Jako utok to neberu. Pisu sem svuj nazor.
Jak jsem k tomu dospel. Sleduji Petera Windsora. Neresim jak relevantni to je, ale on ukazuje jak jednotlivy piloti projizdi zatacky, xrovinky a podobne. Podle jeho nazoru je na jedno kolo nejrychlejsi Leclerc a Max. Atakuje je Piastri. Alespon tak to na me pusobi z jeho komentaru ( ma toho napovidano strasne moc, takze klidne jsem to mohl pochopit zle). Tihle prizpusobuji trat sobe. Proto jsou nejrychlejsi.
Pak je tu skupina extreme rychlych pilotu na jedno kolo. Lando, Hamilton. Ti se prizpusobuji trati.
A piloti kteri jsou extreme rychli nekdy a nekde Alonso, Sainz.
No a ja koukam jak si jednotlivci vedou v ruznych podminkach. Leclerc a Max jsou podle me mimo debatu. Piastri ( podle Windsora) ma tutez DNA. Lando, Hamilton budou srovnatelne rychli, ale na mokru, nebo promenlivych podminkach bude Lando o trosku lepsi a nema podle me takove vypadky jako Hamilton ( i kdyz to je opravdu jen dojem).
Ale reagoval jsem jen na ten clanek. Ty rozdily mezi nima jsou minimalni. A zase Hamilton je extreme psychicky odolnej. Srovnatelnej s Alonsem. To zatim ti mladi nejak neukazali ( Piastri mozna). A vsechny co jsem vyjmenoval, jsou podle me suvereni adepti na titul mistra sveta ( mozna vyjma Sainze, ale na me nekdy dela skvelej dojem).
Nicmene rict ze si ma Verstappen dat bacha na Hamiltona, je jako rict bacha na tu reku ona je tady hluboka a prudka tak at se neutopis. Jenze ta reka je hluboka a prudka na dalsich peti mistech a Max je nejlepsi plavec siroko daleko. Ale bacha si davat musi, to zas jo.