no pokial nad nim drzia ochrannu ruku thajci tak sa nieje co cudovat, ze tam stale je
ono v thajsku, krajine zijucej z toho, ze je to v podstate bordel pre cely svet vsetkych moznych sexualnych deviacii, sa nieje velmi co cudovat, ze tam nejake sexualne narazky nepovazuju za taky problem ako vo woke zapadnom svete, kde sa tim zbavi svojho jazdca za pouzitie n-slova
ja sice niesom za to aby sa ludia vyhadzovali z prace za nejake bezne sexualne narazky. to sa ma riesit najprv nejakym dohovorom, sankciou zo strany zamestnavatela a az ked sa to bude opakovat tak postupovat tvrdsie. jasne, v pripade sefa firmy je to trochu komplikovanejsie, ale horner ma tiez nad sebou dozor v podobe vedenia materskej firmy.
lenze aj tu ma jednu vynimku, ak sa takeho spravania dopusti osoba presadzujuca ci uz aktivne, alebo pasivne zavadzanie woke kultury tak tam nemam zlutovanie, tak podporim tie najtvrdsie sankcie aj za to ak zene otvori dvere a ona s tym ako feministka nesuhlasi a povazuje to za ponizujuce
no a horner sa na presadzovani woke kultury podielal a ked islo napr. o vispa tak sa ani len nesnazil zastat, takze prajem mu aby ho z rb potupne vyhodili a pokial to bude mozne bez zlateho padaku. lebo vyhodit ho a dat mu k tomu milionove odstupne bude vysmech