Cunoda dokončí sezónu v Red Bulle, sľubuje Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Tím Red Bull si za posledné dva roky viackrát neurobil najlepšiu reklamu. Podobne ako u každého dlhoročného lídra či popredného tímu existuje veľa dôvodov, prečo ho neznášať. Avšak spôsob, akým tím vyriešil svoju jazdeckú dilemu v tomto prípade, vyvolal príval nahnevaných reakcií. Aj Helmut Marko teraz dúfa, že situácia sa upokojí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192751/cunoda-dokonci-sezonu-v-red-bulle-slubuje-marko

len ci Marko dokonci sezonu🤣?
ja uz neviem kto ho tam drzi

Dat Jukimu cas cely zvysok sezony je spravne.
Podla mna mal byt hned od uvodu on prva volba.

Na druhu stranu taketo tvrdenie, predtym ako odjazdil Juki pre RBR 0VC a potom co prave niekoho vyhodili po 2VC, je pekne povedane zvlastne a jeho doveryhodnost otazna (uz take myslim bolo a realita bola ina…).
Kto vie, co si o tom mysli Liam…

a co ho mali nechat vozit posledne miesta? to by bolo dobre pre koho?

Keď Yuki hneď v Suzuke zosrotuje monopost príde vytriezvenie

4 Likes

on dokoncit musi ak teda nepojde tam hore/dole kde raz kazdy :slight_smile:

rb ho nevyhodi lebo helmut urobil s maxom ten dodatok, ze ak skonci on moze maxo okamzite ukoncit zmluvu s rb
no a helmut sam neodide lebo mu rakuske vedenie rb vysvetlilo, ze tym dodatkom prekrocil pravomoci a ak odide a maxo hned za nim tak z neho zoderu aj kozu a sanca na to, ze by to helmuta stalo obrovske miliony je velmi vysoka, lebo ten dodatok nebol ani v najmensom zaujme firmy ktoru zastupoval

Za prve som napisal, ze Juki tam mal byt hned.
Prijali rozhodnutie a zjedli si to, co si navarili.
A za druhe, Marko teraz dopredu, bez jedineho vysledku v podstate tvrdi, ze Juki moze mat Liamove vysledky aj 20VC a sezonu dokonci…
Tam je kde rovnaky pristup a logika?
Skor tym uznavaju, ako kolosalne to pokaslali s Liamom…

Je fajn ze si uvedomuji faktor spiraly neuspechu, ale jsou to oni kdo do nich piloty hazou a nejde jen o mlade.

Marko ztraci prehled a meli by ho ukoncit, totalne propadl svym zvrhlym predstavam o idealnich pilotech bez chyb, ten pad nejde zastavit.

Podle me jim dal Lawson jasne najevo ze v tom aute sedet nechce, udelal dobre, nechat si zruinovat docela slusne rozjetou karieru, to by udelal jen hlupak.

Yuki bude dobry, podla mna zatopi Verstapenovi…

Nemyslim si, ze by to rozhodnutie islo z Liamovej strany.

Ja som len poukazal, ze nech mal vykony ake mal, dostat sancu (ked uz ju podla mna nespravne dostal) len na 2VC je uplny extrem.
A ti, co ho vyrazili, teraz dopredu slubuju bezohladu na vysledky sedacku do konca sezony.
Helmutko to asi nepochopil a riesil samotny vyhadzov Liama, o com som nepisal.

Je mozne, ze dovod pre neuveritelne kratku trpezlivost RB s Liamom mohol byt jeho pristup, to spominal myslim niekde @thr
Plus predsalen ta Honda a peniaze, aj ked Marko to popiera… :slight_smile:

oni sa tym ani netaja. Marko otvorene priznal, ze spravili chybu.

To viem, ale radsej nech neslubuje hned nieco, co sa vlastne vylucuje s postupom aky zvolili u Liama a uz v minulosti to tvrdil a realita bola ina…

To je problem medii, nebo celkove prijem informaci, viz Perez, ten ukoncil novou nekolikaletou smlouvu po dohode se svym sponzorem, protoze ho to tam prestalo bavit, ale proste zkratka vyhazov se vsem vic hodi, libi…Lawson je to same, vzdyt ten celou dobu po oznameni prestupu pusobil jak byk vedeny na porazku.

On tym chcel povedať, že ked ho vyhodia, tak sa do Racing Bulls nevráti :smiley:

1 Like

Spravny titulek by mel znit:
Tsu dokonči tento rok jeho POSLEDNÍ sezonu v F1 v tymu RB :wink:
To vam slibuji vas Marko

No, nechci sýčkovat, ale co když to v Suzuce přemotivovaný Cunoda narve do plotu? Lawsona nemám rád pro jeho aroganci, ale možná to s ním ještě v Japonsku zkusit mohli, už proto, že tu trať zná, takže kdyby i tam skončil v trénincích s převahou poslední-bylo by jasno. Ale chápu, že v rozhodnutí týmu sehrálo roli daleko víc faktorů, které ani neznáme, takže uvidíme.

Inak ja mam taky pocit, ze to tak dopadne. Uvidime

1 Like

V podstate si to isté myslím aj ja. Pre Jukiho je to životná šanca, navyše na domácej veľkej cene, bude sa chcieť predviesť a pokašle to. Predpokladám, že Lawson vo VCRB skončí na lepšom mieste než Juki na RB. Ale celkom mu držím palce.

1 Like