Coulthard si zaspomínal na rokovania s Ferrari: Ponúkali mi kontrakt tímovej dvojky | Magazín F1 - F1online.sk

Mohol sa David Coulthard stať tímovým kolegom Michaela Schumachera vo Ferrari? Mohol. Škótsky pretekár však odmietol akceptovať veľmi špecifické klauzuly v zmluve s talianskym tímom, ktoré uprednostňovali tímovú jednotku na jeho úkor. David sa preto rozhodol zostať v McLarene, ktorého šéf Ron Dennis mu garantoval právo rovnakého zaobchádzania.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137646/coulthard-si-zaspominal-na-rokovania-s-ferrari-ponukali-mi-kontrakt-timovej-dvojky

iste, odmietol robit 2ku MSch, tak robil 2ku Hakkinenovi. Super… Barichello, Bottas a a dalsi ho vitaju v klube.

2 Likes

No nabízeli pozici týmové dvojky pro pilota kvalit týmové dvojky…kde je ten problém? :slightly_smiling_face:

sebaklam 15perezovasainzov

2 Likes

Moc som ho nemusel.
Narážač do ferrari, miestami totalne dopleteny a chybujúci.
Ale knihu si kupim.

Klaním se Davidovi, že si dokázal zachovat nejen sebeúctu svou, ale taktéž nás fanoušků kterým se mnohdy velice neférové protlačování Schumiho tak moc břidilo.

Tak v r. 2001 skoncil pred Hakkinenom :slight_smile: ale to uz bol Mika jednou nohou prec z F1.

pekne to povedal, ze teraz uz vsetci vedia, ze z neho bola dvojecka, ale vtedy, s vtedajsimi vedomostami a nastavenim hlavy, to si nepripustas.

ak hej, tak nebudes nikdy ani len ta dvojka v f1.

Ajajaaaaj, podľa jeho fanúšikov, Schumi predsa nikdy nemal teamoveho kolegu, ktorý už v zmluve bol dvojka :grimacing:

1 Like

@PUFF Prevodovka rozmery budú iné

3 Likes

Hlavně jestli vyřešili špatnou spojku.

uff hlavne nech to je vsetko legalne a nepocuvame tu FIAri kecy

Pokiaľ bude titul nech je Aj Fiari

1 Like

to zas nie, nestaci ti tu kazdo-tyzdenny reminder ohladom AD21? :smiley:

Tu je týždenný reminder na 2019 tajnú dohodu a to sa ani moc nestalo.

1 Like

je to tak, v podstate sa tu kazdy tyzden rozobera to iste, len obalene v inom pozlatku :smiley:

skusal si toto?
World Endurance Championship 2023 | RaceDepartment

Nie díky to vyskúšam vypadá to super

ja som to skusal a potrebujes si par auticok kupit, ale nasiel som LeMans 1989 ci ktory rok, jazdis tam na Sauberi C11 myslim za Jodyho Schecktera a je to masaker, su fakt dobre kariera mody niektore

Teraz som posledné dva dni jazdil iba WRC - Group B a neviem sa akosi dostať naspať na okruhy.

1 Like