Zimní sezona právě vrcholí a mně teda vychází, že je potřeba dát si pozor na Alonsa:
Cyprien Sarrazin
Lara Gut
Lena Haecki-Gross
Zimní sezona právě vrcholí a mně teda vychází, že je potřeba dát si pozor na Alonsa:
Cyprien Sarrazin
Lara Gut
Lena Haecki-Gross
To nikdo nikdy neřekl.
Škoda.
Je to tak. FIA mu jde na ruku, jeho tata je Donald Trump F1 a Mazepin by si Maxe namazal na chleba. Akorat vsichni co neco znamenaji jsou uplne mimo, kdyz ho chvali. Mimo jine i za jeho psychickou odolnost.
Kdepak, Max se sesype jen nekoho zmerci ve zpetnym zrcatku. Se divim ze ma jeste ridicak.
Ved som to prave napisal
Prosimta jaku odolnost, vozi sa v skvoste od Neweyho, fotrik mu vyloboval miesto v rb a je pod patronatom marka
Priemer
/s
A co ten Macik na dakare
Gratulace
Výborně. Šikula.
Ale bála jsem se až do konce !
Nie neni onicom je momentalne najlepsi aj ked v suverene najlepsom aute historie f1. Ale ma velke kvality. Kazdy jeden majster sveta a hlavne viacnasobny ma svoje kvality ale aj slabe stranky. Momentalne ale Max slabe stranky neukazuje lebo neni pod takym tlakom kedze nema siroko daleko nikoho co by ho ohrozoval. Ak by sme chceli porovnavat jazdcov medzi sebou tak jedine tak ze posadit ich do jedneho monopostu stredu pola alebo do najslabsieho monopostu na celu sezonu . Ale aj tak by mal Max vyhodu ze je o dost mladsi od LH a FA.
Ja som to zial nevidel pozriem nejake zostrihy dneska
Ale starky Sainz vsetka cest co predviedol takisto
Jasne tak cela diskusia o “najlepsom” jazdcovi je vzdy prudko subjektivna
Ten koment bol sarkazmus zabudol som dopisat do poznamky
Já taky ne, nevím, jestli někde byl přímý přenos (někde asi jo ). Sainz je borec, i když je škoda, že Loeb měl smůlu a nebojovali až do konce. Oba jsou neuvěřitelní.
Hej boli nejake free piratske streamy ale v praci nemam moznost to sledovat tak treba priste
A pod akym tlakom mal byt Verstapen ked ho nikto neohrozoval . V 2022 trosku Leclerc sa snazil ale to auto Ferrari a vedenie na to nemalo. Ale vtedy aj Max spravil v suboji nejake chyby
A Lukas Lauda to taky dojel, v katetorii patnáctý, na “starého nováčka” myslím docela slušně:
Na Dakare je aj to ze “dojedes” uspech podla mna
Tak na to, že je mu 45 let, nikdy nezávodil (byť se celý život “kolem závodů motal” ), v r. 2022 se svezl v dunách, to se mu zalíbilo, tak potrénoval, zajel jeden ostrý závod a šel na Dakar… Taky ďábel, krev se holt nezapře!
Pod zadnym. To je fakt.
Sam Christian Horner v tom clanku povedal ze sa nemaju coho obavat je to len zaciatok sezony. A mal pravdu. Max vyhral s naskokom 150 bodov na Leclerca a Pereza. Ten clanok praveze dokazuje ze Max nie je tak psychicky odolny ako ho niektory ospevuju. A to som ti pisal horevissie ak si necital ze trosku na neho tlacil Leclerc ale ze celkovo na to ferrari v tom roku 2022 nemalo ani auto , ani strategie. Tak nemusis sem davat aj clanok v ktorom sa pise ze Max neni tak odolny ako sa pise a je frustrovany od zaciatku sezony ked mu nejde hned vsetko po voli
Ano, čísla hovoří zcela jasně