Depresiami som trpel už ako dieťa, priznal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa v priebehu svojej kariéry stal ambasádorom mnohých dôležitých spoločenských tém. Nie všetky boli každému po chuti a patrí k nim aj otázka mentálneho zdravia. Tá má na štartovom rošte viacero vyslancov – napríklad Landa Norrisa – a svoje vlastné problémy z čias dospievania pripomenul aj sedemnásobný majster sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173712/depresiami-som-trpel-uz-ako-dieta-priznal-hamilton

Každýmu jinýmu jezdci bych to věřil, ale u něj si prostě nemůžu pomoc že chce být jen zajímavý a chce aby se o něm mluvilo, když na trati je poslední závody neviditelný.

1 Like

trpi depresiami, ze mu nikto neveri…

5 Likes

Kto by netrpel depresiami, keby jeho otec je tak biedny IT manazer, ze musi deti vychovavat v slume. :cry:

1 Like

A tento tu bude o pár mesiacov obliekať červenú kombinézu…
Strašné…

3 Likes

Nejsou to deprese, ale frustrace, to je nekdy horsi. Ferrari musi dorucit vitezny vuz, neni to nemozne. Jestli neziskaji titul s HAM, budou krouzit v F1 druzi naveky, hrozna predstava pro fans.

Vyrast z depresie je asi ako povedat, ked som mal 13, mal som leukemiu, ale vyrastol som z toho. Uplny ■■■■■■■

Vyraz deprese je naduzivany a pouziva se prakticky na cokoliv, i na bezny splin, pokles nalady, proste popularni slovo. Kdyby mel Hamilton vazne deprese, do F1 by se nikdy nedostal.

Na trati zaostával za Russellom na začiatku sezóny o 80bodov. Teraz je pohodlne pred ním.
Ak je on neviditeľný, jazdcov za top10 už potom nevidíš vôbec. Ty asi sleduješ iba top3 ako pravý fanúšik.
Hlavne, že sa prídeš mentálne ■■■■■■■ do každej newsky o ňom a mercedese a vraj neviditeľný :clap::rofl::man_facepalming:

1 Like

Ja myslím že s platom 50+ mio ročne sa mu podarí nájsť nejakého psychoterapeuta, ktorý mu s tými depresiami pomôže.

Prej pohodlně před ním :grin: 20 bodů není pohodlný náskok, a to ještě nebýt toho že Rus musel v Anglii odstoupit a v Belgii byl diskvalifikovan což ani jedno nebyla jeho chyba. Nebýt těchto 2 událostí tak je Rus pohodlně před Luim

3 Likes

Belgicko Russell strata 32 bodov na Hamiltona, Silverstone 12-25 bodov (zalezi aka by bola strategia, atd.). :slight_smile:

1 Like

Počítaj koľko bodov strácal a koľko má teraz navrch. S prstom v nose a to bol Russell pravidelne v Q pred ním.
A keby sme sa hrali na “keby” Hamilton by mal 10titulov však ?
Nič to nemení na tom, že takí ako ty sú na ňom závislí a potom tu blábolia o tom, ako sa snaží byť zaujímavý.
On sa o to snažiť nemusí, stačí že ho živia všade na fórach tebe podobní :face_with_hand_over_mouth:

Hm. Depresie sú vážny problém v súčasnosti, prakticky všetkých vekových kategórii. Tuším aj Norris sa borí s problémom depresii.

4 Likes

Jako máš pravdu že na začátku sezony byl Rus hodně před Lui a teď už není, ale furt nějak nechápu v čem je to Luiho zásluha, to že na začátku tak moc ztrácel byla přece jeho chyba ne?
Pak dál tu mluvíš o závisti a to že chceme být zajímavý, ale to že ty a tobě podobní pod každým článkem o RB píšou řeči typu: RB nedává obou jezdcům stejný auto, Max by bez auta nic nedokázal, atd. to je v pořádku dle tebe? Pokrytectví level HellHogr :grin: :grin:

2 Likes