Dan Fallows končí na pozícii technického riaditeľa Aston Martinu | Magazín F1 - F1online.sk

Rhapa nemas rad, s jeho komentarmi mas problem takmer vzdy, napriek tomu si tu napisal toto co si napisal :smile:

Vsetko okej?

3 Likes

Honzu nemas rad, s jeho komentarmi mas problem takmer vzdy, napriek tomu si tu napisal toto co si napisal :smile:

Vsetko okej?

1 Like

Opraveno: Rhapa nemá rád, mám ho zablokovaného a i přesto jak postižený otevírám každý komentář a reaguji na něj

3 Likes

Ja honzu mam rad

Já vím, já tebe taky.

1 Like

Já nevím, proč to děláš, a proč lžeš, já rHapa nemám v ignoru, protože mě baví ty jeho plácanice :grinning:

1 Like

Sis ted krásně nakakal do pusinky,
rHapo tady ten komentář lajknul snad jako první nebo druhý

rHapo lajknul

takže tady máš skutečnost kdo lže, dal jsem ti to aj s obrázkama aby to tvoje hlavička dokázala přebrat, ale vím ty trolllíš, velký kluk, žejo

to ty děláš furt

však to víme, že tu lžeš a nic jinýho neděláš :slight_smile:

1 Like

Zablokovaného jsi ho měl, to že sis ho ted odblokoval nic nemění, ono je to vlastně ale jedno že, ty aj když máš ty lidi v ignorlistu, tak stejně na ně reaguješ :smiling_face_with_tear: viz. je Ježek že…
toho si ted taky odblokuj a vyscreenuj, že nemáš v ignoru, jsi velký kluk, musíš trollit

2 Likes

Hele škopku nepiš tam romány, prostě jsi lhář, a k tomu ještě blbej, protože se to dá lhece doložit.
Pro tvoji blbou hlavičku - srovnáváš screen, kde jsou 4 lajky (před lajkem rHapa) a teď, kde je tam 8 lajků. To je co, není to moc složitý na tebe?

1 Like

Ty jsi vážně tak blbej? :grinning:

1 Like

nic jsi nedoložil ty koště :smiley: psal jsem v prvním komentáři, že to lajknul první nebo druhý, kde ho máš jako blokovaného, ale tak jestli ti to za to stojí, tak dobře honzí

Já nevím, že ti za to stojí tu lhát a dělat ze sebe užitečného idiota, pro člověka, co se pasuje na twitter odborníka. Máš tam screen před jeho lajkem a po jeho lajku. Ale tak dobře no, jsi prostě tupej, jak poleno :grinning:

1 Like

Nechaj tak, on neni tá najostrejšia ceruzka v peračníku :smiley:

Ten like som ti tam vtedy dával jak druhý ale pohoda :smiley:

4 Likes

Že to píšeš zrovna ty. Ale jasně kluci, klidně si tu založte klub lhářů, na vás to bude vždy sedět :slightly_smiling_face:

1 Like