De Meo ľutuje stratu Alonsa: Bola to naša chyba | Magazín F1 - F1online.sk

Pak to ale pusobí poněkud trapně, když se tady s nima bratříčkuješ a necháváš se od nich volit jejich mozkem uderky.

1 Like

… a zvláště pro ten Renault je to největší velikán ever :wink:

2 Likes

Ale že bude i tohle vadit od De Mea, to jsem nečekal. xD

2 Likes

Já si myslím že Emil už si z předních týmů nijak vybírat nemůže :man_shrugging:Tu nejlepší dobu prováhal.

2 Likes

A opravdu se s nima bratříčkuju a nebo je to jen ve vaší hlavě? :thinking:

2 Likes

No na nikoho z nich nikdy nic nenapíšeš, jen na nás…
Ale tak předpokládám, že si tu včerejší konverzaci tady přečetlo hodně lidí, at si o tom udělá obrázek každej sám. Musím se přiznat, že takovej brutál jsem nečekal ani já.

2 Likes

Mě to nepřekvapuje, vše pozitivní k Alonsovi je pro některé jak rudý hadr na bejka :smile:

2 Likes

Nevíme jaké dostával nabídky. Třeba nějaké jednání stále probíhají.
Zatím jediné co víme je, že Emil má s RB velice výhodnou smlouvu s RB až do 2028. Pokud by ji vypověděl, tak by třeba musel zaplatit tak vysoké odstupné, že by se mu odchod jinam vůbec nemusel vyplatit.

Přechod do neznáma může být riziko i kdyby se jednalo o preferovaný Mercedes, proto může být jistější počkat jak se týmy s novými vozy ukážou.

Navíc nové smlouvy se běžně podepisují až po letní pauze, tak se stále můžeme dočkat zajímavého překvapení.

To můžeme vždy, ale podle mého Wolffův zájem dost opadl a bude mít full focus na Antonelliho. Ferrari teď nikomu kopačy dávat nebude, McLaren taky nedobrovolně nikoho měnit nebude. Nevidím to tak otevřeně jak by se mohlo zdát.

1 Like

jj ale vysvětlovat si proč to udělal a pomalu tu popisovat, že ho někdo donutil, to je výživný. :smiley:

2 Likes

Stále je ve hře Aston. Ingredience má namíchané docela slušně.
Pokud má Wolff za ušima, tak si bude pěstovat Antonelliho a jednou bude mít klidné spaní a radostnou šelest u srdíčka.
Jako poškádlení RB ale byly případné námluvy od Merglu velice dobrým tahem.
A Ferrari? Nevím, zatím mají dost práce sami se sebou.

Budeš mít nový intermediálky pro 2026. :slight_smile:
Jupí.

1 Like

Aston by měl od Imoly nasazovat novou podlahu a difuzor, pak nové přední křídlo v Barceloně (přísnější pravidla) a tím vývoj letos končí.

Nepsalo se o podlaze, difuzoru, obou křídlech, úpravy bočnic i nosu?

1 Like

Psalo, no uvidíme. Dobrý (nebo špatný) je, že už od nich vlastně nic nečekáme :smile:

2 Likes

Ty budeš mít novy intermedialky.

1 Like

Konečně správný střih kalhot. Jen přes stehna by měly být více upnutější.

2 Likes

ta je nejaka mala nie?

1 Like

Asi podle toho jak se vyspí. :thinking:

3 Likes
1 Like