De Telegraaf: Horner sa pokúsil ututlať obvinenia z obťažovania, obeti ponúkol 760-tisíc | Magazín F1 - F1online.sk

Zdá sa, že Christian Horner je vo väčšej kaši, ako sme si ešte pred pár hodinami mysleli. Pravdivé majú byť totiž prvotné informácie nemeckého Bildu, ktorý avizoval, že Horner sa dopustil sexuálneho obťažovania. Aby sa vec nedostala na verejnosť, s obeťou sa chcel vyrovnať finančne — vyplatením sumy vo výške 760-tisíc eur.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142601/de-telegraaf-horner-sa-pokusil-ututlat-obvinenia-z-obtazovania-obeti-ponukol-760-tisic

OK, pokud ten nezávislý externí právník není až tak nezávislý a je tam tak nějak na pomoc Hornerovi tak už chápu proč se nic neděje :grimacing:

1 Like

Jestli dotyčná skutečně podala trestní oznámení, tak se asi brzy dozvíme víc. To už se tutlá blbě…

3 Likes

Christian “Horny” Horner

1 Like

Jestli nabídli odškodnění, tak se dá říct, že vlastně přiznali vinu.
Velká chyba.

2 Likes

Jestli maj nevhodné konverzace s nějakým sexuálním podtónem, nechápu že tam Horner ještě je.

1 Like

Pravnik ma asi sabatical :grin:

3 Likes

Podle všeho je to jedno, jestli (pravděpodobná) dáma má jednoznačné důkazy, tak nic jiného než snaha o urovnání nepřichází v úvahu. Ale stejně to asi k ničemu nebylo.

1 Like

Mohl říct, že se stal obětí deepfaku a ai a někdo mu hacknul mobil. :smiley:

1 Like

Jen nedorozumění, myslel že to všecko posílá ženě, se překlikl, 30x.

1 Like

Nedivil by som sa ak by sa to hralo na tuto kartu

Myslím, že to přesvědčení “když budu pořád zatloukat, nemůže se mi nic stát” tak úplně neplatí :smile: .

1 Like

Tak pokud nabízeli odškodnění, tak už to bude těžko uvěřitelné. :slight_smile:

No minimalne sa vyluci verzia, ze k nicomu nedoslo

no pokial nad nim drzia ochrannu ruku thajci tak sa nieje co cudovat, ze tam stale je
ono v thajsku, krajine zijucej z toho, ze je to v podstate bordel pre cely svet vsetkych moznych sexualnych deviacii, sa nieje velmi co cudovat, ze tam nejake sexualne narazky nepovazuju za taky problem ako vo woke zapadnom svete, kde sa tim zbavi svojho jazdca za pouzitie n-slova :slight_smile:

ja sice niesom za to aby sa ludia vyhadzovali z prace za nejake bezne sexualne narazky. to sa ma riesit najprv nejakym dohovorom, sankciou zo strany zamestnavatela a az ked sa to bude opakovat tak postupovat tvrdsie. jasne, v pripade sefa firmy je to trochu komplikovanejsie, ale horner ma tiez nad sebou dozor v podobe vedenia materskej firmy.
lenze aj tu ma jednu vynimku, ak sa takeho spravania dopusti osoba presadzujuca ci uz aktivne, alebo pasivne zavadzanie woke kultury tak tam nemam zlutovanie, tak podporim tie najtvrdsie sankcie aj za to ak zene otvori dvere a ona s tym ako feministka nesuhlasi a povazuje to za ponizujuce :grinning:
no a horner sa na presadzovani woke kultury podielal a ked islo napr. o vispa tak sa ani len nesnazil zastat, takze prajem mu aby ho z rb potupne vyhodili a pokial to bude mozne bez zlateho padaku. lebo vyhodit ho a dat mu k tomu milionove odstupne bude vysmech

zalezi na tom kde a o koho sa jedna

napr. na slovensku tato taktika stacila na to aby mainstreamove media prestali patrat po tom ci dnesny specialny prokurator lipsic si pisal eroticky ladene spravy so zenou obzalovanou z vrazdy kuciaka(urcite sa dostalo aj do ciech).
jemu stacilo povedat, ze mu niekto hackol facebook a bolo vybavene, co tam potom, ze ta ich konverzacia trvala viac ako rok. povedal, ze mal hacknuty fb a tym to pre medialny mainstream skoncilo a co tam potom, ze nevysvetlil preco stale ten hacknuty fb pouzival. :slight_smile:

no len horner ma problem, ze on sefuje glogalnej firme a nejde to tak lahko si obmotat okolo prsta vsetkych novinarov na svete ako sa to da v pripade malej krajiny :slight_smile:

1 Like

Ale podivejme se, modry prachy promluvily, nedivil bych se kdyby ty penize nenabizel primo Horner, ale samotny Red Bull :technologist:

Tak nejak podobne to bude s tou jejich nekonecnou dominanci a pravidly usitymi na miru. :bowing_man:

Tak u vás i u nás se tyhle záležitosti pořád neberou vážně, stačí, kolik zlehčovačů a zpochybňovačů se dost agresivně naváželo do těch prvních odvážných, které poukázaly na chování Cimického, které přitom taky, jak se ukázalo, bylo veřejným tajemstvím (asi taky prosáklo až na Slovensko). Na západ od nás se to bere jinak.

Jestli má důkazy, tak jim gratuluji k tomu že ji akorát fakt naserou a bude to sakra drahý. Navíc v dnešní době takovou potencionální nálepku mít žádná firma fakt nechce. Ale dobře, fakta neznáme, sami jdou s kůží na trh. Teď už nejde jen o pár set tisíc dolarů.

RedBull je obrovská moderní společnost, která sponzoruje a vystupuje s nejelitnějšíma sporovcema/celebritama světa…
Takže je nesmysl, že by nad tím thajci mávali rukou, protože se jim to zdá normální. :slight_smile:

Tohle je prostě velmi závažné obvinění, které nezničí jen nějakou kariéru, ale v podstatě celý život.
Není důvod, aby se to uspěchalo. Je to potřeba pořádně a řádně vyřešit.
Tohle není žádná legrace. :slight_smile: