Rád by som Ti poradil, no väčšina z toho, čo som videl boli filmy. Seriálov som videl, dá sa povedať pomenej, ale mám poznačených pár seriálov, ktoré som nevidel a majú dobré hodnotenie, tak snáď zajtra Ti dám nejaké tipy, lebo teraz sa mi už nejako nechce.
Poznačil som si napríklad 3-dielny seriál Arnold (2023) o Schwarzeneggerovi, ktorý sa určite chystám pozrieť a následne si pozriem dokument Sly (2023) o Stallonem.
Koukám jen na seriály.
Jo, to sú dobré tipy na filmy.
Možno seriál Mare Of Easttown (2021) (7 epizód) s Kate Winslet. Nevidel som to, ale má to hodnotenie 8,4/10.
Chapem, mam to podobne.
Z uvedenych tvojich top10 som polovicu nevidel (cize mam dalsie tipy hehe) a ta druha sa pacila aj mne.
Zaujalo ma, ze jasne dominuju novsie filmy.
Dik
Urcite s @PUFF kuknite, dobre je to, Arnie je pan
Ďalšími tipmi, ktoré som ale nevidel, môžu byť seriál Quiz (2020) alebo seriál The Haunting Of Hill House (2018) (hodnotenie 8,5/10), prípadne seriál Mindhunter (2017-2019) (hodnotenie 8,6/10).
Mindhunter jsem viděl, ale ostatní ne…
Teď koukám na Umbrella Academy, ale to není nic pro tebe.
Prečo?
Jsi na to moc chytrý.
Až tak chytrý určite nie som, sú aj iní borci. Sám si chytrý.
Ale čo som pozeral, tak to má 36 častí, takže by mi to zabralo trochu viac času, než som momentálne schopný venovať týmto veciam, ale môže to byť dobré.
Super seriál.
Väčšina britských a severských krimi minisérii je super. Majú perfektnú pochmúrnu atmosféru a ešte keď sa k tomu pridá pekná milfka v hlavnej postave, tak to človek pozrie aj za jeden dlhý večer/noc.
Určite potom aj The Chestnut Man, Quicksand a iné. Alebo aj klasické seriály ako Most, Bordentown (Sorjonen) a The Fall.
Áno, milfky majú niečo do seba.
Díky za tipy na seriály, zo spomenutých som videl len Most. Poznačím si ich.
To je hezká diskuse, já se v kinematografii vůbec neorientuju, ale tip na dobrý seriál na nadcházející dlouhé večery bych uvítal.
Jediné seriály, co mě kdy zaujaly byly, Lost a Big Bang Theory.
Vždycky jsem se tam identifikoval s nějakou postavou a bavilo mě to .
ako si sa ty mohol identifikovat s niekym s BBT?
Asi sa identifikoval s Penny.
Mezilidské vztahy jsou pro mě jako kvantová fyzika – věci se dějí, ale já tomu nerozumím…
Mimochodem už dříve jsem tady psal, jak jsem sousedovi kdysi zastřelil krávu…