Čo sa deje s Mercedesom? Podľa Russella spôsobila prepad technická direktíva | Magazín F1 - F1online.sk

Jaký jsme? Ty si tu do mě kopal, jak jsem hater RBR a Maxe, když jsem tu dával články o RBR a vnitřním boji o moc, což povede k odchodu lidí.

1 Like

Ale ty jsi hater Red Bullu, Hogre. V světových tabulkách haterů Red Bullu jsi jasně v top tři, možná dokonce světová jednička.

2 Likes

Nutno dodat, že vám to dlouho nevycházelo a naopak hlavně letos byla vidět jiskra naděje pro RB na obrat správným směrem.
Nakonec v principu jste měli pravdu vy ale ta cesta byla dost jiná než jste tu denně postovali.

Podle mě by jste se na to neustále řešení kdo měl pravdu měli už vykašlat a přetočit list.

4 Likes

Když dneska začnu vypisovat “Ferrari je v rozkladu, Vasseur končí,” tak přijde den, kdy Vasseur skončí a udělá to ze mě prognostika, který měl přesný vhled do situace ve Ferrari? Navíc u druhé strany to bylo hlavně přání otcem myšlenky (taky psali, že Verstappen skončí v Mercedesu). O tom, že Jos Verstappen se o cosi snaží, jsem třeba psal sám, ale že se mu podaří strhnout větší lavinu, to jsem nečekal. (Ale asi to nebylo taky jen o Josovi, nějakou munici tam poskytl Horner sám, ať jsem trochu sebekritický.)

Díky za uznání, že jsem měl pravdu a relevantní zdroje jsem tu neoznačoval za bulvár jako ty

1 Like

Kde je to uznání? Ale když ho chceš, klidně si ho měl. Fakt je, že Horner je out, nicméně Max neskončil v Mercedesu.

Dejve, ale já tu nepsal o tom, že je RBR v rozkladu, a že Horner skončí před tím nebo jiným závodem. Od podzimu 23 jsem tu postoval info, že v RBR je mocenský boj. Zrovna Bretnix měl tendenci po každém závodě 23 na konci roku napsat: to je ten tým v rozkladu. No problém je ten, že o tom jsem já a ani ty zprávy nepsaly a to je celé dokola. Bretnix a spolu buďto nechápou psaný text nebo to záměrně překrucovali. Já list dávno otočil, protože jsem měl zase pravdu a znovu se ukázalo, že F1 věnuji víc času a dám si záležet na tom, co sem na to téma dávám.

1 Like

Tak, ja v tomto suhlasim v helmutkom. Toto podla mna rozbehol niekto uplne iny, Jos bol len ista forma uzitocneho idiota, ktory sa s Hornerom nemusel. Tazko sa mi veri, ze on by bol mozgom celej operacie, len rad pomohol v rozbehnutej scheme. Lebo jemu nikto nic nemoze, nie je sucast RB ci RBR a cez mladeho sa mu nikto mstit nebude. Nieco podobne ako Marko. Tiez nie je zamestnancom teamu, ale je vsade a keca do vsetkeho

2 Likes

Otázka je potom, kdo. Jos je neřízená střela, s takovou hrát nechceš. Navíc právě jeho útoky šly týmu verbálně po krku, útočily na šéfa týmu, vyhrožovaly odchodem klíčového jezdce… Mohl by to být dejme tomu Oliver Mintzlaff, ale tihleti CEOs moc nemají rádi bulvární pozornost, takže pochybuji, že by dovolili Josovi, aby šel za van Harenem a rozpoutal takový cirkus. Tam by to byla zákulisní poprava, který by proběhla hladce a čistě. Jos podle mě hrál svou vlastní hru, byť někomu jako Mintzlaff se nakonec hodila do krámu.

1 Like

Davide, já to vytahovat nechtěl.
Jen se zasním, že Kimi bude bojovat příští rok o titul… a hned musím kouřit drogy.
Protože Bretnix má vždy svatou pravdu.

2 Likes

Potichu sa to mozno snazili “vyriesit” uz skor a neslo to. Treba brat do uvahy, ze Horner tam bol tiez pevne zakoreneny a team bol prave v najlepsom. Vtedy potichu vyhodit sefa… To by sa bez tony otazok neobislo.

Tak prisiel pokus s verejnym zdiskreditovanim. A teraz divoko zaspekulujem, ale Newey tiez nepovedal, ze odisiel kvoli Hornerovi. Povedal, ze zostat v teame by bolo proti jeho hodnotam alebo presvedceniu ci ako. Co ak ani kauza s asistentkou nevysla podla predstav a Neweyho niekto poziadal, aby spomalil, resp. nevylepsoval auto, lebo slaba forma uz by na vyhodenie Hornera mohla stacit a Newey povedal ze nie a radsej sa pratal?

No Puffe, jak to říct.
Pravděpodobnost, že Kimi bude mít příští rok titul, je sice určitě větší než výše vzpomínaná Alonsova šance, ale pořád je dost malá.
Být Bretnixem tak volím jiná slova, v podstatě zesměšňovat fanouška kvůli tomu že fandí oblíbenci, není za mě dobrý přístup. Nicméně ale obsahově v principu souhlasím.

2 Likes

Proč? Pokud bude mít Mercedes nejlepší auto, jak se říká, tak je Kimi jeden ze dvou hlavních kandidátů. McLaren má motor Mercedesu 5 let. Bojovali o titul 5 let? Ne, 1,5 roku.

No Mercedes je jeden z favoritů, možná i největší, ale kdo s Kimim bude jezdit? Jestli Russell (nejpravděpodobnější varianta), tak zatím Kimi nedává moc důvodu k tomu si myslet, že by mohl Russella příští rok porazit.

Zbytečná debata, příští rok bude mít titul Fernando

Ne, od 2026 nastává dominance Ferrari, je na řadě :stuck_out_tongue:

3 Likes

Zatím se zdá, že spíše Stroll. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ferdo tobě se furt jen něco zdá :smile:

Co by dělalo Ferrari s dominancí😛

Já si krásné sny vybírám. :grin: