No ty odstavný pruhy tam ale ještě nemaj ![]()
vsak mali, ale nebol to ich napad ju vyhodit, tak nepis, ze FIA su de.menti…klientela si stale aj ty, lebo to pozeras a travis tu 10 hodin denne…Bil si sa tu do hrude, ze budes pozerat Indycar ale pochybujem, ze si jeden zavod videl tento rok.
Ja teda sledujem Extended Highlights z okruhových na youtube a je to fajn. Taká lepšia F2 ![]()
Vadí ti to? Mě jo, tak než to vzdám dám to pěkně najevo. Jako Max. Co s tím uděláš?!
ja som minule pozeral prvy krat aj oval (teda Indy500 som videl uz viac krat) a velmi som sa bavil
co konkretne mi vadi?
Že si jezdci, a hard fanouškové na tato pravidla a tuto kvalitu závodění stěžují.
celkovo v zivote mi vadia ludia, ktori sa stazuju
A keby sa upravil, resp. zvýšil prietok paliva? To obmedzuje výkon spaľováku, nie? Ok, museli by potom upraviť aj chladenie a mazanie, ale to by snáď zvládli.
Smiř se s tím po svém, jako já s touto F1.
vidíš a mě zase vadí people pleaser, kteří si nechají srát na hlavu a neumí se ozvat
ty si asi jeden z tych co v Lidli vykrikuju po predavackach ked je dlha rada pri pokladni
Sorry, ale tvůj přístup k řešení front u pokjladen opravdu nesdílím
a to, ze to bude pomalsie ako f2 a vadit urcite nebude nikomu
25koni co mala byt vyhoda mercedesu vdaka kompresnemu pomeru malo davat 0,3s na kolo, kolko asi potom spravi strata 200 koni?
teraz s tym uz ziadny velky zazrak nespravia
Takže ti vadí lidi, co si stěžují… a proto si na ně stěžuješ? ![]()
kde sa stazujem? len ich konfrontujem
x
ty máš dost ![]()
Jo konfrontuješ. Proto si tu pořád běhal s pěnou u huby, jak je to tu hrozný a proto jsi tu rozesílal hákáče. Ahaaa. xdd
Ano, takto jedině se dá na tebe reagovat ![]()