Rhapa nemas rad, s jeho komentarmi mas problem takmer vzdy, napriek tomu si tu napisal toto co si napisal
Vsetko okej?
Rhapa nemas rad, s jeho komentarmi mas problem takmer vzdy, napriek tomu si tu napisal toto co si napisal
Vsetko okej?
Honzu nemas rad, s jeho komentarmi mas problem takmer vzdy, napriek tomu si tu napisal toto co si napisal
Vsetko okej?
Opraveno: Rhapa nemá rád, mám ho zablokovaného a i přesto jak postižený otevírám každý komentář a reaguji na něj
Ja honzu mam rad
Já vím, já tebe taky.
Já nevím, proč to děláš, a proč lžeš, já rHapa nemám v ignoru, protože mě baví ty jeho plácanice
Sis ted krásně nakakal do pusinky,
rHapo tady ten komentář lajknul snad jako první nebo druhý
Zablokovaného jsi ho měl, to že sis ho ted odblokoval nic nemění, ono je to vlastně ale jedno že, ty aj když máš ty lidi v ignorlistu, tak stejně na ně reaguješ viz. je Ježek že…
toho si ted taky odblokuj a vyscreenuj, že nemáš v ignoru, jsi velký kluk, musíš trollit
Hele škopku nepiš tam romány, prostě jsi lhář, a k tomu ještě blbej, protože se to dá lhece doložit.
Pro tvoji blbou hlavičku - srovnáváš screen, kde jsou 4 lajky (před lajkem rHapa) a teď, kde je tam 8 lajků. To je co, není to moc složitý na tebe?
Ty jsi vážně tak blbej?
nic jsi nedoložil ty koště psal jsem v prvním komentáři, že to lajknul první nebo druhý, kde ho máš jako blokovaného, ale tak jestli ti to za to stojí, tak dobře honzí
Já nevím, že ti za to stojí tu lhát a dělat ze sebe užitečného idiota, pro člověka, co se pasuje na twitter odborníka. Máš tam screen před jeho lajkem a po jeho lajku. Ale tak dobře no, jsi prostě tupej, jak poleno
Nechaj tak, on neni tá najostrejšia ceruzka v peračníku
Ten like som ti tam vtedy dával jak druhý ale pohoda
Že to píšeš zrovna ty. Ale jasně kluci, klidně si tu založte klub lhářů, na vás to bude vždy sedět