Čo prinieslo zasadnutie o motoroch? Krátkodobé zmeny nie sú možné | Magazín F1 - F1online.sk

Já mám svůj Chiary svět. Ale Helmutko tě dobře vykolejil pravdou.

Jakou? Že Masi nekonal vůči pravidlům v AD21? tak když s tím souhlasíš

2 Likes

Však si přečti, co ti napsal.

Však si přečti pravidla. Ty sám moc dobře víš, že Wolff není jinej od Hornera s ovlivňováním FIA.

1 Like

A preco to netrapilo doteraz?
Kludne niekto mohol mat pri prevadzke vyssi ako bolo 18:1.

Nie nahodou preto, lebo pravidla nikde prevadzkove teploty nespominali a nespominaju a vzdy sa meralo ambient?

Však si to přečti.

Však je to blábol, co ti mám na to říct? :smiley: V říjnu se dopsala pokojová teplota, pokud víš co je pokojová teplota, tak víš, že je to zásadní pro měření. Protože pokud by tam nebyla dopsána, tak by byl Mercedes v prdeli, protože při jiných teplotách by to nesplnil

1 Like

Puffe, musíš si udělat vlastní názor, ne přebírat vše od kdejakého Helmuta.

1 Like

Pokud by to nehrálo roli a měřilo se tak vždy, tak se to nedopisuje a ne pár měsíců před tím, než se vyjede na trať

Ignorujete ucelovo, co v pravidle JE uvedene a argumentujete nazormi a tym co tam NIE JE :slight_smile:

Ale uz to bude zase dokola.
Preukazatelne ignorujete co tam je (odstrihnutim podstatneho) a argumentujete o celej sutazi, pritom tam sa pise o celom rozsahu, nie vasom rozsahu. A opakujem, nic sa nezmenilo oproti doterajsej praxi. Preco vam doteraz toto neprekazalo?
Dokonca nestaci ani splnat testy/merania, pritom u AM tym argumentujete a ze to bolo nefer.

Při pokojové teplotě se to měří 50 let, teď se to tam akorát dopsalo, ale chápu, že to je pro tebe téma.

proč lžeš? :face_vomiting:

1 Like

Ano dopsalo se to tam protože to potřeboval pro svůj podvod Mercedes…

1 Like

Tak mi řekni, proč teda FIA změnila měření uprostřed sezony 23 skrze měření na přední křídlo?

1 Like

Ne nelžu. Můžeš si to dohledat, když se nudíš.

Jo lžeš, lžeš stejně jako s tou baterii, jako s Aramcem (skrz palivo) a pak i homologací u AM. Fakt už je to trapný co tu předvádíš.

1 Like

Právě že ne, to vy neustále ignorujete tu první větu. Kdyby to celé mělo platit jen při pokojové teplotě a daném způsobu měření, vůbec se tou první větou nemuseli obtěžovat a sepsalo by se to jen jako že maximální kompresní poměr při okolní teplotě musí být do 16:1, jenže tak to není, kompresní poměr musí být do 16:1, tak jest napsáno.

2 Likes

Nedávej tady podpásovky, ty víš, že s tou homologací to je pravda.

Jestli myslíš nárazové testy, tak s tím přišla jen planet, která to následně upravila, že většinu tesůt AM už splnil, ale nádrž, kterou přepracovali tak musela jít znovu.

Tak v čem teda lžu s homologací, když sám píšeš, že splnili jen část a s něčím museli znovu? A kvůli tomu mají velké zpoždění. To je od tebe pěkně hnusné.