Dizajnéri sa vyhrali: Red Bull odhalil lakovanie pre RB22, s ktorým vyštartuje do novej éry F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull už niekoľko týždňov naznačoval, že po rokoch sa dočkáme nového lakovania monopostu. Prvou indíciou bola zmena loga, ktoré sa bielym obrysom okolo červených býkov začalo podobať na logo zo začiatku predchádzajúceho desaťročia. Neskôr rakúska stajňa začala to isté naznačovať aj rôznymi odhaľujúcimi príspevkami na sociálnych sieťach vrátane spomienok na Vettelovu víťaznú éru. Piatkové odhalenie všetky tieto indície potvrdilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224407/dizajneri-sa-vyhrali-red-bull-odhalil-lakovanie-pre-rb22-s-ktorym-vystartuje-do-novej-ery-f1

za mna 10/10, vyzera to fakt dobre, bolo na case trosku pozmenit tie farby, hlavne teda aj farebne do toho prehovorilo to ze presli pod Ford.

uz len aby to jazdilo na spici.

Mne sa stále páči viac toto, čo kolovalo po internete:

2 Likes

Toro Rosso je pěknější.

Konečne lesk namiesto matnej, pekné grafické prevedenie aj tá modrá je živšia.

Ještě se moc neraduj. Tohle auto je pro fotografy. Na trati může být matná verze.

Prvý adept na najkrajšie lakovanie. :fire:

2 Likes

No ešte treba počkať na Mercedes zvyknú mať najlepšie

Údajne Ferrari má lakovaním tento rok príjemne prekvapiť. Hovorí sa aj o svetlej farbe ako F2004 a HP nebude modré alebo biele.

2 Likes

Vec vkusu, ale Mercedes nielenže nikdy nemal úplne najlepšie lakovanie, ale odkedy tam pchajú nasilu čiernu, tak nepatrí ani k tým najkrajším.

2 Likes

Ani strieborná nebola moc cool. A dokedy to je čierne, tak vôbec

Nevyzera zle ale pridal by som viac modrej.

peeeerfekt. tu matnu som im moc nezral. tesim sa

Nebola, ale bolo to lepšie ako lakovania z poslednej éry.

Stará bída. Ten Ford není ani vidět.

Už len zoštíhliť nos a poriadne ho vymaľovať a bude to vyzerať k svetu.

1 Like

Mě se ten černý Mergl líbí víc než stříbrný, ale vadilo mi že to bylo na uctění zločince a vraha. Ale v éře nových pravidel už to bylo kvůli hmotnosti a vypadalo to dobře, ale nejhezčí monopost to nikdy nebyl ale to RB taky ne

2 Likes

Vyzera to dobre. Dufam ze ten clearcoat zostane a nebudu zasa vsetci matni

2 Likes

To áno, dôvod tej čiernej bol nechutný a ešte horšie bolo, že nemecký korporát na to vôbec pristúpil. Ale mne osobne sa strieborné ešte z čias Rosrberga páčili viac ako čierne.

RB za mňa patrí vizuálne vždy k tým najkrajším, majú peknú farebnú kombináciu a super zapracovaného býka na monoposte a aj reklamy im vždy ladia, ale už dlho bol bez výraznej zmeny, tak to nebolo také zaujímavé a preferovanejšie v rebríčkoch livery boli pekné zmeny u iných monopostov.

Takže konečne sa RB dokopal k zmene a za mňa krásne a dosť možno bude aj najkrajšie. :slight_smile:

Dúfam, že aj Ferrari sa pridá k RB a spraví dobrú zmenu konečne. Oni mali za posledné roky najkrajší Las Vegas špeciál a predtým až roky dozadu ešte z čias Vettela a Alonsa boli pekné livery, posledné roky boli slabšie.

1 Like

Podľa mňa mali najkrajšiu livery celého GE. A to F1-75 monopost. Tá livery mala dosť farby, keď iné tímy šetrili váhu, bola nádherná za každého svetla. Proste dokonalosť.