Já mám svůj Chiary svět. Ale Helmutko tě dobře vykolejil pravdou.
Jakou? Že Masi nekonal vůči pravidlům v AD21? tak když s tím souhlasíš
Však si přečti, co ti napsal.
Však si přečti pravidla. Ty sám moc dobře víš, že Wolff není jinej od Hornera s ovlivňováním FIA.
A preco to netrapilo doteraz?
Kludne niekto mohol mat pri prevadzke vyssi ako bolo 18:1.
Nie nahodou preto, lebo pravidla nikde prevadzkove teploty nespominali a nespominaju a vzdy sa meralo ambient?
Však si to přečti.
Však je to blábol, co ti mám na to říct?
V říjnu se dopsala pokojová teplota, pokud víš co je pokojová teplota, tak víš, že je to zásadní pro měření. Protože pokud by tam nebyla dopsána, tak by byl Mercedes v prdeli, protože při jiných teplotách by to nesplnil
Puffe, musíš si udělat vlastní názor, ne přebírat vše od kdejakého Helmuta.
Pokud by to nehrálo roli a měřilo se tak vždy, tak se to nedopisuje a ne pár měsíců před tím, než se vyjede na trať
Ignorujete ucelovo, co v pravidle JE uvedene a argumentujete nazormi a tym co tam NIE JE 
Ale uz to bude zase dokola.
Preukazatelne ignorujete co tam je (odstrihnutim podstatneho) a argumentujete o celej sutazi, pritom tam sa pise o celom rozsahu, nie vasom rozsahu. A opakujem, nic sa nezmenilo oproti doterajsej praxi. Preco vam doteraz toto neprekazalo?
Dokonca nestaci ani splnat testy/merania, pritom u AM tym argumentujete a ze to bolo nefer.
Při pokojové teplotě se to měří 50 let, teď se to tam akorát dopsalo, ale chápu, že to je pro tebe téma.
proč lžeš? 
Ano dopsalo se to tam protože to potřeboval pro svůj podvod Mercedes…
Tak mi řekni, proč teda FIA změnila měření uprostřed sezony 23 skrze měření na přední křídlo?
Ne nelžu. Můžeš si to dohledat, když se nudíš.
Jo lžeš, lžeš stejně jako s tou baterii, jako s Aramcem (skrz palivo) a pak i homologací u AM. Fakt už je to trapný co tu předvádíš.
Právě že ne, to vy neustále ignorujete tu první větu. Kdyby to celé mělo platit jen při pokojové teplotě a daném způsobu měření, vůbec se tou první větou nemuseli obtěžovat a sepsalo by se to jen jako že maximální kompresní poměr při okolní teplotě musí být do 16:1, jenže tak to není, kompresní poměr musí být do 16:1, tak jest napsáno.
Nedávej tady podpásovky, ty víš, že s tou homologací to je pravda.
Jestli myslíš nárazové testy, tak s tím přišla jen planet, která to následně upravila, že většinu tesůt AM už splnil, ale nádrž, kterou přepracovali tak musela jít znovu.
Tak v čem teda lžu s homologací, když sám píšeš, že splnili jen část a s něčím museli znovu? A kvůli tomu mají velké zpoždění. To je od tebe pěkně hnusné.