Kdyby si zaplatil prodejnou ženštinu, tak by asi nezažil to opojení z moci, které takhle měl. Pokud chtěl opravdu jenom ušetřit za návštěvu bordelu, tak ať to bere jako trest za blbost. Víc k tomu asi opravdu nemám co říct.
Dík 15151515
to sa da simulovat hranim role, ktoru si u tej kur vy zaplati
Mne je perfektne jasne, ze Holandanovi to nenosi Marko. Ale Verstappen jr. ako clen RB teamu by mal drzat usta, pocitam, ze je viazany nejakou mlcanlivostou. Otazny je jeho tatik. Holandske media nie raz prisli s clankami, ktorych obsah posobil tak, ze bud to Max alebo nikto z RB nemoze povedat nahlas. Takze je otazne, aku poziciu ma Jos a ako maju osetrene jeho vynasanie informacii. Resp. odkial ma informacie on ako “nezamestnanec” RBR. Niekomu asi treba klepnut po prstoch
Sa ti divím že bojuješ na tejto pôde. Zbytočne. Šetri si energiu
Zažít faktické rozhodování o lidech bude něco úplně jiného, než nějaká placená simulace. Ale to už se opravdu točíme v kruhu a kromě toho problém je teď Horner, ne Harvey Weinstein. Uvidíme, co nakonec vlastně vyplave.
Hezká profilovka .
Táto aféra by mohla mať celkom negatívny dopad aj na značku F1 a to si Liberty Media postraží rovnako ako si Bernie postrážil šupáka Piqueta.
Evi dik 15 kamošiek Evap
Já nevím, kdo mu to nosí.
Jen jsem ti dal kontakt na toho, kdo to píše a kdo s tou kauzou od začátku přišel.
To musíš ptát jeho.
Deepmfake nebo deepthroat?
Konecne jeden triezvy a objektivny nazor bez emocii, palec hore. Kevin Spacey dokonaly pripad. Rovnako dobry pripad je futbalista Neymar. Minule sme sa o nom v partii bavili a kamaratka zareagovala, ze ci to je ten co znasilnil to dievca. Toto jej v hlave ostalo, ale to, ze Neymar bol absolutne nevinny a dievca si to vsetko vymyslelo, lebo chcelo prachy, tak to uz nevie.
- Obet asi nebude velmi racionalne uvazujuca, ked kvoli egu zahodila 760 tisic eur. Mala by co chcela a Horner by sa jej urcite aj osobne ospravedlnil ak je za co.
- Co je sexualne obtazovanie? Lebo flirt nie je obtazovanie.
- Aby bola obet pravne uspesna, tak by musela Hornerovi pisat spravy typu “prestan ty uchyl, uraza ma to” a on by jej aj napriek tomu posielal sexualne navrhy. Kazdopadne sa potom naskyta otazka, preco si nezablokovala Hornera na Whatsappe ked jej to tak vadilo?
- Kazdopadne najskor je potrebne pockat, ci je obet v prave. Ak ano, potom mozme vynasat sudy. A hlavne je to interna zalezitost RB, Liberty media ani FIA s tym nic nemaju.
pekna diskusia. kazdopadne mi uz zacina byt z tohto webu nevolno. uz ani neviem a nechcem spocitat, kolkaty v poradi je toto clanok, ktory ma v uvode slovne spojenie sexualne obtazovanie. same podla webu xy a zrejme a pravdepodobne. cisty bulvar a kopirka zahranicnych ‘sprav’, kde nieco vyjde zakazdym, ako ktokolvek okolo f1 otvori usta.
rovnako sa tu odbavovali na vyrocie schumacherovej nehody na lyziach.
co si tak pockat na nieco oficialne a potom to zhrnut? jaj, to by okolo toho nebolo 20 clankov. najprv to boli nevhodne obrazky, potom bossing, teraz sexualne obtazovanie, trestne oznamenie a 760 tisic. uz ani nie som zvedavy, co to bude zajtra…
Můžeme spekulovat. Kdyby existovali důkazy že něco nejapného posílal tak by dle mne byl hned odejit. To že to chce oběť tahat k soudu naopak nahrává že nic nemá a spoléhá na současné společenské klima, kdy stačí mít pocit a jako heterosexualní bilý muž jste automaticky zločinec.
S tým Vadalom to nie je úplne vhodný príklad. Jednak Fico je mafia sama o sebe. A za druhé, nejaké pochybne dievča bez bezpečnostnej previerky (zjavne) bolo priamo pri premiérovi SR ako “najbližšia” osoba, ktorá sa zúčastňovala aj zahraničných návštev (btw. Fico je stále ženatý muž). Merkelova sa takého stretnutia ani nechcela zúčastniť, prečo asi?
Principiálne, keby malo to dievča bezpečnostnú previerku, tak by sa tam v živote nemohlo ocitnúť. Pretože tam mohol byt priamy vplyv/odliv informácii Vadalovi a je irelevantné či sa to dokázalo, alebo nie (neviem, či to bolo vôbec nejak presetrovane). Len to celé dokreslovalo úroveň vládnutia premiéra.
Ja ti neviem.Ale išiel by s k súdu keby si nebol presvedčený že to vyhraš? To by som teda radšej zobral tých drobných 750 000
“Nikoho jsem neobtěžoval, nikoho jsem neuplácel a ta částka taky nesedí”
Jaký plat asi musí ta ženská mít, že odmítla 760 000 Éček.
Za tak štědré všimné mi Horner taky může nějaký srandovní obrázek poslat.
Uvidime ako to vlastne bolo, ale ak sa potvrdi ze Horner si chcel uzit aj mimo domov (s vlastnou manzelkou) - tak je to pekne prasa
Sice je to asi dnes trend (mat vela zarezov na pazbe) - ja toto ale neuznavam. Ked mam partnera - vernost je hodnota a velmi cenna.
Je jedno co sa ponuka a ako - rozhodnutie je na kazdom a nesie svoju zodpovednost. Ak je nespokojny doma - ma to riesit doma a nie vonku a s inymi a utekat. Nakoniec tak clovek nepodvadza len partnera, ale aj sam seba…