Cunoda dostal košom. Novým pilotom Red Bullu je Liam Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Možná si nerozumíme.
Já netvrdím, že je to chyba Antonelliho, ten za to vůbec nemůže.

Akozeby nemali koho posadit?
Sainz musi suchat nohami vo Williamse, Ocon, ich odchovanec, zase v Haase. Este aj Magnussen by mohol robit dobru timovu robotu na com by mohol Russell stavat a aj Hulk moze urcite ponuknut viac ako momentalne Antonelli. Bottasa mnohi odpisuju, ale ako dvojka k Russellovi by bol idealny.
F1 sa nejako zblaznila do novych tvari, ale vela dovodov na to nie je.
Antonellimu by prospela este jedna sezona v F2, ved ani tam dieru do sveta zatial neurobil, a ked nie tam, tak vo Williamse urcite. Ved ani Verstappen nezacinal rovno v Redbulle.
Aby sa este Antonelli nepopalil. Russell ma sice v kazdom druhom rozhovore slzy v ociach, ale bude to jeho siedma sezona a vyprevadil z Mercedesu sedemnasobneho, na to netreba zabudat.

7 Likes

Ty asi vidíš základní chybu u Wolffa, že na něj naložil moc a k tomu předčasně. To může být samozřejmě pravda, ale on nemá povinnosti jen vůči Antonellimu. Místo pro něj má teď a je z určitého ohledu nejjednodušší řešení ho prostě hodit do vody s tím, že s ním bude muset mít trpělivost. Já Kimimu fandím, ale na druhou stranu, F1 se netočí kolem něj - někdy je to buď a nebo, nikdo mu čekat nebude.

“Kimi pojď do F1 k nám do Mercedesu…”
“Né kluci… Po poradě s managmentem si tady dám v klídku ještě sezónku v F2.”

Takhle to mělo být? A co by tím přesně získal?

Ale myslím si, že jen z nudy trolíš, že to nemůžeš myslet vážně.

1 Like

Už je to nuda, uložte si to a za rok se mi za to vysmějte.
To jediné bude zábavné.
:love_you_gesture:

1 Like

Nemůžeš bejt na Jirku tak tvrdej, on ještě nedávno nevěděl, že přestupnej rok má 366 dní

Teď by mě ale odpověď zrovna zajímala. Je podle Tebe zodpovědnost Toto Wolffa vůči Antonellimu vyšší, než vůči Mercedesu, aby upřednostňoval jeho zájmy před týmovými tak jak je vidí on?

Kdyz vidim 130 prispevku pod druhym clankem o Law tak si rikam jak to tady bude vypadat az oznami Hadjara😜

2 Likes

Kimi to má totálně v pohodě rozjeté. Může jít do sezóny naprosto v klidu s čistou hlavou.

Největší tlak bude na Russellovi, kterej nejenže potřebuje ukázat, že on je ten velký leader, ale taky musí ukázat, že on chce být number 1 a útočit na titul, a hlavně nemá pro 2026 smlouvu.

Paradoxně Russellova letošní sezóna pomohla Kimimu výrazně zmenšit tlak.

1 Like

A bude stačit vzít ty nejlepší příspěvky proti Liamovi i proti Kimimu a jenom vyměnit jméno :smile: .

2 Likes

Jojo. Taky me to napadlo😂

Zase se budeme tvarit, ze vse je jen o case na jedno kolo😉

A proč myslíš, že se vrací VB, jako rezerva? na 26 bude ready místo Russella

Možná má RB celosvětově nějaká procenta za klikání na články, že nám to takhle dávkují :smile: .

3 Likes

To spise F1sk moc dobre vi, ze staci hodit do nadpisu neco o RBR pak vzbudit, popichnout emoce v prvnim odstavci osobnim nazorem autora a uz lide roluji dolu k diskuzi a klikaji a klikaji😂.

5 Likes

Což o to, určitě je to v jejich zájmu, ale aby nejdříve oznámili konec Péreze, za dva dny Lawsona a ještě nevíme kdy Hadjara, takovou moc F1sk myslím nemá…

To ne. Ale taky se to da napsat v jednom prispevku a ne v ( kolika vlastne uz? :joy:).

Ale na toho Hadj jsem fakt zvedav, zatim co jsem koukal tak co zavod to jiny jezdec…

1 Like

Ano, zatím měl dost velké výkyvy. Ale mně se líbí, že mu dají šanci, pokud se neosvědčí a bude se dařit někomu v F2 (teď nevím, koho kromě Lindblada tam v r. 2025 budou mít), tak ho můžou vyměnit. Pokud se osvědčí, tak se stejně dá čekat výměna Júkiho a budou mít další místo. Na to tu juniorku mají.

Tak úplně v pohodě to zase nemá, ten tlak bude obrovský. Ani nevěřím, že by dokázal hned v první sezóně vážně ohrozit Russella. Mně jde spíš o to, že další šanci by nemusel dostat.

Ak sa nic zasadne nezmeni tak bitka o konstruktersky titul bude zase medzi McLarenom a Ferrari :+1:t3: (na zaklade timovych dvojic)

Liam si miesto za to cakanie na striedacke zasluzi, ale bude zazrak ak neskonci v bodovani na mieste Pereza (posledne miesto z top4 timov), snad mal cas si hlavu pripravit na to ze 2jka v time a vsetko sa bude tocit okolo Maxa, vratane Liama

Lawson porazi Verstappena.