Čo Norrisa presvedčilo, aby Piastrimu vrátil víťazstvo? (PREPIS VYSIELAČKY) | Magazín F1 - F1online.sk

ja som pokazeny tiffosi, naockovany :smiley:

tieto dve roviny sa budu rozoberat asi vzdy, ja chapem oba pohlady. co najviac u mcl moze zamrziet landa, je, ze teoreticky mu body mozu v klucovy moment chybat

piastriho moze mrziet, ze jeho prve vitazstvo je posypane mensou kontroverziou, ale na to si o 20 rokov spomenie tak 5 ludi

ja si myslim, ze neni dobre mat takto vyrovnanu jazdecku dvojicu, temu leclerc a sainz ale nemienim dnes otvarat, je prilis teplo na to :smiley:

3 Likes

Takže tím nie Leclerc? Dobre značím si😃

to si nevedel? :smiley: tak to napokon nebol tak strateny den

Tak to určite nie :smiley::smiley::smiley:

1 Like

Tak sa fakt nezhodneme v jednej veci.

Podla mna je znacne vyssia sanca, ze Oscar pomoze Landovi v boji o titul (o ktory on nebojuje), teraz, ked aspon raz dostal sancu vyhrat a Lando pocuvol ako timovy hrac timovy prikaz, ako keby ho zase obetovali a Lando nepocuvol… A ukaze sa aj on ako timovy hrac a pojde na Landa, inak by nemal dovod…

Ale berem, ze ty to vidis inak :slight_smile:

1 Like

Kanada zahozená výhra -7b.
Spanelsko zahozená výhra - 7b.
V Rakousku by Lando vyhrál. 0 bodů. -25.
V Silváči možná taky, kdyby nebylo strategií, takže -7 bodů.

A co udělá McLaren, když je Max někde ztracenej a můžou dát Landovi recover? Dalších -7

2 Likes

Skvěle shrnuto :+1:
Myslím, že to potvrzuje moji teorii o cirkusovém vystoupení.

1 Like

Vyrovnaná dvojica je najväčší bullshit a zloba pre team.

Ale bohužiaľ, treba si uvedomiť na akom fóre to píšeš/me :upside_down_face:

5 Likes

Ano, kazdy tim a jazdec ma VC kde straca body.
Zial, McLaren ich zahodil dost, ale nie kvoli Oscarovi (do Madarska).
Napokon, samotne tvoje hodnotenie ukazuje, ze ak par bodov bude chybat, tak primarne rozhodlo tych 46 bodov zlyhani McLarenu/Landa a nie 7 “Oscarovych”…

1 Like

co mi to len pripomina, hm hm :smiley:

Začína sa to na FE?:smiley:

Teraz vazne neviem, daj :smiley:

Ale celkom by ma zaujimal prepocet, ako moc a ci vobec, by si polepsil Lando tuto sezonu, ak by Oscar jazdil ako slaba dvojka - sucasny Perez napriklad :slight_smile:

@landofan uplynulo uz 953 dni od toho dna, od toho hrozneho cinu v historii ludstva

2 Likes

to sa dufam nikdy nedozvieme omg :smiley:

Alebo moze Lando prestupit namiesto pereza hahahah

Tak najvacsim problemom Mclarenu je to, ze oni absolutne nie su mentalne nastaveni na to, ze Lando moze bojovat o jazdecky titul. Tym, ze nechali Oscara vyhrat, naplno ukazali, ze o jazdeckom titule ani nepomyslaju…

Ono realne, Lando na titul potrebuje aby Max par-krat nedokoncil preteky. No ked RB Maxa neskludni a on si bude dalej jazdit kamikadze stylom, tak na konci sezony to este moze byt zaujimave.

Taky to shrnu:

1. Výborná práce Mclarenu, mám k nim za jejich přístup daleko větší respekt a double v Q i v R mluví za ně :+1:
  2. Tleskám Landovi, vážím si ho ještě více že dokázal pochopit a poslechnout tým a potlačit své ego :+1: Velký to muž.
  3. Piastri roste a ukazuje svou třídu :+1:

McLaren má prostě dvojnásobnou sílu ve vyrovnané jezdecké dvojici nejvyšší úrovně, má to svoje mouchy ale i svoje klady. Musí se to manažerovat a McLarenu za to chci projevit uznání. Pro mě bude velká divácká pochoutka to sledovat a mé závodní srdce plesá. A Max má konkurenci jako víno, až se z toho sype :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jsme v půlce sezóny. Nebýt dárečků, tak to je velmi vyrovnané. Třeba max 20b?

I těch 80 nebo kolik by se dalo udělat, ale museli jet maximální úsilí na Landa. To se nestane.

Konec konců ani nejsou připraveni na to, aby vyhráli titul. Škoda, auto by na to měli.

1 Like

Tak tu sezonu by bol prepocet chyb a kontroverzii este tazsi nez teraz :smiley:
Finale uz bola megaceresna na torte :smiley:

1 Like

Ta situace se rychle změnila, co bylo před Rakouskem opravdu v rovině teorie, tak se po Silverstone změnilo na sice nepravděpodobné, ale zase ne úplně nemožné. A v McLarenu jako by si toho nějak nestačili všimnout.

Je to škoda. Mají momentum a vytezili z toho prd. Třeba se to nemusí opakovat. Třeba maji něco ilegalniho na autě a může se jim to zatrhnout. Vidíme Aston, jedna směrnice, jeden špatnej upgrade a přes rok to placaji kolem 8-10 místa.

2 Likes