Čo sa deje s Mercedesom? Podľa Russella spôsobila prepad technická direktíva | Magazín F1 - F1online.sk

Majú jarné technické direktívy svoje obete? Pred Veľkou cenou Emilia Romagna a hlavne pred Veľkou cenou Španielska vstúpili do hry technické direktívy Medzinárodnej automobilovej federácie. V prvom rade sa ozývali otázky, či tieto zmeny zasiahnu dominantný tím McLaren. To sa nestalo, ale ako sa ukazuje, svoje obete si nové predpisy predsa len našli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209396/co-sa-deje-s-mercedesom-podla-russella-sposobila-prepad-technicka-direktiva

Haha, ta TD měla zkrouhnout McLaren a zatím to pohřbilo Mercedes. Podvodníci jedni :stuck_out_tongue:

2 Likes

… koukám tričko už si spálil dřív než jsi ho stihl obléknout :smile:

3 Likes

Ak tam zakotví Verstappen, Mercedes bude pre niektorých zase ten najpoctivejší tím. :smile:

Ano,Mercedes mal velmi flexibilne predne kridlo a navyse nevie ani chladit pneumatiky ako Mclaren a nema ani flexi zadne kridlo,ake ma Mclaren,cize na nove pravidla doplatil najviac…Inak,teraz sa ukazuje aky je Russel dobry pilot a aky je Antonelli slaby,s dobrym autom ako bol Mercedes na zaciatku sezony,dokaze ako tak jazdit aj horsi jazdec,ale so zlym uz nie.Antonelli je len medialne presadzovany,ale v skutocnosti je na urovni Colapinta.

Ale Mercedes nezavrhujeme úplně, ten tým se může od 2027 určitě zlepšit :stuck_out_tongue:

Ještě, že máš to triko AM a Alonsa na příští rok😛

vsak jasne ze ano v f2 to bolo vidiet, vymysleli sa rozpravky o tom, ze to prema bola zla, a teraz sa akurat potvrdzuje ze ktori jazdci jazdia dobre - ti, co boli dobri aj v F2, teda bortoleto a hadjar

Mercedes věděl, že na McLaren nemají, tak od určité doby testují komponenty a materiály pro 2026.
Kimi bude 2026 šampion po jendom roce v F1… něco jak Hamík.

Až na to, že Kimi dostal nejhorší hodnocení ze všech jezdců za Belgii. Od toho torpéda je to s ním špatný

Kimi vidí za roh. Taky ví, že to letos nebude, tak si trénoval souboje pro další rok. Hrál si tam s Alonsem jak s modelínou.

Myslíš to, jak nedokázal předjet Ocona a blokoval tam Alonsa? Jj, to bylo top umění

Víš že Kimi v posledních 7 závodech bodoval jen jednou? :eyes: I Alonso v těch posledních 7 závodech posbíral víc bodů. Kimiho teď není chválit za co.

Pro Puffa je to těžký období, Kimi je na tom špatně, Max mu do týmu nepřijde na příští rok, tak se to na něm podepsalo

1 Like

Hlavně mu nepřipomínej Piastriho na prvním místě, nebo na něj zase vyjede.

Ale já Puffa chápu, taky mám těžký období. Verstapenovci rozložili můj oblíbený tým a nikdo mě ani nepolituje :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Počkej, oni rozložili i Ferrari? :open_mouth: každopádně Red Bull a Verstappenovci mají to co chtěli :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kluci, vy tu fakt kouříte skvělý matroš. V jednom vláknu čtu: mistr světa 2026 Fernando Alonso. Tady zase Kimi Antonelli. Opravdu vám nechci kazit dobrou náladu, ale mistrem světa roku 2026 bude Oscar Piastri (už podruhé). Antonelli vyhraje maximálně hlasování pederastů o nejhezčího chlapečka v jezdecké kombinéze.

4 Likes

Doslova Ollie jazdí tiež dobre a prema bola hrozná, lebo väčšinu elity presunuli do Indy

Já jsem četl, že se v RedBullu nic neděje a Horner nikam neodchází, naopak, že ještě posílil.
Člověk si nevybere.

Jsme toho Jose neuvěřitelně podcenili. Takový případ a vyštípe Hornera…

Tím pádem škrtám z titulu 2026 Verstappena, abych obnovil svůj realistický pohled.

3 Likes