Nemáš tam Mikailu.
To je zklamání.
Hehe, jo! Jsou to doslova poslední tři závody co jsem viděl. Lara v neděli a Cyprien a Lena dneska. Všichni 14tku, to už pak člověka docela praští přes oči.
Chceš Mikejlu?
Tady máš jedny z posledních wins. Downhill a Slalom - být schopný zkombinovat a vyhrávát oboje je tak trochu svatej grál pro lyžaře. No náskok v tom slalomu byl brutální…
Jo jo, to je znak frustrace kdyz pilot po ctyrech zavodech ztraci 46 bodu na prvniho, dvakrat odstoupil pro poruchu a prohlasi ze nad titulem ted nepremysli.
Jo presne tak to je.
Jen mi jeste rekni co si myslis o psychice tohohle pilota. Mimochodem bylo to po prvnim zavode a ztracel presne 15 bodu.
Ja si počkám na 1. GP Prajem pekný večer a dobrú noc
A co to značí o člověkovi, který soudí něčí psychické rozložení na základě prohlášení do medií, když dotyčného jinak nezná, než z TV? (nezastávám se Hama)
To @HellHogr
Nevim. Ze by treba fanousek F1? Kterej pred zacatkem sezony odhaduje silne a slabe stranky teamu a pilotu? Jako to dela fakticky kazdej komentator F1? At uz v tv, nebo na social media, nebo youtube.
A jen tak mimochodem nesoudi jen na zaklade novinovejch clanku, ale treba i chovani na trati.
A pokud si @fanda_f1 mysli ze Max je psychicky slabej, tak ok.
Ja si to o Hamiltonovi nemyslim, jen jsem reagoval prave na @fanda_f1 .
Ja si o Hamiltonovi myslim toto:
O psychike Hamiltona si myslim priblizne to iste ako o tej Maxovej. Je to normalne u pilota s najvetsimi ambiciami. preto v prvom komentari som pisal ze z troch top pilotov je na tom po psychickej odolnosti najlepsie FA. Inac aby sme boli v obraze . Max bol frustrovany s toho ze v prvych 4 pretekoch 2x vypadol a 2x vyhral. A Horner mu to vysvetli ze maju dost casu na to aby ovladli sampionat-bola to len otazka casu.Proste to Max po psychickej stranke nezvladol. Co sa tyka LH tak tomu sa ani moc necudujem ze bol frustrovany kedze po prvej velkej cene skoncil az na 5 mieste zo stratou 51 sekund na Maxa ked Max ani neisiel na plny vykon a oproti minulemu roku sa prepadli. On ktory ma posledny ciel prekonat legendarneho MSCH a nema na to vela casu, hned v prvom preteku vidi nie ze bude bojovat o prve priecky ale bude rad ak nebude dostavat minutove naklepy od Maxa. Dalsi premrhani rok pre neho bez sance na uspech. Tam sa ta frustracia da prepacit
Odhaduješ slabé a silné stránky monopostu (v pořádku, to děláme všichni na základě výkonností na trati), to samé u pilotů, ale jak chceš hodnotit něčí psychiku? na základě team radio? já ti nevím, ale Max loni si zanadával v momentě, kdy jasně dominoval a titul byl jasný ze začátku roku, to je známka čeho? že je na sebe a okolí přísnej, aby byl dokonalý, nebo psychické nestability, že když nejde vše podle plánu, tak pracují emoce, které neumí zvládat? toto bych opravdu nerozsoudil na základě team radio a prohlášení pro novináře
Kamarad mas to pomylene . Netvrdim ze je Max psychicky slaby, asi nevies citat. Ja som len napisal ze s troch top pilotov je u mna na tom najlepsie FA po tej stranke. A neni som fanusik ani FA ako to vzdy tvrdim . U mna je Top MSCH a SV
Tak jasně že je v tom nejsilnější Alonso. Já si třeba neumím představit Verstappena v něčem jako byl McL 2015-2018. Opravdu ne. Alonso přežil všechno.
Tak ma aj roky skusenosti . Ja si tiez neviem predstavit Maxa a ani LH v tom Mclerene. Ale to som si nevedel predstavit ani Alonza este skor ako tam isiel. Pravda je ze ak by Alonzo vtedy vedel kde Mcleren v tych rokoch bude tak by tam tiez neisiel. Ferdo bol zase vzdy taky prelietavy isiel vzdy tam kde citil ze moze vyhrat. Trpezlivost nebola tou jeho najsilnejsou strankou
Asi opravdu neumim cist. Me tohle prislo jednoznacne:
Takze si nemyslis ze je Max psychicky slabej. Bezva. 🫡
I kdyz s ohledem na historii tvych postu, bych si teda fakt nemyslel ze mas o Maxove psychice nejak vysoke mineni.
Za mě jsou třeba 4 roky v McL velmi trpělivé…
Nie ako som pisal mam o psychike LH a maxa rovnaky nazor . To ze tu davas nieco kde napisem ze nie je az taky odolny ako o nom niektory pisete neznamena ze ma slabu psychiku ale ze neni na tom o nic lepsie ako hociktory Top pilot. To iste plati aj k prvemu odstavcu kde som napisal ze neukazal nic moc po tej stranke. Proste klasika ako vetsina spickovych pilotov. Koho beriem za najlepsieho po psychickej stranke s terajsich pilotov som uz pisal ze FA. Tak neviem co sa snazis riesit a vkladat mi do clankov nieco co som nenapisal ze je psychicky slaby. A co sa tyka historie mojich postov k Maxovi tak tam nenajdes tiez nic kde by som ho hanil. Mozes tam najst nieco s cim u Maxa nesuhlasim alebo ze sa mi nepaci jeho agresivna obrana ale to vsetko je len moj nazor a nie utoky na neho a neopravneny hejt
Tak tam uz mal roky uz sa trosku ukludnil tak isto aj vo Ferrari bol dlho .Ale hlavne tie zaciatky ked behal od jedneho k druhemu sa my na nom nepacilo. Briatore by vedel povedat ale aj tak nad nim vzdy drzal ochrannu ruku lebo vedel ze ak s niekym mozu nieco vyhrat tak to bude prave Alonzo
Je to bohyně.
Nejlepší sportovkyně na planetě.
Zase nemáš pravdu