No to vidím v každém druhém příspěvku
Já zase čtu o mistru Alonsovi, ale v tabulce je dvě místa za Strollem.
Něco mi v to titulu nesedí.
zase sa idu hladat poctive / nepoctive timy tuto v diskusii. good luck to everyone
Ale to už je opravdu divoká spekulace.
Ta slova (ad Red Bull) odpovídají tomu, jak maligní atmosféru tu někteří přispěvatelé při každé příležitosti dokázali rozpoutat proti Red Bullu. Nebýt toho, tak nevolím jízlivost, ale někdy je to prostě nejlepší způsob, jak říct, že ta zavilost je už přes míru. A upřímně, i jiné týmy prošly značnou personální obměnou, napětím, přestupy apod. (Ferrari po Marchionneho smrti, v Mercedesu z původní vítězné sestavy taky zůstal jen někdo). Ale u žádného z nich poměrně malá skupina uživatelů nevytvářela tak intenzivní atmosféru zášti jako tady u Red Bullu. Ale tak vzpomeň si, co vznikalo okolo Vettela na f1sports., a to stačilo jen to, že si Vettel dovolil porazit Alonsa v boji o titul mistra světa.
Fórum by vypadalo jinak, nebýt negativní dynamiky, kterou přinesli někteří jedinci. A vím to s naprostou jistotou, protože v začátcích vypadalo úplně jinak. Bylo to skvělé fórum menšího počtu fanoušků f1.
Ale tak s tím “matrošem” to je přece evidentní nadsázka, která se používá běžně a nikdo ji nechápe doslova. Znamená “to je trochu/docela úlet”. Navíc tvůj příspěvek na téma Kimi Antonelli nevyzněl tak, že je to tvé přání, ale že věříš, že se Kimi Antonelli (bude-li mít techniku) skutečně stane mistrem světa. (Tak to je hodně odvážná predikce.)
Takže ne, z užívání omamných látek jsem tě opravdu neobvinil.
ollie jazdi priemerne prinajlepsom, to neni ziadny zazrak
fasuje od ocona v podstate vo vsetkych ukazateloch
za mna tito novacikovia boli strasne overhyped a nikto z nich neni talent ako verstappen russell piastri leclerc noris
Vidi za roh tak si trenuje suboje v druhej polovici pola. Zaujimava forma optimizmu.
Tak tam byl s Alonsem, který závodí 25 let. Těžko najdeš lepšího sparing partnera na trénink.
nováčik vs extrémne skúsený jazdec F1
Bearman v tomto porovnání vůbec nevypadá špatně.
Z jiného pohledu všichni letošní nováčci si zaslouží velkou pochvalu.
Dříve nebývalo zvykem, aby měli nováčci tak dobrý vstup do F1.
A když se podíváme na jejích počet, tak je velký div, že se závody nejezdí pouze za SC.
Kdy vyrážíš na víkend? My o půlnoci ve čtvrtek z Prahy, v pátek kolem 9 máme být na okruhu.
Ja o 5/6 ráno. Výhoda Slovenska, že to mám docela blízko
Ok. Pak si sem můžeme napsat, kde jsme.
Uzite si to vsetci - nech sa vydari pocasie a aj zavod a vela zazitkov
Dík! 15151515151515