuju zivoty su sice pateticke, ale ako zastupca pilotov je to na mieste. Mozno to mohol prefrazovat inak, ale toto je aj o zodpovednosti voci sebe navzajom, divakom, organizatorom, svojmu timu, atd. Mozno sa Verstappen zasluzi, ze sa toto dostane do pravidiel.
Ked uz nic ine, kazda nehoda stoji niekoho peniaze z rozpoctoveho stropu. V zapale suboja je to akceptovatelne, aj ked sa to prezenie, ale toto nie.
Po tom ako som si to niekolko krat pozrel ani nesuhlasim s nazorom, ze to chcel spravit vychcane a poziciu si zobrat spat. V tom pripade to spravil velmi babracky. Jedine co som ochotny akceptovat je, ze si to s tym prepustenim na poslednu chvilu rozmyslel a dal to na prasaka nasiroko aby ho vyblokoval, ale aj to spravil zle. Kedze ho povazujem za najlepsieho pilota na roste tak si myslim, ze jednoducho do neho od zlosti vrazil, proste oplacal ten russellov tukanec zpred par zakrut.