Čo je GE? 
Ako vravím, je to vec vkusu, no mne sa tá kombinácia tmavšej matnej červenej s čiernou až tak nepáčila v porovnaní s kombináciou svetlejšej červenej s bielou. 2017 bola veľmi pekná kombinácia s bielou a talianskou trikolórou.
Čo je GE? 
Ako vravím, je to vec vkusu, no mne sa tá kombinácia tmavšej matnej červenej s čiernou až tak nepáčila v porovnaní s kombináciou svetlejšej červenej s bielou. 2017 bola veľmi pekná kombinácia s bielou a talianskou trikolórou.
skoda, ze za vzhlad nie su body 
Krom toho, že se to leskne, žádnou velkou změnu nevidím :]]
Ale to je fuk, závody ve čmárání na auta sou pro děti.
az teraz som si uvedomil, ze pri pozerani tych fotiek som absolutne prehliadol ford a to som si este praveze vsimal, ze ako viditelni su sponzori, ale forda som totalne prehliadol 
som si to musel pozriet znovu, ze kde vlastne ma ford svoju reklamnu plochu a fakt je to velmi lahko prehliadnutelne a celkovo tie napisy sponzorov akosi zanikaju v tom gycovitom lakovani
mne sa to lakovanie vobec nepaci, ale ak ma rad niekto gycovitost tak ten musi byt z toho nadseny
Taky ne. Jednoduše naplácáno několik nehodících se k sobě barev. Podobně jako u Ferrari - na červenou naplácají modrou.
Ground efekt éry. Tak ja som mal radšej tmavšie, s talianskou trikolórou a na svetle to vypadalo nádherne. Ale ako Vegas 2023 keby bola celý rok, tak to by bola rozhodne najkrajšia livery celej tejto éry of 2022.
takze vazny kandidat na titul je von.
Tieta auta budu podla mna velmi nachylne na poskodenia v subojoch.
Btw, Ferrari někteří kritizují, že naplácá modrou na červenou, ale u RedBullu to nevadí. 
Co je livery RedBullu tak výjimečného? Směsice různých barev. Žádná jednotná linie, jako třeba u Astonu.
Krasa, vyzera rychlo/agresivne konecne zmena od tej matnej. Bez puklic ? Davam 10/10
je to pekne, v podstate ale tak trochu hraju na nostalgiu a recykluju livery z čias vettelovych titulov
Škoda, že ho v TV uvidíme jen, když budou dostávat kolo.
BTW mne sa ta tmava modra s matnym lakom pacila viac.
myslis, ked budu dostavat kolo vsetci ostatni od nich.
inak preslo mu to. Max ma Danielovu trojku.

od ferrari sa očakáva elegancia, osobne ja čakám niečo na štýl ferrari 2007
Jj, Vegas 2023 mali dať ako štandardné livery pre 2024. Nemalo to síce tematicky asi nič spoločné s Vegas, ale bolo to krásne livery.
A tematicky to vo Vegas najlepšie trafil RB v 2023.
Pevne verím že si toto ponechajú na celú sezónu a nepríde nejaký “meh” dizajn. 
Pekne lakovanie.
Nejde o odvaznejsiu zmenu, ktora by sa asi po rokoch podobnych ziadala, ale celkovo to posobi velmi dobre. Vitam lesk a na dobre osvetlenych fotkach tu ozivenu modru (naopak, niekde posobi az moc tmavo, tak tak to snad nebude).
Uvidime co konkurencia (Bcko je tiez podobne pekne, ak nie lepsie), za mna cca 8/10 
Celkovo sa mi cisto vizualne tie monoposty, az na lapace za prednymi kolesami pozdavaju, uz sme mali omnoho skaredsie ery.
Zaujimave, ze oba timy vydali fotky s “opotrebenymi” pneu.