Dá sa to aj bez zásahu FIA: Red Bull prišiel do Belgicka bez rotujúceho krídla | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen a Isack Hadjar budú musieť počas belgického víkendu rátať s menším hendikepom. Red Bull totiž vycestoval na jeden z najrýchlejších okruhov v kalendári s konvenčným zadným krídlom. Bez rotujúcej verzie musí počítať s istým hendikepom na rovinkách, ale aspoň bude mať istotu, že nedôjde k ďalšiemu zlyhaniu na trati.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239388/da-sa-to-aj-bez-zasahu-fia-red-bull-prisiel-do-belgicka-bez-rotujuceho-kridla

To bude Puffko nariekat, ked Ferrko prinesie dalsie vylepsene kridlo. Hadam nebudu zaplavy v mieste jeho bydliska.:face_with_tongue:

1 lajk

Kdo by to kdy řekl, že RB nedokáže vyrobit fungující rohatkový zámek.

To víš, Pešta ti a Evap musí chystat další zrzlé hrnce, tak nemá čas na to radit RBR jak mají dělat věci

1 lajk

A proč RB neporadíš sám?
Aha, Ty máš dost práce s Astonem.

2 lajkov

Já radím tobě, abys přestal do sebe lít radka od rána, potom ani nerozeznáš stránky FIA od FB :stuck_out_tongue:

1 lajk

Ještě hodinku a dám si první. A co Ty? Kolik už máš v sobě dávek?

Jo Ferdo, ty si s tím fetem prostě nedáš pokoj, pak dopadneš jak Jos a Pešta

1 lajk

Znovu se tě ptám, RB odebral z auta to křídlo, které bezchybně funguje? :face_with_tongue:

2 lajkov

Já jsem ze staré školy. Vyrůstal jsem ve zcela jiné době a už jsem přestal i kouřit. Na podzim to už bude sedm roků.

Křídlo bezchybné bylo. Horší to je s příslušenstvím za volantem.

A je to tu.

Fia má měnit pravidla v rámci bezpečnosti.
A v rámci bezpečnosti to radši zvolí tým, kde je Fia a na co čeká? FIArri?

Proč má Ferrari 35 upgradů a Mercedes 17?
Proč má Ferrari nový motor a Mercedes 0?
PročFerrari testovalo a sbíralo data na nové trati?
Kde jsou rozpočtové stropy?

Jestli chcete, aby Ferrari vyhrálo, tak jim dejte pohár na začátku sezóny. A pak si dáme férové závody.

Tak můžeš mi říct kolik nehod měl Hadjar skrze to křídlo, rád si počkám

Hadjar netlačí auto na limit, to je jasný že se mu to stávat nebude :face_with_tongue:

2 lajkov

Dejve Dejve, takové trapné výmluvy, už si jak Max a zadní křídlo

Myslím že RB tam kolem toho má nějakou černotu a aby se v tom nešťourali tak toto :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Netuším, ako je to možné, ale príde mi to ako kuzelnícka show, kde si jeden rok vychováš králiky a na druhý rok ich vyťahuješ z klobúka.
Akoby Ferrari mali to všetko nachystané už dávno predtým.

1 lajk

Nikde není napsáno, že musí být otevřeno do posledního centimetru zóny.

Takže máš pravdu, že tady něco smrdí. Ty nehody byly se zavřeným křídlem. Jsou na to videa a analýzy, takže to je nějaká zastírací show.

1 lajk

Je to tak. Nový motor měli taky nachystaný.
Ve středu se schválilo aduo a v pátek už měli nový motor na trati.

Ano, jsem blázen ve svěraci kazajce na práškách, ale náhoda to není.