v januari v kinach film o suboji Lancia vs Audi, urcite nevynechaj
Jo na to sa teším práve. Počkaj Počkaj Ravin vydal hodnotenie stratégie Ferrari za 2023
Caville sa vyjadril, ze u noveho auta eliminovali chyby z SF-23, preco ma to vyjadrenie dostalo do nekludnej pozicie?
A Leclerc vyhral Crypto Overtake of the year.
Ako to 12. pustili, tak to bolo, že ALO Bahrain mal 55% a Lec nejakých 28% a skončilo to LEC 58% a Alo 32% tuším, ešte to nezverejnili ako zajtra to bude ofiko
jaj to zas bude vela kriku pre nic
No on vie, že kde urobili chybu ale, že kopírovanie nepredbehne RB. Sainz začína byť nespokojný so správaním projektu 676 a Leclerc je štastí, takže to bude oversteer. A on podľa mňa myslel, že sa snažia stabilizovať DEG ako sa im to už darilo a pridať race pace + oversteer
kvalifikacne auto uz postavili nie raz, stale hovorim, zamerat sa na pretekove tempo a na tyre deg jak pises, obaja piloti so SF-23 vedeli sem tam kuzlit to vieme obaja, akurat, ze ked to auto ma uzsie pracovne okno jak ja v pondelok rano, tak sa neni comu divit, ze to bolo trapenie
Cardille povedal, že chce ubrať trochu na Q a Charlesom to dorovnajú.
Ich cieľ pre 2024 je mať najširšie okno ako ide + oversteer
A pokiaľ Leclerc podpíše čo podpíše, tak tam sa není ani o čom baviť na koho sa teraz už ofiko ide a kto je ten, ktorý sa bude počúvať. Však Leclerc je určený ako hlavný jazdec na vývoj Projektu 676 (feedback od neho má väčšiu hodnotu)
A myslím, že keď Leclercovi doručia silný predok budúci rok bude mať Verstappen o zábavu postarané a nie, že musia chodiť hrať Padel aby mali nejaké súboje
to znie dobre co si budeme
pokial zlepsili pitstopy a teraz sa idu zamerat na strategie a veci s tym spojene, tak naslapnute do sezony maju viac nez dobre, lenze obavam sa klasickych WTF momentov typu neskontrolovanie sainzovho auta, nasledne odstupenie atd, zle motorove rezimy u leclerca a nasledne DNF atd, toto mi trocha neda spat
na ten Padel myslim verstappen dokonca zaspal hahah
Toho elektrikára u leclerca museli vyhodiť dúfam po Jeddah
No na ten zaspal lebo však, deň predom bol na FIA Awards a v ten deň mal večer ešte Charitu, tak toho ospravedlnuje. Ale predtým turnaj, ktorý organizovala Charlesova firma, tak tam bol a prehral s Charlesom
Inak tento rok mal fakt pekné prilby, aj keď AUSTIN má najlepší príbeh.
Monaco je najkrajšia pre mňa.
kanada, austin top helmy
No a Austin vznikol preto, lebo zabudol na 100th veľkú cenu s Ferrari
Inak no ešte k P 676. Budú mať užšiu prevodovku.
cize prekopu aj chladenie tympadom kedze miesta bude o nieco viac?