Corriere dello Sport: Leclerc je z Hamiltonovho príchodu šokovaný a sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Prvotné správy hovorili o tom, že Charles Leclerc je z Hamiltonovho prestupu do Ferrari nadšený a Brita víta s otvorenou náručou. Corriere dello Sport však tvrdí niečo iné. Taliansky denník prišiel s informáciou, že Monačana príchod sedemnásobného šampióna šokoval, zarmútil a poriadne mu nahlodal ego.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141915/corriere-dello-sport-leclerc-je-z-hamiltonovho-prichodu-sokovany-a-sklamany

Leclerc je domácí pán, tak by z Hamíka žádné obavy mít neměl.
Pokud ale stahuje kalhoty už teď, tak dává jasně najevo, že se na mistra světa necítí.
Koneckonců by měl mít radost, že nedopadl jak Sainz, který si musí hledat místo jinde.

1 Like

Bolo by nanajvýš vhodné, aby @Nordotor objasnil situáciu. :slightly_smiling_face:

4 Likes

No ked som klikol na ten link co tam je na to Corriero, vyhodilo mi to chybu 404

Asi tolko

Nie je to moc reálne, ale potešilo by ma, ak by z Mercedesu odišiel ako majster sveta :+1:

1 Like

Je třeba zatnout zuby a bojovat :man_shrugging: :muscle: Ferrari to asi samo uplně nechtělo, přijde mi že tam jednu věc rozjel Vasseure a druhou Elklan a tohle z toho vzniklo. Život jde dál a taky bych řekl že výhoda domácího prostředí je u Leclerca, už je načase dodat to nejlepší a v konzistenci je třeba prostě zabrat.

1 Like

Charles sa este moze pokusit o zachranu a prestupit do Mercedesu kym je tam volno a zachranit sedacku Carlosovi :smiley:

Jako po těch prohlášení a tak, to by ho Tifosi asi zničili. Já se na ten boj dost těším tak snad nezdrhne.

Tohle sice pravda z ryze sportovního pohledu a celkem nepochybuji, že Leclerc Hamiltonovi nic zadarmo nenechá. Kdybych měl tipovat výsledek, tak podle mne tak 60:40 na Leclerca v roce 2025 a 50:50 později.
Jenže druhá věc jsou otázky kolem podpisu smlouvy atd. Pokud Charles podepsal smlouvu v situaci, kdy mu tým dával najevo, že s ním počítá jako s jedničkou a vlastně už měsíc poté přivedli LH, tak to je docela slušný podraz. A popravdě minimálně z morálního hlediska bych to z hlediska jednání o Charlesově smlouvě označil až vyloženě za podvod. Netvrdím, že to takto bude možné brát i z ryze právního hlediska (spíš ne), ale úplně ideální to prostě není :frowning:

1 Like

Leclerc je taká primadona, no toto ? Som myslel že si bude veriť na starého Hamiltona.

Proti Kájovi hraje největší roli Hamíkův plat. Těch 100 mega je velká síla.
Jak už jsem psal dávněji. Hamíka už porazil Button a dokonce i Russell, tak nevidím žádný důvod proč by se měl Kája třepat strachy už teď.

Rosberg momentálne v Monaku na káve už vysvetľuje Leclercovi rôzne grify, ako získať nejaký čas na trati k dobru voči Hamíkovi. :grinning:

1 Like

Počkej na grify až si dají společně pár láhví šáňa. :champagne:

Už vidím pozápasové interviews po VC Monaka 2024 :smiley:
Nico Rosberg: “Tak Charles, aké je to poraziť Lewisa v tom istom aute? :D”

4 Likes

Podle Gaslyho přestup Hamíka do Ferrari až takové tajemství zase nebylo. Takže o tom věděl i Leclerc.

1 Like

Nico Rosberg with bottles

3 Likes

Je vidět, že se šáněm umí. Raději bych je teď neotevíral. :grin:

1 Like

Leclerc sa môže nas.rať a podpísať RB a na výmenu pôjde Max z RB do Ferrari (aj s Hornerom, keďže ten mal byť vždy prvá voľba) a Ferrari získa dream team všetkých čias, 11 titulov (po 2024) za volantom.

Ten Rosberg, ktorý porazil Hamiltona v rovnakej machinery? :sweat_smile:

3 Likes