Pak to ale pusobí poněkud trapně, když se tady s nima bratříčkuješ a necháváš se od nich volit jejich mozkem uderky.
… a zvláště pro ten Renault je to největší velikán ever
Ale že bude i tohle vadit od De Mea, to jsem nečekal. xD
Já si myslím že Emil už si z předních týmů nijak vybírat nemůže Tu nejlepší dobu prováhal.
A opravdu se s nima bratříčkuju a nebo je to jen ve vaší hlavě?
No na nikoho z nich nikdy nic nenapíšeš, jen na nás…
Ale tak předpokládám, že si tu včerejší konverzaci tady přečetlo hodně lidí, at si o tom udělá obrázek každej sám. Musím se přiznat, že takovej brutál jsem nečekal ani já.
Mě to nepřekvapuje, vše pozitivní k Alonsovi je pro některé jak rudý hadr na bejka
Nevíme jaké dostával nabídky. Třeba nějaké jednání stále probíhají.
Zatím jediné co víme je, že Emil má s RB velice výhodnou smlouvu s RB až do 2028. Pokud by ji vypověděl, tak by třeba musel zaplatit tak vysoké odstupné, že by se mu odchod jinam vůbec nemusel vyplatit.
Přechod do neznáma může být riziko i kdyby se jednalo o preferovaný Mercedes, proto může být jistější počkat jak se týmy s novými vozy ukážou.
Navíc nové smlouvy se běžně podepisují až po letní pauze, tak se stále můžeme dočkat zajímavého překvapení.
To můžeme vždy, ale podle mého Wolffův zájem dost opadl a bude mít full focus na Antonelliho. Ferrari teď nikomu kopačy dávat nebude, McLaren taky nedobrovolně nikoho měnit nebude. Nevidím to tak otevřeně jak by se mohlo zdát.
jj ale vysvětlovat si proč to udělal a pomalu tu popisovat, že ho někdo donutil, to je výživný.
Stále je ve hře Aston. Ingredience má namíchané docela slušně.
Pokud má Wolff za ušima, tak si bude pěstovat Antonelliho a jednou bude mít klidné spaní a radostnou šelest u srdíčka.
Jako poškádlení RB ale byly případné námluvy od Merglu velice dobrým tahem.
A Ferrari? Nevím, zatím mají dost práce sami se sebou.
Aston by měl od Imoly nasazovat novou podlahu a difuzor, pak nové přední křídlo v Barceloně (přísnější pravidla) a tím vývoj letos končí.
Nepsalo se o podlaze, difuzoru, obou křídlech, úpravy bočnic i nosu?
Psalo, no uvidíme. Dobrý (nebo špatný) je, že už od nich vlastně nic nečekáme
Ty budeš mít novy intermedialky.
Konečně správný střih kalhot. Jen přes stehna by měly být více upnutější.
ta je nejaka mala nie?
Asi podle toho jak se vyspí.