Corriere dello Sport: Leclerc je z Hamiltonovho príchodu šokovaný a sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Šáňo evidentně omlazuje. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Leclerc se nema ceho bat. Je minimalne o tridu lepsi pilot nez hamilton a v pohode ho zadupe.

1. Niet sa coho bat. Rusell 2022 Lewisa bodovo porazil
  2. Cital som par clankov o tom, ako Leclerc pri podpise zmluvy o Lewisovi vedel
  3. Uz ma nic dalsie nenapada
1 Like

Bulvár napíše článok aby vyprovokoval Charlesa k reakcií lebo novinárom ignoruje ako vždy pred sezónou. Nebude z toho ani slovo pravda.

1 Like

Reakci Leclerca nezname, muzeme spekulovat, ale byl by divnej kdyby mel radost :chicken:

1 Like

Myslíš ako dáva druhý rok po sebe rady aj Alonso Russelovi a dako nepomáha :sweat_smile:

Teraz sa mentor Alonso zameral na Russella, lebo Stroll sa mu neosvedčil ako dobrý žiak. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Vidí jeden random článok čo dokonca informoval na konci januára. Že Sainz je blízko podpisu a stačí doladiť detaily a vy tomuto zdroju veríte XD. Idem sa ďalej smiať.

1 Like

Sranda by bola ze by ho vykupil mercedes. I ked si myslim ze je precenovany. Ved aj Sain mu nebol daleko ved 1:1na sezony.

Ide Se dale smiat, že Leclerc je po 5 letech ve Ferrari nadšenej, že přišel Ham, co bude mít 2x takovej plat, stal se ambasadorem Ferrari a ještě dostane 400 mil na jeho projekty

To su keci, kto by sa bal Hamiltona, vsak ma 100 rokov a nic o Ferrari nevie :smiley: Ricciardo typ pribehu to bude :smiley:

1 Like

:joy::joy::joy::joy:

1 Like

Tak sa robi dneska zurnalistika, prekladat vymazane clanky a sirit bludy :shushing_face:

1 Like

Od kdy jsi žurnalista? :stuck_out_tongue:

Ale je nereaguju na článek. Leclerc je ve Ferrari od 2019, teda dost dlouho už, jeho plat se ani nepřibližuje tomu co bude mít Ham, který tam teprve přichází a ještě z Hama udělají ambasadora a daji mu stovky milionů na jeho projekty? Proč takový support nedostal Leclerc, jestli je brány, jako jasná jednička? Jakože by začali víc dávat dvojce?

Nazor na to snad este mozem mat :cry:

1 Like

Status jednotky a dvojky v tejto situacii na sezonu 2024 je dany ….

Ako to bude od 2025 sa dozvieme v pravy cas

Ostatně by bylo divný, kdyby byl 2024 zvolen jedničkou Sainz. :smiley:

1 Like

Samozřejmě, že můžeš, nikdo ti ho nezakazuje :stuck_out_tongue: