Coulthard si zaspomínal na rokovania s Ferrari: Ponúkali mi kontrakt tímovej dvojky | Magazín F1 - F1online.sk

v januari v kinach film o suboji Lancia vs Audi, urcite nevynechaj

Jo na to sa teším práve. Počkaj Počkaj Ravin vydal hodnotenie stratégie Ferrari za 2023

1 Like

Tak ne iba overall hodnotenie https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1735263158309106010

Caville sa vyjadril, ze u noveho auta eliminovali chyby z SF-23, preco ma to vyjadrenie dostalo do nekludnej pozicie? :smiley:

A Leclerc vyhral Crypto Overtake of the year.

Ako to 12. pustili, tak to bolo, že ALO Bahrain mal 55% a Lec nejakých 28% a skončilo to LEC 58% a Alo 32% tuším, ešte to nezverejnili ako zajtra to bude ofiko

1 Like

jaj to zas bude vela kriku pre nic :smiley:

No on vie, že kde urobili chybu ale, že kopírovanie nepredbehne RB. Sainz začína byť nespokojný so správaním projektu 676 a Leclerc je štastí, takže to bude oversteer. A on podľa mňa myslel, že sa snažia stabilizovať DEG ako sa im to už darilo a pridať race pace + oversteer

1 Like

kvalifikacne auto uz postavili nie raz, stale hovorim, zamerat sa na pretekove tempo a na tyre deg jak pises, obaja piloti so SF-23 vedeli sem tam kuzlit to vieme obaja, akurat, ze ked to auto ma uzsie pracovne okno jak ja v pondelok rano, tak sa neni comu divit, ze to bolo trapenie

1 Like

Cardille povedal, že chce ubrať trochu na Q a Charlesom to dorovnajú.
Ich cieľ pre 2024 je mať najširšie okno ako ide + oversteer
A pokiaľ Leclerc podpíše čo podpíše, tak tam sa není ani o čom baviť na koho sa teraz už ofiko ide a kto je ten, ktorý sa bude počúvať. Však Leclerc je určený ako hlavný jazdec na vývoj Projektu 676 (feedback od neho má väčšiu hodnotu)

A myslím, že keď Leclercovi doručia silný predok budúci rok bude mať Verstappen o zábavu postarané a nie, že musia chodiť hrať Padel aby mali nejaké súboje

to znie dobre co si budeme

pokial zlepsili pitstopy a teraz sa idu zamerat na strategie a veci s tym spojene, tak naslapnute do sezony maju viac nez dobre, lenze obavam sa klasickych WTF momentov typu neskontrolovanie sainzovho auta, nasledne odstupenie atd, zle motorove rezimy u leclerca a nasledne DNF atd, toto mi trocha neda spat :smiley:

na ten Padel myslim verstappen dokonca zaspal hahah :smiley:

Toho elektrikára u leclerca museli vyhodiť dúfam po Jeddah

1 Like

No na ten zaspal lebo však, deň predom bol na FIA Awards a v ten deň mal večer ešte Charitu, tak toho ospravedlnuje. Ale predtým turnaj, ktorý organizovala Charlesova firma, tak tam bol a prehral s Charlesom

Inak tento rok mal fakt pekné prilby, aj keď AUSTIN má najlepší príbeh.

Monaco je najkrajšia pre mňa.

1 Like

kanada, austin top helmy

1 Like

No a Austin vznikol preto, lebo zabudol na 100th veľkú cenu s Ferrari

Inak no ešte k P 676. Budú mať užšiu prevodovku.

cize prekopu aj chladenie tympadom kedze miesta bude o nieco viac?

1 Like