Jedine že by nie. Uvidíme už o pár dní.
No a co ked je ten redbull naozaj iba zo stredu pola a ten rozdiel je iba Max?
Co z toho všeho, co pan doktor navykládal je pravda? S tím Japonskem a Hondou mu to neveřím. A pro ty, co by počkali až po Japonsku - z hlediska kalendáře to nedává smysl. Teď měli 14 dní na provedení výměny, včetně toho, aby si piloti zvykli. Teď následují tři víkendy po sobě.
A po 3 víkendech po sobě zase bude pauza.
Jinak Red Bull pojede s bílou livery v Japonsku jako poděkování Hondě
Kámo, trošku reality do toho. Tu ide o to, aby Yuki nekončil posledný, ale bol aspoň 2-3 miesta za Maxom, už to bude mega úspech pre druhého jazdca Red Bullu. Na Maxa nemá v žiadnom prípade, vlastne je Yuki za mňa dosť preceňovaný pilot.
Z prvých 4 top tímov majú podľa mňa najslabšie auto. McLaren je jasne najrýchlejší, vo Ferrari robia experimenty a Mercedes je dosť nenápadný.
Jsi si jisty ze Red Bull jen nestrhne polepy z VISA?
Hej, co to má s tím trikem?
Puff ji nakládal předtím, než šla točit i tohle video
A teď se cpe klobásama na fotbale…
Myslíš si že keď sadne Tsunodovi monopost skončí RBR v pohári konštruktérov inde ako na 4.mieste?
Myslíš si že keď nesadne Tsunodovi monopost skončí RBR v pohári konštruktérov inde ako na 4.mieste?
Yukimu Suzuki sedí tak uvidíme či dá aspoň Q2 v kvalifikácii.
jak moze tak huhnat? ved neotvara usta.
Ale sluší ji to ne? No řekni…
ze huhne, alebo ze pixluje na akademiu redbullu?
Hej, je to celkom pekná žena.
To nam ukaze hned v prvom zavode… si myslim… Pereza aj Lawsona strci do vrecka…
Beru to jako ano.
Mozme sa kludne stavit o to, ze Tsunoda Verstappenovi nezatopi.
Pekny suhrn temy.
Len mam teraz nejako chaos z tej akademie. Par dni dozadu tu vacsina opisovala tuto akademiu ako nieco strasne a neuspesne, no z videa som sa dozvedel, ze nou presli dvaja 4-nasobni sampioni a top jazdci historie F1, dalej dokopy 5 vitazov VC a velka cast dnesneho gridu. Este tu niektori pisali, ze Vettel s Verstappenom nemaju v podstate s touto akademiou nic a ze ich RB len podpisal ako hotovych jazdcov.
Karolina by si to tu mala precitat a opravit svoje video.