Pardon, ale nepíšeš tu už asi tři roky, že Alo není preskeptivní?
K tomu, aby si nepřekrucoval rychlost pilota Ferdo
Alpine by potřeboval nějaké zkušené oko.
Ten tým potřebuje vybudovat v podstatě od základů.
Bottas, Peréz, Hulkenberg.
Nema si vymenit kolegu, moj point je len ten, ze Stroll nie je ziadne relevantne meritko. Osobne zastavam nazor, ze keby som dostal mesiac intenzivneho profesionalneho coachingu, tak by som Strolla zdolal aj ja.
A aky “hate” od Evap mas konkretne na mysli? Nic v zlom, ale Evap by so svojim vecnym pristupom nevedela “hateovat” ani keby chcela.
Alonso prostě ty lidi, co o něm píší chvalu, do toho nutí. Lawson o něm ted řekl, že je třeba nejlepší v overtakes, toho Alonso taky přinutil. To že to tady někomu evidentně nevoní je jasná, protože Alonsovi bude za par měsíců 44. xD
Ferdovi to nevoní, protože po Gaslym se nikomu nikde nestýská a Evap, protože kvuli Alonsovi vyhodili z AM Vettela. To je celé.
Protože Max měl auto jednoznačně na titul, a i když se později ukázalo, že tak jednoznačné už to nebude, tak ten titul nakonec přivezl. Takže před sezónou asi vůbec neměl v úmyslu odejít. Teď to může být zajímavější, nakonec se to přemílá skoro nepřetržitě.
Jaký hate? Já nevím, ale opakovaně tu čtu od Evap, jak je Alo neprespektivní a jak jsou tyhle komentáře na jeho adresu zvláštní. To mi přijde jako určitá form shazování - hejtu. Každopádně názor nikomu neberu, je to jen moje vnímání té stejné rérotky, opakující se pod článkami o Alonsovi
Ved ma pravdu. Alonso sam uz isty cas vyhlasuje, ze je na konci svojej kariery, tak aku perspektivu v tom vidis? Vecna kritika nie je hejt.
Tomu rozumím, ale sama si přece psala i o samotné podstatě nabídky. Podle téhle logiky bych to bral stejně, pokud Max nedostal ty nabídky, tak je přece ve stejné pozici jako Alonso ne?
Překrucuje samotný Alonso. V kačírku promíchal více štěrku, než betonářský Mix a hodiny se taky dají označit za překrucování.
To zas napřeháněj. Já když koukám na fotbal, tak jsem lepší než 95% fotbalistů.
No realita je taková, že bych jednou přeběhl hřiště a musel bych jít střídat.
Okej tak uz aj Evap je oficialne ta zla …
Tu to uz naozaj nema cenu plytvat ani casom
Tak já bych to bral, pokud by se zdůraznil fakt, že mluví o kariéře v F1 jako pilot, ale další věc je, že to tu Evap píše už přes rok. To taky můžu psát 15 let o Piastrim, že nebude prespektivní a jednou se tak stane.
Ved som pisal, ze by som potreboval mesiac intenzivneho coachingu.
Škoda, že jsi tu nebyl včera.
To byl orchestr.
Aj Alonso uz asi tak rok tvrdi, ze je na konci kariery.
To nemá, máš tu kamarády co schvalují, aby někteří viseli, fašismus a tak. Ale ono je nejhorší to, že nesouhlasím s pohledem Evap a ozvu se, co jsem si to dovolil?
Teď už Ti nerozumím. O nabídkách se můžeme a nemusíme dozvědět, ale není logické, aby pilot opouštěl tým s autem na titul. Naopak by bylo logické odejít z týmu, který, byť po slušném začátku, sjíždí volným pádem. Kdy jindy by byl čas na využití nabídky, pokud by přišla z předního týmu, zvlášť, když roky letí.
Nic ma tu uz necaka
Eva napise cokolvek, je tam alonso, prekrutis si to tak aby tu zase bola nezmyselna diskusia a ty si potom mohol prehlasovat jak tu udrzujes traffic
Nic pre mna