Fandíme, veríme. #mission33
Pokial ide o “potvrdenie” nezmyslu, tak posluzi akekolvek vyjadrenie, akehokolvek komentatora.
V tom pripade idu do kosa data, statistiky, vyjadrenia samotneho Maxa, ze RB je 4ty, Hornera naznacujuceho ze rychlejsi, ci Marka ze su podstatne rychlejsi nez Visa. Vtedy uz asi Max nie je uprimny a najvyssi predstavitelia RB a aj ich konkurencia nevedia co hovoria.
Ja len potom neviem, preco do Visa nesiel Max, ale Liam
A to pritom Bernie Collins dokonca ani nehovori o rychlosti monopostu, ale z jasneho dovodu asi umyselne pouzil slovo team, co je “kapanek” rozdiel a dava vyroku iny vyznam, ale ako som pisal, posluzi…
Uprimne to beriem ako humor na uvod tyzdna a podla mna vsetci, netreba to brat vazne
Pripadne to treba brat tak, ze v niektorych castach sveta je uz 1. april.
V opacnom pripade vlastne dochadza k obrovskej urazke timu RB, ze po najdominantnejsej sezone v historii F1 za pomerne kratky cas, bez zasadnejsej zmeny pravidiel, postavili horsie auto nez Haas…
No a Ferrari si robi co chce so setupmi medzi dnami cez vikend
To uz musite v tom Mcl urvat tento rok oboje
Bohužel McLaren letos nevyhraje ani jeden pohár.
To su tvrde slova, to by som cakal sam od seba na Ferrari
Neuveris, prave som na nieco podobne myslel, ked som cital novy clanok so Steinerom
Kde hovori, ze McLaren ma naskok, ale nie taky, aby ich aj male chyby nestali vyhru a tie oni robia. A ma pravdu.
Len som si polozil aj otazku, ktory tim si vie s oboma jazdcami povedat, ze tie chyby nerobi a doniesol zatial maximum?
Asi ziadny a po Cine sa neda nemysliet na Ferrari v tejto suvislosti. Teda nie ze by to v Melbourne zvladli o moc lepsie
V Mcl si ale podla mna toto nemozu hovorit, tam musia ist tvrdo “failing forward” stylom a eliminovat co sa len da … alebo nech si pozru sezonu 2023 v RBR a daju to iste ale dvakrat
George Russell bude šampión.
Ale možná ten McLaren ty konstruktéry udělá no…
Na druhou stranu jsou minimálně pro PK největší favoriti.
Verim, ze toto iste pred sezonou platilo aj o Ferrari, ci? Mal to byt suboj 3-4 timov.
Ferrari stale moze ozit, staci pozriet minulu sezonu a tie chyby z Melbourne a Ciny ich mozu velmi mrziet, kedze ide o kopu bodov.
Neviem ja za tie roky fandenia cervenym konikom uz tieto predsezonne tliachacky ani neregistrujem nejak, som skor nahypeny na celu sezonu ze to zas vypukne, budem mat malo spanku a nechut fandit Ferrari, tak ako kazdy rok
Preco zrovna Russell?
Kludne sa rozpis
To chapem a necudujem sa.
Tentokrat som si ale aj ja myslel, ze budu mat znacne lepsi uvod sezony a az na Lewisov sprint win sklamanie. No sezona je dlha…
Všichni se soustředí na RB, McL a Ferrari… a Georgito a Merc si tam jezdí v klídečku pod radarem, nikoho to moc nevzrušuje. Mají silné výsledky, dobrý monopost, dobrý start.
Georgito jede 7. sezónu. 27 let, takže skvělej sportovní věk. A je velmi dobrý jezdec.
V týmu to má ideální. Kimi se učít a on je seniorní pilot č.1.
Pokud se Allisonovi s Restou podaří přidat ještě trochu výkonu, tak na to Georgito skill má.
hm, mne v tom zavodnom tempe v nedelu pridu jak Norris, tak Russell a aj Leclerc strasne podobni … vsetci traja to maju tak na 90-95%, tych 5-10 su rozne nerozvazne chyby a zbrkle manevre
Kdybych měl ohodnodnotit RP v top4 týmech.
1.
2. Verstappen
3. Russell
4. Norris
5. Leclerc
6. Piastri
dobre Puff, teraz uprimne - fandis nadalej Lewisovi aj v cervenom? Co si vlastne ty myslis o jeho posobeni doteraz?
Nefandím, ale přeju mu.
Zatím si vede velmi dobře, čekal jsem to horší.
Jinak si myslím, že odchod byla velká chyba, ale pro Mercedes byl ten odchod velmi dobře.
Sice to možná bude chvilku bolet na číslech a $$, ale z dlouhodobého hlediska to je super.
Russell letos sympaťák, fandíme Mercedesu
Zajimave, clanek o Yukim a tema se stoci k vychazejici hvezde letosni sezony.
@Kiks musi byt v sedmem nebi.
Inu co na to rict. Zatim George odvadi dobrou praci. Jsou za nami jen dva zavody, ale vypada dobre chalan. Mercedes take.
Kasli na to, je to moc okate