De Telegraaf: Horner sa pokúsil ututlať obvinenia z obťažovania, obeti ponúkol 760-tisíc | Magazín F1 - F1online.sk

Právě že je doba která tomu přeje. Jako systémová oběť nemusí vůbec nic dokazovat. Pěkný příklad je Trump. Bába ho obvinila ze znásilnění před 30 lety. On se k tomu vyjadřil a zinkasovala $80 milionů za pomluvu. Na znasilnění už si ani nevzpomene. Dnes byl článek jak tmaví na Harvardu dělali studii systémového rasismu a vyšel přesný opak. Policajti v USA střílejí tmavé o 20% míň než bílé. A to byl průšvih. Profesor co to měl na starosti musel chodit s ochrankou. Ta šefová co ji nedávno odšéfovali prohlásila že zklamal očekávání komunity. Musel najat lidi kteři to měli upravit aby to vyšlo obráceně. Ze školy ho na 2 roky vykopli za nepřipustné chování sexuální povahy.
Kolem obviňování z rasismu se vytvořil obrovský průmysl který vynáší bezpracně stovky miliard ročně a velkou moc samozřejmě o to nechtějí přijít.

Tím jsem chtěl říct že je jedno kde je pravda. Společnost a kšeftmani očekávají obtěžování , šikanovaní nebohé ženy bílým mužským predátorem a taký musí být výsledek soudu aby byl klid a kšefty aktivistům dál šlapaly.

3 Likes

Je dost mozne, ze sa ani nedozvieme ako to bolo. Bud ho vyhodia a Horner bude stale tvrdit, ze nic neurobil alebo sa to ututle, zostane tam a vsetko pojde dalej. RB a RBR vydaju nejaky zlataninu z PR oddelenia, ktora nam nepovie nic v takom ci onakom pripade a zostane na ludoch, co si budu mysliet.

Fastest pitstop:

Christian Horner is said to have been offered an opportunity to get out of the matter without losing face at the end of last year.

The plan for this was already prepared. Horner would resign as team boss of his own free will, and the official reason could have been health problems.

But Horner did not take up this offer.

Co z toho plyne? Neposílej kolegyni dickpics

A načo by si išiel k súdu aj keby vieš, že to vyhráš? Súd mu za nejaký sexting (čo ani podľa mňa nie je nejaké strašné obťažovanie, lebo obeť si vie obťažovateľa zablokovať) udelí maximálne tak povinnosť sa ospravedlniť a možno odškodné, ktoré určite nebude vyššie ako 750k. :slight_smile:

Plyne z toho ze horner odmietol, asi si je istý svojou nevinou/nedokazatelnostou cinu :+1: nie ze neposielaj dickpic

1 Like

Moc stoupne do hlavy rychle, pak si člověk myslí, že je nedotknutelnej

1 Like

no to je tak, ked sa nieco zacne riesit a tie oficialne miesta uvalia informacne embargo. potom si novinari zacnu hladat cez svoje kontakty, ze co sa stalo, ako sa to vysetruje,…

Uvidime ci ho usvedcia. Ak skonci teraz alebo na konci roku, tak je podla mna jasne ze tam nieco bolo dost nevhodné, aj ked som si na 100% isty ze pravý dovod sa nedozvieme…

ano, nemyslím si, že se to zveřejní, každopádně tohle jsou nějaké názory na základě posledních sdělení plus nadsázky, takže tak :slight_smile:

tak teba trapi nejaka sekretarka bez bezpecnostnej previerky
trapi ta rovnako aj to, ze terajsi sef usp dostal bezpecnostnu previerku v rozpore so zakonom? to, ze lipsic podvadza svoju zenu na kazdom kroku je verejnym tajomstvom. za normalnych okolnosti by takyto clovek nikdy bezpecnostnu previerku nedostal a uz duplom nie v expresne rychlom case, kedy je jasne, ze ta bezpecnostna previerka neprebiehala tak ako by mala, ale bola len formalna, lebo jej vysledok si uz dopredu objednala vladna koalicia

a co take uz troskova mohla povedat vadalovi zo stretnutia s merkelovou? :slight_smile:

Toto netrápi nikoho koho trápi Fico. Ľudia na Slovensku sú tak vytupení už z tej politiky, že si jednu stranu zidealizujú a druhú zdémonozujú bez ohľadu na obsah danej veci.

