Čo keby Hamiltona nahradil Vettel? To by bolo úžasné, hovorí Lewis | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes pokračuje v hľadaní náhrady za Lewisa Hamiltona. Sedemnásobný šampión po skončení sezóny prestúpi do Ferrari a zatiaľ nevieme, kto ho nahradí v kokpite Mercedesu. Objavilo sa niekoľko prirodzených alternatív, ako napríklad Carlos Sainz alebo Fernando Alonso, ale tie neznejú tak lákavo ako Max Verstappen alebo Sebastian Vettel. Poslednému menovanému by vraj Lewis Hamilton s radosťou prenechal svoje miesto.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148859/co-keby-hamiltona-nahradil-vettel-to-by-bolo-uzasne-hovori-lewis

uzasne v tom, ze by vysmiaty Lewis vo Ferrari farbach pozeral ako sa Mercedes dalej trapi s inym sampionom?

1 Like

Určitě si do týmu co myslí na nejvyšší příčky vezmou někoho kdo 2 sezony nejezdil, a v posledních 2-3 co odjezdil byl totálně ztracen. Ale co hlavní přece že má hodnoty jak říká Lui :joy: :joy:

1 Like

Věřím že to Lewis myslí upřímně, co máš zase :grin:

dvojica Ricciardo - Vettel by bola idealna.

2 Likes

RedBull Ricciho nepustí :worried:

Vettel do Red Bullu.

V Red Bullu? No tak proc ne…

idealna pre Mercedes.

vettel už né, skončil a má svou éru za sebou a to mě nepřesvědčil o svém talentu ani v dobách sběru titulů u pana Adriana.

1 Like

Ano, aj v Toro Rosso vyhral bez talentu. :smiley:

tvl to je klasika - v redbulle za uspechy moze len Newey, v mercedese len Hamilton + motory, vo Ferrari Todt+Brawn+Michael

len alonso moze vzdy za uspechy sam, nikto iny len on :smiley:

Jasne ze hej. Vsade kde prisiel jazdil za hranicou auta a prekracoval fyzikalne zakony. A ked prehral, tak vzdy bola chyba inde.

1 Like

To si bez Alonsa dlouho nevydržel :smile: Pak už zase jen bulení že je všude, já vím :grin:

hlavne, ze je trojnasobny, vsak :shushing_face:

2 Likes

Vite jsem na tomhle foru uz dlouho. To co jsem tu vzdy ocenoval, byla otevrenost a respekt k nazorum ostatnich. To je neco co je primo soucasti me DNA.

Jenze posledni dobou je to tu horsi a horsi. Nekteri mistni prispevatele v okamziku, kdy ma nekdo jiny nazor okamzite osobne utoci na sve spoludiskutery. Nekdy chodi az za hranu a ponizuji a zranuji primo dusi zdejsich prispevatelu. To je neco s cim mam velike problemy se vyrovnat.

Vzdy jsem byl pro slusnou a predevsim s respektem vedenou diskuzi. Nikdy jsem nemyslel na sebe a neprosazoval sve nazory bezohlednym a zranujicim zpusobem a radeji jsem v diskuzi ustoupil. Vzdy jsem dbal na to abych nekoho svymi slovy neponizil a nikomu neublizil.

Myslim ze toto je o me vseobecne zname. Ale vim ze nekteri z prispevatelu, kteri jsou sobectejsi a pro ktere je prosazeni jejich pravdy dulezitejsi nez ucta k druhemu. Tito lide se budou snazit muj odkaz, ktery zanechavam tomuto foru, pospinit a me ponizit. Ale jsem s tim smiren a odpoustim jim

A tak bych byl rad, aby na tomto foru bylo vice takovych jako ja.

Preji vsem krasny den a mir v dusi.

Jezisi Kriste, z toho bolej oci

Skutočne mi záleží len na tom, aby tím vzal niekoho čestného, koho hodnoty sú v súlade s hodnotami tímu a jeho smerovaním,“

Tak kdyz si vezmu, ze on opousti team, ktery je v soucasne dobe dole a jde jinam, tak by mozna udelal nejlepe kdyby v Mercedesu zustal ne? Pak by nemusel resit, zda tam prijde nekdo oddany hodnotam Mercedesu. A pak tu vyklada o sobeckych pilotech. No ja vim proc ho nemam rad. Vzdycky pomalu zapominam a on mi to pripomene nejakou takovouhle spinou co vypusti.

Pracuje tu strašne veľa skvelých ľudí. Niektorí piloti sú sebeckejší a niektorí sú možno dobrí ako jazdci, ale nie sú najlepšou voľbou pre tímové prostredie. Neviem, pretože som sa nestretol so všetkými, ale dúfam, že nájdu niekoho skvelého. Už majú Georgea, ktorý je pre tím vynikajúcou voľbou, takže k nemu potrebujú nájsť niekoho dobrého. Majú veľa možností,“ povedal Hamilton .

Jako vazne tohle napise clovek ktery ma za sebou to co on? Kdyz pominu jeho bezvadnou spolupraci S Nandem, jeho takrka bratrsky vztah s Rosbergem, tak by se myslim nasla dost dlouha rada daslich, ktere na neho uplne nej vzpominky nemaji.

Ale je to jen muj nazor. Treba je fakt reinkarnaci matky Terezy.

3 Likes

Ano, zatím samozřejmě :smiley:

Byl bych v klidu kluci @Jos_Verstappen . Nema smysl resit tyhle hlasky. Vettel byl vynikajici, notabene nejmladsi mistr sveta ne? No a jestli @Zatracenny_Mitsubis nepresvedcil o svem talentu, tak myslim, ze Vettelovi je to asi jedno. Ctyri tituly. To jde.

Tady s tebou nesouhlasim. Jen Max je strujcem svych uspechu. Ta kara od Newey je desna, na tom se shodnem ne? :grin: :wink:

2 Likes

No vidíš, krásně tě timur shodil :smile:

pozrel by som si zo srandy aby si Acko rb a Bcko vymenili auta/jazdcov :smiley: skoda tych cost capov, dneska uz taketo srandicky neuvidime no

alebo legendarny zavod v Mercedesoch 190E

1 Like