De Meo ľutuje stratu Alonsa: Bola to naša chyba | Magazín F1 - F1online.sk

Se opovaž utéct :smile: .

1 Like

Myslím si, že Alonso se rozhodl ukončit kariéru v AM a doufá, že na rok 2026 AM vytvoří monopost i motor na titul, jak reálne to je, to je věc další. Takhle vnímám jeho rozhodnutí já. Nakonec jestli tam byly jednání nebo ne, to ví jen Alonso. Ale nemyslím si, že je fér tvrdit, že Alo nedostal nabídky, protože byly volné místa a Alonso se na nich neobjevil.

1 Like

Já jsem nic nepřekroutil. Pouze jsem tu reagoval na tvrzení od Evap, to je celé.

1 Like

Ale čeká.

Teda fuj, rozhodca tym nasim zapredanym KHLakom hnusne nadrziava.

Tuto sezonu sledujem len z povinnosti

Z jaké povinnosti?

Počkej, ty jsi špatnej i z F1? Já myslel, že jsi špatnej jen z místní žumpy. :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Ještě ty k tomu přidávej :smiley:

Z miestnej zumpy a obecne z Ferrari

Včera na mě zaútočili a ty ses mě ani nezastal.
On se tady nezastal teda nikdo.
Celý forum záhadně zmizelo.

2 Likes

Keby tu neboli kazdy den hadky hogr vs jos vs kiks vs troglodyti (rozvazane boty atd), mozno by sa ta aj niekto zastal

2 Likes

K tvojí deziluzi z Alonsa se přidávat nebudu :stuck_out_tongue:

1 Like

Jj, ty ses ani nepřidal, když tu někdo propagoval Goebblese, popravu lidí atd. Ale rejpat s nesmyslama, to přijdeš hned.

Já to mr dám tyhle hov na. Prostě si dejte určitý lidi na blacklist a bude klid.

@HellHogr taky…teda hlavně on.

Ale pokud tě to podpoří, tak Jos je Jos, ten jiný nebude. S Bretnixem sdílím hodně podobný pohled na F1, ale jak začne psát mimo F1, tak mi slézají nehty hrůzou. A toho třetího troubu nemá cenu komentovat.

2 Likes

Nehledě na to, že nějaký liky jsem tam dal. :smiley:

1 Like

Nemusia lutovat nic. Pri sucasnom aute by Alonso, Piastri ani nikto iny nebol na tom velmi lepsie ako Gasly.

Jedine, ze by Verstappena… :slight_smile:

to nechápu to taky teda hlavně on?

Že si máš dávat lidi na black list a pak to dodržovat a nerozklikávat.

Nemyslím si, že by současného Emila Renault v tak bídném stavu s nejasnou budoucností vůbec zajímal.

1 Like