Minule ma dostalo ako človek žijúci v zahraničí okydával rekreačné poukazy, čo je asi highlight Dankovej kariéry a jedna z mála vecí, ktorá je naozaj nastavená veľmi dobre. Ten človek si vybral za svoj idol PS (v presvedčení, že to je pravica) a všade kde vidí Danko/Fico/Pelle, tak automaticky hejt nech je to čokoľvek a tebou spomínaný Lipšic je morálny vzor pre neho. :joy:

Edit: Helmutko je dokonalý príklad. Za to, že som konštruktívne vyčítal veci PSku, tak som bol Ficovolič, hoci som pravičiar. :sweat_smile:

Zrazu tu každý odborník je :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Tak samozřejmě, že by bylo nejlepší, kdyby k nevěrám (a jiným prohřeškům proti desateru, zatím nikdo lepší morální zásady nevymyslel, což říkám jako přesvědčený agnostik :smile: ) nedocházelo. Ale pokud se tady ukáže, že došlo k nežádoucím sexuálním návrhům/nátlaku apod., tak může jít o trochu jiný problém - o nátlak z pozice nadřízenosti. To je horší, než nějaká běžná zahýbačka, a proto se s tím chodí k soudu. Ale počkejme, co z toho nakonec bude. Jestli opravdu došlo nebo dojde k žalobě, tak už se to neutají.

2 Likes

Ale ved s tou cupkou komunikovala velka cast politickej aj kriminalnej smotanky a tiez sa v tom prestali media vrtat. A je jedno,ci islo o byvalych ministrov,statnych tajomnikov ci mafianov, vsetko to je jedna kasta.

1 Like

Ufffff - asi bude lepsie sa venovat len F1 a vsetkym ci s tym suvisi.
Ak je nepochopitelne, ze niekto ako Troskova tam bola preto, aby Fico a spol. nic nemuseli vynasat a mohli “svato-svate” vyhlasit (pred kamerami, detektor a pod…), ze oni mafii nic nehovoria - lebo to bola starost tej nastrcenej dievcinky s velkou kvalifikaciou na tu poziciu :rofl:, tak diskusia na tuto temu nema zmysel, lebo toto moze takto tvrdit len aktivny podporovatel Fica a spol a ma v sebe to, co vidime v parlamente - nenavst, pomsta, trestanie nevinnych a ochrana zlocincov a zdieranie naroda a pod… o podpore Putina ani nehovorim. A ja s takymi nediskutujem - nema zmysel.
Volic Fica je bud moralne na urovni “muzika” plneho zlosti, zavisti a amoralnosti alebo je ako vravi dobra hlaska z kult. filmu “momentalne zaostaly” alebo ma financny a mocensky prospech. Opat na toto sedi Werichov citat: Pan mluvi z vlastni blbosti nebo za cizi penize

2 Likes

trepes uz nezmysly
to akoze fico potreboval nieco vynasat bezvyznamenu vadalovi? co snim akoze mal fico? ake informacie mu potreboval cez troskovu odovzavat?
uz vybehni z tej tvojej bubliny, kde za vsetko moze fico :slight_smile:

a ozaj kde su tie telefonaty ktore mali zachytit taliani medzi ficom a vadalom o ktorych tie akoze seriozne mienkotvorne media ohlupovali hlupacikov ako si ty niekolko mesiacov :slight_smile:
uz je to par rokov a nikto ziadny telefonat medzi ficom a vadalom nezverejnil a nikto ani z talianskej policii/prokuratury/sudov nikdy nepotvrdil tie totalne kraviny nasich libtardov z mainstream medii
nuz ale hlupacikovia ako ty uveria vsetkemu co napisu v tych nasich brutalne nestrannych mainstream mediach. ved ked vas dokazali presvedcit o tom, ze gorila je ficova kauza tak vas uz dokazu presvedcit uplne o vsetko aj o tom, ze zem je plocha ked to budu potrebovat :slight_smile:

:rofl: ako som vravel - nema vyznam (vzdy sa pekne ukaze uroven diskutujuceho - nadavky, urazky a pod… agresivita stupa :rofl:) a uz sa nebudeme bavit ani o F1 - black list a pa :wave:

ked niekto zacne trepat zjavne nezmysly ako ty o tom, ze fico potreboval troskovu na to aby posielala spravy vadalovi,tak nech neocakava racionalnu diskusiu :slight_smile:

image

1 Like