Hezký, ale v první chvíli jsem si myslela, že to bude naše O2 Aréna. Škoda .
Aston momentálně patří k nejhorším týmům v poli. Prý kvůli tomu, že žádné novinky vůz nevylepšily a proto se dál propadal. Tady určitě všichni souhlasí, že Fallows dostal kopanec zaslouženě.
Taky víme, že Aston převzal od RB spoustu zaměstnanců, kteří taky dobrou práci neodvedli.
Když se podíváme na historii Strollova týmu, tak vidíme, že byl úspěšný pouze s růžovým Mercedesem a loni s kopii RB. Jinak bída bídoucí a neustálá rotace zaměstnanců. Asi tam moc vlídné prostředí nepanuje.
Praha 9 má svoj je čaro, bol by to skvelý event
Ty si momentálne v Prahe?
Nejak sa nám tu tento výraz spopularizoval medzi českými občanmi .
Ano i ne. Ono prostě málokdy platí “Hop na krávu a hned je tele” . Ten tým se pořád buduje a zaměstnanci přicházejí a zapracovávají se, všechny procesy si musejí sednout. Možná pracoval opravdu špatně, možná v určité nestabilitě, která tam pořád musí trochu panovat, víc stihnout nemohl. Že jsou výsledky neuspokojivé je zjevné, o to se určitě nehádám.
Kdyby takové skoky byly pravidelné ve všech týmech, tak by to nikdo neřešil. My ale vidíme, že Aston buduje ze všech týmů nejvíce do zázemí. Na Alonsovi a dříve na Vettelovi taky nešetřil. Dokonce se spekuluje, že by rád Emila. Dokonce i Hondu přemluvil, aby z F1 neodcházela. Teď bude mít Adriana.
Prostě samé superlativy, ale …
A já to spojení Newey - Fallows přirovnal jako učitel a učeň Garry Kasparov - Magnus Carlsen…
Ale jo taky jsem ve škole kolikrát opisoval.
Postupem času bylo čím dál jasnější, že Dan nebude ten gamechanger, ale i tak díky za jeho práci, jednoduchý to určitě neměl. Teď je čas zařadit vyšší rychlost a kvalitu a s novou továrnou by to mělo jít určitě lépe.
Nevím jestli to je dobré přirovnání. Magnus je GOAT v šachu.
No právěže nebylo.
Jo přirovnával.
Však já neumím ani už číst. Sorry.
Tak už se píše o konci Kracka a Toma C. (ten je do teď zodpovědnej za šasi)
Další novinka u AM. Podepsali spolupráci s Pumou
Andrej je začal sponzorovat?
To se teď bude Astonu běhat.
Haha, hovoril som to, že Dan pôjde preč keď príde Newey
Starý Stroll to v Astone “koučuje” ako s hráčmi v NFL. Nemáš výkon letíš. Stroll je hotový druhý Steve Jobs. Toho by som nechcel stretnúť vo výťahu. Nastúpiš ako zamestnanec vystúpiš ako nezamestnaný.
Zelení fanatici ještě nedávno Fallowsovi provolávali slávu a dneska už je to nepřítel .
Vážně zábavné sledovat myšlenkové pochody lidí, kteří dodnes nepochopili ani jak fungují hodiny.
Je zvlaštní že jde “možná” úplně pryč, ale tipnu si že kvůli stropům začne dělat mimo F1, ale dál pro Aston , on spolupracoval s AN na blizké úrovni. Ale nevím, spekuluji…vztah se mohl také narušit. Myslím ale že zůstane…
Jj, jsi fakt mág s těma odhadama, skoro stejný, jakože v RBR nejsou mocenský boje a nikdo od tam neodešel