V P1 alebo P2?
Nejvic sledovany tymovy duel, kam se hrabe Ferrari a HAM vs LEC
Wolff má zodpovědnost k Mercedesu, to je priorita.
To, že podepsal Antonelliho mě nedává smysl, to že ostatním ano je v pořádku.
Jen bych upozornil na tu zaslepenost, která tady panuje.
Tvrdilo se tady na začátku sezony, že jde do F2 vyhrát a v 2025 bude mistr světa v F1.
Skutečnost byla, že nic nepředvedl, skončil šestý, v testech v prvním kole rozbil Mercedes a přesto jeho fanoušci píšou, že to má všechno parádně rozjeté…
O tom, že krutě vyhořel ve všech jejich předpovědích ani slovo.
Těžké tady někoho brát vážně, tady nejsou odborníci, tady jsou převážně zaslepení fanoušci.
Jen abych předešel komentářům.
Ano já sám nejsem ani odborník, ani fanoušek. Jen mám trochu rozumu a nadhledu.
Vidět moc nebyl, to je pravda. Šestý ale není tak špatný výsledek, řekněme, že byl srovnatelný s kolegou (neřekla bych, že ho regulérně porazil, protože Bearman neodjel všechny závody). Já úplně neposuzuju jeho osobně, ale tu šanci, kterou dostává. Tu musí vzít už jen proto, že Wolff nemůže řídit svoje plány (jakékoli, dobré nebo špatné) podle Kimiho. Prostě teď je teď a myslím, že žádný závodník by se nezachoval jinak. Ale nechme být, však uvidíme, jak to dopadne .
Když už jsem dneska v tom psaní, tak ještě jedna kontroverze ode mě.
To, že je F2 opravdu relevantní ukázka schopností jezdce uvidíme příští rok u Staňka.
Přeju mu to nejlepší, ale přesto že bude nejzkušenější ze všech a v nejlepším týmu, budeme moci sledovat, jak moc bude prohrávat s jinymi kluky, méně zkušenými a v horších týmech.
Kdyby měl u sebe Dr. Marka, tak by ušetřil všem spoustu peněz za minimálně dvě sezony zbytečného závodění a mohl by smysluplně studovat.
Williams se rozhodl jít jinou cestou, než nabírat platiče a vychovávat je pro Mercedes. Vzít do svých řad Albona se mu vyplatilo, tak se rozhodl vzít Sainze. A tady nastává zásadní problém pro Mercedes. Ten najednou má velký problém kde zaučovat své budoucí naděje. Proto mě taky překvapilo proč dal Mercedes přednost nezkušenému Kimimu před Sainzem.
Možná proto, že příští rok bude na zaučování nováčků vhodnější než další s novými pravidly a on Kimiho chce. Williams by výměnou Sainze za Antonelliho vůbec nic nezískal, z jejich hlediska jasné rozhodnutí.
I nováčky je třeba nabírat, když jsou na svém nováčkovském vrcholu. Loni ale do F1 žádný novic nepřišel a tím nastal přetlak.
RB tahal Lawsona po čertech ďáblech a marnil čas s Riccim.
Williams dal přednost penězům a držel Sargeanta, který byl totálně marný, což se ukázalo když ho vystřídal Colapinto, který dokonce získal pro Williams body, ale hlavně aspoň mi otevřel oči, že týmy dávají jezdcům vozy na podobné úrovni.
K Antonellimu. Možná na něj mediální tlaky a uspokojení smlouvy s Mercedesem měly podobný vliv jako na Péreze. Jestli Kimi neuspěje, tak to bude podobná tráparna jako teď s RB.
Teď nás ale čeká hodně dlouhá pauza, která dá dostatek prostoru k uklidnění a do nové sezóny všichni nastoupí s čistým štítem, tak ať se všem daří.
He, tady potkas bulvarne zalozene pisalky co hltaji a okecavaji kauzy typu Perez, Horner atd. tzv babky na pavlaci, pak par modrych zoufalcu co hloupe sazi na wins a na oba tituly Red Bullu a kdyz nevyhrajou svych par eur tak tu jen chodi bulet.
Pokecat seriozne o F1 a jinych závodech, modelech tady muzes jen se mnou a dalsima trema ctyrma lidma
Jsi nejlepší Bobe.
Hezký svátky
To ne , ale tady je uroven diskutujicich uboha, precist text je problem, vlastne na co clanky, kdeze nejake fakta, vysledky, to vubec, to je fuj , jeden to tu dokonce dotahl do dokonalosti, ten vidi na startu jen dva modra auta…vubec mu nevadi ze mu z toho uz evidentne yebe atd.