Víš co jedna věc je štrenkovat, to beru, druhá věc je lhát v každém příspěvku, s tím už mám problém. Chapu že to nedoložíš.
Jak tu psal Situs, články byly o tom že konstrukce motoru (což zahrnuje i “dvoupatrovou” baterii) je zkrácená kvuli kompaktnosti šasi a motor je kvuli těžišti vozu níže. Nikde jsem nenašel nic o tom že snaha, byla ho dát výš.
Jak by řekl klasik, pokud se to Alonsovi nelíbí, tak může odejít ![]()
Však kdyby odešel, tak tu 98% fora zabalí, vidíš, že furt táhne víc, než Norris s Verstappenem dohromady
ono aj newey asi tym kecenim o vibrovani chce zahovorit, ze mozno postavil zelenu verziu mp4-18 ![]()
aj majster tesar sa utne
Však jo, zajel do garáže, se už tady dohodněte ![]()
Pondělí a klukům už nestíhají poslední mozkový buňky ![]()
Traja zelení blázni nie sú ani 10%. A aj tak by ste neodišli. Teba by tu držala chorobná závislosť na fóre a nenávisť Verstappena a Red Bullu a zvyšní dvaja by ostali tiež.
To by jiný klasik mohl označit za házení ručníků ![]()
Já bych s takovou zbíječkou odstoupil už v zavádějícím kole, ale asi si chtěl zkusit start a posbírat alespoň nějaká data, proč ne. Snad ta data tam nevyhazujou košem, jsou vydřený ![]()
A ted si představte místo Alonsa , M. Schumachera.
![]()
Ten by za to vzal zcela jinak.
Grahame Grahame, ty starej manipulátore
A za co by jako Schumacher vzal jinak? ![]()
Hoří má panenko ultra vydání ![]()
Teď si představ kdyby měl Graham sebereflexi, koule a rozumněl F1. ![]()
No a místo toho je tu parta hic, co má komplexy z Alonsa, hází na něj vinu, že jsou bezkouláči a nerozumí F1. Já se ani nedivím, že ČR a SK jde politicky směrem do minulosti a na Východ, když vidíš kolik lidí tu lže, manipuluje a věří úplným nesmyslům
Nemusíš nám tady zase tajně naznačovat, že se ti to s vibrátorem líbí. ![]()
Sedmilháře máte ve Vašem triu.
Návod kde hledat jsem poskytl a když chcete zůstat hloupí, tak s tím stejně nic nenadělám.
Jojo Ferdo, lžeš a ještě kopeš, hezky vzpomínáš na své časy práskače z minulého režimu