Vidiet logo Fordu na F1 je fajn.
Roky rokúce skvely dodavatel motorov.
no ja neviem ale mne pride uplne rovnake ako to minule…
Jo, “logo” Fordu lze vidět tedy, pokud si zazoomuju obrázek na maximum. Reklama za všechny prachy. 
Bude záležet na tom jak si poradí s váhovým limitem. Jestli budou mít přes váhu, tak barva půjde dolů.
Edit: Teď jsem se dočetl, že 55% povrchu vozu musí mít lesklý lak.
Cekal jsem vice Fordu, nuda je to furt dokola, proc to nedaji vice do zluta.
Inak, tento rok už na autách nebudú kryty kolies, alebo ich auto nemá len preto, že ide o predvádzaciu maketu?
Ziadna slava… RB ma najhorsie mozne farebne spojenie… to beckovy tim ma vzdy krajsie lakovanie a je to halvne tym, ze tam nemaju zltu a cervenu ich znackove farby…
Hejterko sa nezaprie ani pri takej nepodstatnej téme ako je lakovanie. Hejtovať za každú cenu. 
Asi si zabudol, co si pisal o lakovani mercedesu 
Len vysla newska, uz tam bolo opisane nudne lakovanie mercedesu a hejt na pridanie ciernej farby. A o najkrajsom lakovani ktore ma RB 
RB nikdy nemal jedno z top3 lakovani… TR bolo vzdy pred nimi, no tento rok to beckovy tim pobabral a dalsi si tie najhorsie mozne farebne kombinacie zlta s cervenou… 
Red Bull ma kazdy rok stejne livery, nic se nemeni ale modrym, mozna barvoslepym se zda hezci, sranda.
A potom pride Jos a zacne branit Rb pred hejtermi a ako najlepsie obrani ? Ze bude hejtovat 
epic fail
A jak vždycky zdůrazní, že RedBull vždy patří k nejhezčím, byť objektivně jsou vizuálně hezčí vozy - zejména Aston. 
Jo, tenhle RedBull je naprosto úžasný… 
@Jos_Is_Back se vyzna, je to graficky odbornik, fandeni Red Bullu uz je udajne oficialni nemoc, tahle diagnoza uz ma sve evidencni cislo.
Krv a nenávisť ti odpojila mozog.
Ja Mercedes nehejtujem bez dôvodu, ale kritizujem keď sa mi niečo nepáči. Ich dôvod prechodu na čiernu bol nechutný, ale kľudne si zastávaj feťáka a kriminálnika ako tvoj Lewis.
Na druhú stranu jeden rok z tejto éry mali pekné lakovanie, no strieborné šípy boli inde. To boli krásne livery.
Vidíš ten rozdiel medzi nami? Ty RB livery hejtuješ lebo RB a tvoja nenávisť, hoci všetkým ostatným sa táto zmena páči, aj nefanúšikom RB. Jediný komu sa nepáči sú frustrovaní RB hejteri ako blb, Ferda, ty a podobní.