Cunoda: Nebude to ľahké, ale v Japonsku by som chcel skončiť na pódiu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren s Hondou po ich návrate za tie 3 roky nikdy nestál na pódiu. Najlepšie boli tri Alonsove 5. miesta (Maďarsko 2015, Monaco a Austin 2016).

Asi myslíš Buttonove 3. miesto v Melbourne 2014, lenže to bolo ešte s Mercedesom (pred ním skončil Magnussen – jeho jediné pódium, ktorý skutočne na pódiu aj stál, Jenson sa tam dostal až dodatočne po diskvalifikácii Ricciarda). Potom sa McLaren dostal na pódiu až po skoro 6 rokoch – Sainz v Brazílii 2019 (druhý rok s Renaultom), inak opäť po diskvalifikácii (3. Hamiltona za kolíziu s Albonom).

1 Like

Ne né, o žádný úspěch se nejednalo. To se jen Jenson a možná i s Alonsem nechali na bedně vyfotit jako provokaci. Asi vypadli moc brzy a měli čas na roupy. :crazy_face:

1 Like

Jedna otazka je, ci by to sam Vettel chcel robit a druha otazka je, ci by bol schopny bez skusenosti rovno prebrat top tim ako Red Bull.

Osobne si myslim, ze najskor by mal zacat s Racing Bulls, kde by nazbieral skusenosti a zistil co vsetko tato pozicia obnasa a az potom ho povysit do hlavneho timu (ak by bol dobry).

Horner ked zacinal tiez nedostal hned top tim, ale postupne ho vybudoval.

Ale bol by som rad, keby sa Seb dostal do pozicie sefa timu, viem si ho tam predstavit. :slight_smile:

5 Likes

Náhrada za Helmuta? Proč né, Seba by určitě všichni rádi viděli zpátky.

1 Like

Rozumný človek očakáva rozumné veci. Napríklad že to nerozbije a skončí aspoň P10 povedzme. Zázraky chce vidieť nejaký truhlík. Keď zázrak nepríde, tak potom podpichuje ostatných nezmyslami “ja som vám hovoril že zázrak nepríde”.

1 Like

Pre všetkých, ktorí si myslia, že RB stavia auto na mieru Verstappenovi. :sweat_smile:

Zhrnutie pre tých, čo nevedia po anglicky:

Bývalý jazdec tímu Red Bull, Jaime Alguersuari, odmieta tvrdenia, že monopost Red Bullu je navrhnutý špeciálne pre štýl jazdy Maxa Verstappena. Podľa neho žiadny inžinier nekonštruuje auto pre konkrétny jazdecký štýl. Zdôrazňuje, že Verstappenova výnimočnosť spočíva v jeho schopnosti prispôsobiť sa a efektívne riadiť vozidlo v rôznych situáciách, čo ho odlišuje od ostatných jazdcov.

Alguersuari tiež dodáva, že všetci jazdci vedia, že mierne pretáčavé auto je rýchlejšie ako nedotáčavé, a počas víkendu spolupracujú s inžiniermi na nastavení vozidla podľa svojich preferencií. Verstappenov jedinečný štýl jazdy je výsledkom rokov skúseností a znalostí, ktoré mu umožňujú zvládať problémy s vozidlom lepšie než ktokoľvek iný.

A zároveň vyjadrenie na tému, ktoré auto je rýchlejšie, či pretáčavé alebo nedotáčavé. :point_up:

6 Likes

Max by dokázal vyhrať aj v “Haase” confirmed. :white_check_mark:

4 Likes

Taky budu spokojený, když si Yúki netrhne ostudu.

Dekuji. Ted ocekavam omluvy. Ti kterych se to tyka dobre vedi.

Pokud zde verejne neuvedete svou omluvu me nepatrnosti ( pak ze nejsem skromnej), tak shame on you.

1 Like

No počkej, však ty sám si šermoval s tím, že RBR je 4. nejrychlejší tým

1 Like

No hlavne by to sedelo k Maxovi. Podle Sebovych vyjadreni Maxe uznava velmi vysoko. Osobne ho podeziram ze uplne nejvyse.

Mozna ze Christian uz takovy fanousek Maxe neni. Preci jen Jos o Christianovi moc dobre nesmysli. To se asi musi projevit.

Tak to má Lawson ještě velký štěstí, že skončil v béčku, a nevyhodili ho.

1 Like

tiMure, nesnaž se být vtipnej, nejde ti to.

5 Likes

Môže Horner zo svojej pozície priznať, že majú na h0vno auto? Tak isto Vasseur tvrdí aké super auto majú a realita je inde. :smiley:

Ale obhajuj to pred tým Collinsom zo Sky, ten to povedal, nie ja.

Max je podľa mňa s Christianom v pohode. Ten sa sústredí na seba a nie na politiku v tíme. Na to tam je Jos.

Ale hlavne si myslím, že Max tam viac ako do 2026 neostane. Tipujem, že podpíše Mercedes alebo Aston toto leto.

Uz by len Max mohol zacat vyhravat, lebo inak moze byt boj o titul rozhodnuty uz v Madarsku.

3 Likes

No to mas vyjimecne pravdu. Dyt rikam ze jsi muj favorit. Ty napises neco rozumnyho aspon nekdy. :wink:

Protoze nejvetsi srandisti jste tu vy. Vas ta sranda nikdy neomrzi. :grin:

Jeste trosku min toxic a mozna bysme te vzali k nam do juniorky. :wink:

1 Like

Myslim si, ze keby skromne oznamil, ze sa prve vikendy chce co najviac naucit a na vysledky potrebuje cas, tak by vdaka tomu tych 0.5s casu na kolo, ktore mu priblizne budu chybat, z rukava nevytiahol.

Cize je v podstate jedno, co teraz povie. Najhlasnejsie budu aj tak rozpravat vykony na trati a tam to pre Tsunodu nevyzera ktovieako ruzovo. Aj ked po dvoch pretekoch s Lawsonom sa latka asi poriadne znizila.